hadi bakalım canım hayırlısı :) 25. hafta, canım maşallah kocaman olmuş senin kuzucan :)))
Dünkü ölçümde kızım 434 gr,oğlum 424 gr çıktılar.yani kızım 8 gr fazla..Toplam 855 gr yavrukuşlarım.Kızımın kafası aşağıda olduğu için yüzünü göremedik.Oğlum da elini yumruk yapıp sık sık çenesinin altına koyuyor.Düşünen adam gibi.Filozof mu olacak nedir kaydirigubbakcemile3 bazan esniyor,geriniyor,dil çıkartıyor.
yaa canım kocaman oldu da sen bide kilosunu duysan 925gr olmuş doktor çok tombul olmuş dedi galiba oda şekerim yüksek ondanmış yediklerimede dikkat etmem lazımmış ama nerde boğaz dururyomu bilmiyorumkismile
kızlar kimse yokmu nasılsınız bu gün
yaa canım kocaman oldu da sen bide kilosunu duysan 925gr olmuş doktor çok tombul olmuş dedi galiba oda şekerim yüksek ondanmış yediklerimede dikkat etmem lazımmış ama nerde boğaz dururyomu bilmiyorumkismile
saol canım bu gün çok iyiyiz umarım sizde öylesinizdir tetenoz aşısı olmak gerekiyomuş ben olmadım bugünlerde gidicem sağlık ocağına sen oldunmu aşınımerhaba canım
nasılsınız bgn ( sen ve bebişin)
hadi bakalım canım hayırlısı :) 25. hafta, canım maşallah kocaman olmuş senin kuzucan :)))
Kızlar ben geldim..
Kızımı gördüm gayet iyi çok şükür..:Saruboceq:
Habire elini emiyor:)
550 gr olmuş..
Haftaya ayrıntılıya giricem..
15 gün sonra da şeker testi ve tetanoz aşısı dedi doktor..
Şimdilik bu kadar.
saol canım bu gün çok iyiyiz umarım sizde öylesinizdir tetenoz aşısı olmak gerekiyomuş ben olmadım bugünlerde gidicem sağlık ocağına sen oldunmu aşını
maşallh yaa denizgüneş kızına ne güzel bakmışsın kilo almadan şu yemek listenden istiyorum banada söylee zemuszemus zemuszemusbuda meleğine
maşallah maşallah
bende bu hafta sonu görücem kızımı bakalım ne kadar olmuş yaramaz böcüğümmm tekmelere bakılırsa o da tompiş olmuş
TATLIM ben oldum aşımı toplam 5 dozaj dediler ama 2 dozaj doğum için koruyucu oluyormuş ben 2 sini de vurdurdum 1 er ay arayla kurtuldum darısı size :1hug:
ayyy hayırlısı olsun canım çok kiloluda olmasında bak sonra sorun oluyomuş güzel haberlerini bekliyoz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?