2010 Temmuz Anneleri : )

oyy maşallh sana :) odasıda alındı ohh paşamızaa hayırı uğurlu olsun güle gülee mışıl mışıl yatsın büyüsün içinde

evet canım bebekte çok iri doğuyormuş bizde çok kilo alıyormuşuz. zaten 4 kiloya varınca sezeryan diyor doktorlar (( hayırlısıyla inşallah korktuğumuz çıkmaz canım.

evet aynen öle canım yada normal doğum yapabilmek için gününden önce suni sancıyla normal doğum yapılabiliyomuş inşallah böle şeylere gerek kalmaz hayırlısı olsun diyelim

canım benim ne güsel bebişini görücen ALLAHIM esirgesin
bende hissetmediğimde ürküyorumm bi panik bi panik gece uyuyamıyorum sonra bi tekmede gönlüm yumuşuyo bu arada çikolata pek sevmeme rağmen çok işe yarıyo bebişim seviyo sanırım başlıyo kıpırdanmaya
oynamadımı bi çikolataya tavlıyorum kızımı :icecream:

Kızlaaarrrrrrrrrrr
Ben geldimmmm.
Ayy bugün hava çok güzel burda çıkıp yürüyüş yapmak isterdim üst komşum da hamiş o da teklif etti ama ben raporluyum ya nezleyim diye.Şimdi çıksam çalıştığım yerden biri beni görse sen hasta değilmiydin derler diye çıkamadım.
Ben de napıyım evimi temziledim evim mis gibi kokuyooooo yemeklerim de hazır ohhhhh bugün çok keyifliyim.
Babamızı bekliyoruz.O da gelsin ohhh evimiz şenlenecek...

kaydirigubbakcemile3 sende bendensin desene canım heryer aldı başını gidiyor kaydirigubbakcemile3

canım bazen çok hoşuma gidiyo ohh tam anne oldum diyorum heryer oynuyo löp löp
bazende 34 beden kıyafetlerime bakıp göslerim doluyoo ne güsel incecikmişim diyorum ki artık anneyim anneye yakışır diyorum kilo kızımın canı sağolsunn(işte bahane ...)

Aaaa Oyaaa hoşgeldin canım.
Kız seni unutur muyuz sen bizim gelinimizsin:)))
Nerlerdeydin ayol?
Oğluşun olacak demek.Maşallah canım maşallah.
Nasılsın iyi misin?

canım ben 62 kiloydum bebiş için tedavi gördük orda hormon ilaçları derken ben hamile olduğumu öğrendiğimde 68 kiloyu bulmuştum ( sonrasındada ilk zamanlar ilaç kullandım sonra bıraktık şuan rahat 7-8 kiloyu buldu aldığım. tabi kendimi teselli ediyorum ben daha öncesindede hormon ilaçları kullanıp kilo almıştımonları verdim bunlarıda veririm diyorum :)))

bilmiyorum canım doktor yeniden ultrasona sokarmı çok sık göriyor olucam diye sokmayada bilir sorma bende başlarda çok panik oluyodum sesini duyamayınca birkere 1gün sesini duyamadım ha bire tatlı yedim falan öbür gün sesi çıktı nasıl korkmuştum bide çok gaz sancısı çektiğim zamanlarda sesi çıkmıyor zannedersem bebeğimde sıkıntı çekiyor içerde yada sıkışıyor bende o yüzden artık panik olmamaya çalışıyorum çünkü çok üzülüyorum bu sefer sabırla bekliyorum haraket etmesini

Yaaa evet tatlım.
Hiç bu duyguları hissedeceğimi zannetmezdim hamile kalayım da kilo milo önemli diil diyordum.
Ama öyle olmuyormuş.Kilo aldıkça kendi vücuduma yabancılaşıyorum.
Sanki aynadaki ben değilim.
Benim de giysilerim hep 34-36 bedendi onlara tekrar girebilecek miyim?
Bu halden eski halime dönebiecek miyim?Hem de daha bir sürü kilo alacağız orası da kesin.
Ahh be güzelim ben bugün çok iyiydim sen şimdi nerden getirdin bu kilo meselesini aklıma.

Ben de senin gibi 7 kilo almışım Güllll,
Olsun be kuzum veririz.
Rejim yaparız,spor yaparız ben zaten plates yapardım hamilelikten önce.
Zaten bızdıklarımızın arkasından koşacağız,uykusuz kalacağız veririz anacım ben de sana katılıyorum...

canım doğuralımda 2010 temmuz anneleri kilo veriyor diye topic yaparız bide birbirimize destek ola ola veririz hepsini :)))

ohhh yarasın kızlarrrrr

Aaaa Oyaaa hoşgeldin canım.
Kız seni unutur muyuz sen bizim gelinimizsin:)))
Nerlerdeydin ayol?
Oğluşun olacak demek.Maşallah canım maşallah.
Nasılsın iyi misin?

canım benım bende sizleri coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook özledim.ama fırsat olmuyordu bi türlü.kecmiş olsun canım dikkat et kendine.evet oglum olucak bitanem cok mutluyum.iyiyim tatlım sen nasılsın?

Bizde iyiyiz güzelim.
Benim de oğlum olacak inşallah canım.Biz de aynı mutlulukları yaşıyoruz.Allah keyfimizi bozmasın tatlım.

canım doğuralımda 2010 temmuz anneleri kilo veriyor diye topic yaparız bide birbirimize destek ola ola veririz hepsini :)))

gül cüm kilo vermek çok zor gerçekten ben zaten 65 te hamile kaldım şimdi 66 yım doktor alırsın korkma dedi bu arada bende iyneden aşıdan korkuyorum sanırım böyle giderse normal doğuramıycam birde normal doğum yapan anneleri okudum dikişler yüzünde oturamıyorlarmış falan başka çare yok bu bebek biryerden çıkıcak elbet dimiakannehir

canım ben bir dönem ilaçlardan 80 kiloya kadar çıktım ama çok şükür verdim. sonrasında 74 e kadar çıktım yeniden verebildim. umarım bu seferde öyle olur. yaaa bu arada benim çok fena mide yanmalarım var ((

kıssss şekerimm bişekilde çıkacak bu bebek aslında direkt ilkokul çağında çıksalar çok kolay olurdu gaz derdi yok uyku derdi yok kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…