2010 Temmuz Anneleri : )

hadi bakalım canım hayırlısı :) 25. hafta, canım maşallah kocaman olmuş senin kuzucan :)))

yaa canım kocaman oldu da sen bide kilosunu duysan 925gr olmuş doktor çok tombul olmuş dedi galiba oda şekerim yüksek ondanmış yediklerimede dikkat etmem lazımmış ama nerde boğaz dururyomu bilmiyorumkismile

oyyy ALLAHIM ESİRGESİN SİZİ
MAŞALLAH MAŞALLAH DÜŞÜNEN OĞLUMUZ UTANGAÇ KIZIMIZ alsanaalsanasmile

kızlar kimse yokmu nasılsınız bu gün

yaa canım kocaman oldu da sen bide kilosunu duysan 925gr olmuş doktor çok tombul olmuş dedi galiba oda şekerim yüksek ondanmış yediklerimede dikkat etmem lazımmış ama nerde boğaz dururyomu bilmiyorumkismile

maşallh canm maşallhhh kujunada sanada ama şeker için dikkat et annem yediklerine

oooooo oyacık burdaymış nasılsın canım çok merak ettık senı gelmiosun uzun zmandır

maşallah maşallah
bende bu hafta sonu görücem kızımı bakalım ne kadar olmuş yaramaz böcüğümmm tekmelere bakılırsa o da tompiş olmuş

merhaba canım
nasılsınız bgn ( sen ve bebişin)
saol canım bu gün çok iyiyiz umarım sizde öylesinizdir tetenoz aşısı olmak gerekiyomuş ben olmadım bugünlerde gidicem sağlık ocağına sen oldunmu aşını

hadi bakalım canım hayırlısı :) 25. hafta, canım maşallah kocaman olmuş senin kuzucan :)))

Kızlar ben geldim..
Kızımı gördüm gayet iyi çok şükür..:Saruboceq:
Habire elini emiyor:)
550 gr olmuş..

Haftaya ayrıntılıya giricem..
15 gün sonra da şeker testi ve tetanoz aşısı dedi doktor..

Şimdilik bu kadar.

maşallh yaa denizgüneş kızına ne güzel bakmışsın kilo almadan şu yemek listenden istiyorum banada söylee zemuszemus zemuszemus buda meleğine

saol canım bu gün çok iyiyiz umarım sizde öylesinizdir tetenoz aşısı olmak gerekiyomuş ben olmadım bugünlerde gidicem sağlık ocağına sen oldunmu aşını

TATLIM ben oldum aşımı toplam 5 dozaj dediler ama 2 dozaj doğum için koruyucu oluyormuş ben 2 sini de vurdurdum 1 er ay arayla kurtuldum darısı size :1hug:

maşallh yaa denizgüneş kızına ne güzel bakmışsın kilo almadan şu yemek listenden istiyorum banada söylee zemuszemus zemuszemus buda meleğine

Kilo almadan mı bana mı dedin?bilmiyorumkismilekafamçokkarıştı

4-4,5 kilo aldım nasıl almadım ya..?
diyetisyenim iyi gidiyorsun diyor, baştan hızlı girdim ama yavaşlattık bu ay..
Liste bildiğin gibi, sebze meyve ağırlıklı..
Ama herzaman listeye uyulmuyor ki ?
Çok kasmıyorum kendimi, sempatiksalakcinnicanım..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Karnım acıktı...
Elmamı yemiştim doktora gitmeden..

Akşama kendi annemdeyim yemekte..

Gel de yeme hehehehee:)

hastanede bir arkadaş var.bebeği 1 kilo 280 gr.26 haftalık henüz..ama şekeri falan yok kızın..tansiyonu da yüksek değil..

TATLIM ben oldum aşımı toplam 5 dozaj dediler ama 2 dozaj doğum için koruyucu oluyormuş ben 2 sini de vurdurdum 1 er ay arayla kurtuldum darısı size :1hug:

linacım haziran annelerine baktımda bayağı bebek alışverişi yapmışlar sen aldınmı birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…