çok şükür tam gaz devam.:)
Büyükler öyle canım
Hamile kadın eline ne geçerse yermiş..bana da öyle diyorlar..sempatiksalakcinnibilmiyorumkismile
ha bir de kız bekleyen hamilelerin karnı cidden daha yayvan büyüyor sanırım..
Hoşgeldinnn Flowersunn...
Ne güzel aileni gördün dinlendin geldinn...
Maaşallah bebişine de
Yeğenine de çok çok geçmiş olsun canım yaa bir anlık işte kesinlikle allah korumuş...[/QU
sağol canım.eski foça çok güzel bi yer yolunuz düşerse mutlaka uğrayın. iyi geldi denizkenarında yürüyüşler yapmak filan. işten çok bunalmıştım.
Benim ilk başlarda yayvandı Liyacım ama şimdi sivri bir karnım oldu valla...benim ki biraz değişik galibaCADIARZU
ya kılomu yapar elevit banada yenı başladı yatmadan once içiorum ama demri hapınıda gunduz
Biliyorum kız,sende hiç göbek yoktu ki zaten başlarda hehehe..Ben çok az gaz var gibi algılamıştım.
Ama artık haftan da baya ilerlemiş zaten..a.s
Aaaa valla bilmiyordum ne yalan diyim..kaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile
Neyse öğrenmiş oldum..kaydirigubbakcemile3
Slm kızlar,
Nasılız bugün?
Flowesun hoşgeldin canım.
Kızlar uykunuzda tekemeliyo mu sizin bıcırlar.
Dün gece ne zaman uyansam kıpırdıyodu benimki.
Boğazım düzelmiyo yaa bu arada nezlem iyileşti artık halsizlik yok Ama boğazım hala kötü sesim de iyi çıkmıyo.Haftaya okula başlayacağım.Sesime de ihtiyacım var(
Tünaydın kızlarrrr
nasılsın canımcığımm ? bebişimiz nasıl?
cnm sen ilk bebektedemı çok belli değildi gobek falan yoksa aynımı ilerliosun kıznla yanı sıvrı yayvan görüşüne katılıormusun
Bu sefer daha yayvan göbeğim var..yani farklı..
büyükler de bu görüşe katıldığı için, söylemesen de kızın olacağı belli diyorlar..
bilemem ne derece doğru ama halk arasında böyle bir görüş var..
Yani sivri bir göbeğim yok benim öyle basket topu yutmuş gibi falan değilim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?