Günaydın..Tabii 2 tane olunca öyledir.
Bana doktorum bundan sonraki haftalarda tek karede göremiycez, iyice büyüdü dedi..
Flowecim çok çok geçmiş olsun..Bize ders olsun,çok dikkate delim ufaklıklar doğunca bari..bilmiyorumkismile
denizcim,zaten ayrı yumurta ikizleri ve ayrı keselerdeler.Yani birbirlerinin organlarını kapatmıyorlar görüntüde.ancak teki bile ekrana tam sığmıyor,ya da benim drların ultrasonları gösteremiyor kaydirigubbakcemile3 parça parça gösteriyor bir bebeğin vücudunu..
Flowecim çok çok geçmiş olsun..Bize ders olsun,çok dikkate delim ufaklıklar doğunca bari..bilmiyorumkismile
denizcim,zaten ayrı yumurta ikizleri ve ayrı keselerdeler.Yani birbirlerinin organlarını kapatmıyorlar görüntüde.ancak teki bile ekrana tam sığmıyor,ya da benim drların ultrasonları gösteremiyor kaydirigubbakcemile3 parça parça gösteriyor bir bebeğin vücudunu..
Eleviti bırakanlar neden bıraktınız? hele bir deyiverin.
Gerçi ben de 2 günde 1 alıyorum.
merhaba canımmm
merabalar
Naber?hihoyyyt
günaydın arkadaşlar,
nasılsınız bakalım 1 haftadır yoktum. izmirdeydim.
annem babam kardeşim ve 8 aylık yeğenimle vakit geçirdim.
alışverişler yaptım.
müsait olduğum bi ara ekliycem resimlerini.
izmirden kemeraltından aldım.
neyse bu arada başımıza talihsiz bir kaza geldi.
kaşla göz arasında 8 aylık yeğenim yani çınar mama kaşığını gözüne sapladı.
onu öyle gördüm ömrümden ömür gitti.
hemen hastaneye götürdük.
allahtan çok ciddi bişey olmamış. sadece kılcal damar kanaması dedi doktor.
gözünün beyaz kısmı kanlandı.
ama doğduklarında bebeklerimizin yanında çay kaşığı mama kaşığı hiçbişey bırakmıcaz.
bir anlık dalgınlığa bile yer yok. saniyesinde alıp gözüne saplıyolar.
neyse bi kendimden haber veriyim dedim.
bebeğim giderken uçakta acaip tekmeledi.
o günden beri de tekmeliyo.yani kıpırdamıyo resmen tekme vuruyo.
maşallah.
sizde ne var ne yok. geçmiş çok birikmiştir.
herkes iyidir umarım.
Günaydın güzel papatyam...
Aynen öyle büyümeye devam...:CüvCüv:
Bir hafta önce aldığım bir giysi bir hafta sonra farklı oluyor şaşırıyorum.:1shok:
iyilik can sen nasılsın
kaydirigubbakcemile2ohh maaşallah bundan sonra böyle olucak tatlımm bir günümüz bir günümüze uymayacak...Gerçi bizimkilerin gözü beni hiç mi hiç tutmuyor özellikle babaannemin zayıfmışım yemiyomuşum insanın canı hiç birşey çekmezmiymiş akşam nasıl güldürdü bizii....Yiyiyorum babaannecim diyorum ben görüyorum seni diyo:bbo:Eskiler böyle alışık değiller ya bana taktikler veriyor şöyle yap böyle yap dinlen yorulma....
ya kılomu yapar elevit banada yenı başladı yatmadan once içiorum ama demri hapınıda gunduz
geçmiş olsun dien herkese teşekkürler kıslar. ama çok şükür çok iyi bizim oğlan. onla uğraşırken kendi bebeğimi unuttum valla. o da kıpır kıpır hep kendini hatırlattı bana sağolsun. ama çok yoruldum çok ayakta kaldım. inşallah bişi olmamıştır. ama çok tatlı oluyolar. herkes yeğen çok seviliyo ama kendi bebeğin çok başka diyor. inşallah o duyguyu yaşıycaz bizde allah kısmet ederse. heyecanlanıyorum. bu arada karnım baya büyüdü. dün 6 buçuk aylık bi kadın vardı hamile ama şişmandı ve bebeği kızmış. bana dedi ki siz heralde 8 aylık filansınız. yok dedim 5 buçuk aylığım inanamadı. ama onunki de hiç belli olmuyodu sölemese anlamazdım hamile olduğunu.
Farklı cinsiyette olan bebekler çift yumurta ikizleridir muhakkak denizcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?