2010 Temmuz Anneleri : )

Öfff benim bugün pasta börek tatlı matlı yapmam lazım amaannnn
eşimin arkadaşları geecek yarın akşam erkek erkeğe takılıyolar ama maşallah çeşit çeşit donatıyolar.
Daha doğrusu eşleri donatıyo.
Yaaa bi kaç haftadır cuma günleri hep misafir ağarlıyorum bıktım pasta börek yapmaktan.

okuyorum surekli yaziyorsunuz tatanoz asisini kimi doktor onermis kimisi bahsetmemis, burada tatanoz asisi onermiyorlar ben yaptirmiyacagim ama neden heryerde farkli uygulandigini da pek anlamdim

;Aaaa ilk defa senden duydum bunu canım,
doğumda bir sürü metal araç kullanılacak allah korusun bu aşı onların zararına karşı bi önlem.
Bence sen ol yaa güzelim.
Hiç bir yan etkisi de yok kol ağrısından başka bebeklerimizi koruyan bi aşı.
Ve yıllardır yapılan bi aşı taa annem zamanında bile yapılırmış.

ayy ne güzel tadını çıkar derim canım al eline bi fincan kahveni çıkar bu son kar yağışının keyfini
bizim burası hala günlük güneşlik ohh mis gb bahar havası

ayy ne güzel tadını çıkar derim canım al eline bi fincan kahveni çıkar bu son kar yağışının keyfini
bizim burası hala günlük güneşlik ohh mis gb bahar havası

Kahve mi ne kahvesi kız beni öyle zararlı şeylere teşvik etemesene ayoll:)))
Ben alsam alsam bi fincan sütümü alırım elime:roflol:

kızlar yemek zamanı gelmiş öğle arasını kaçırmadan çıkayım ben
HEPıNıZE AFıYETLER OLSUN BEBıŞLERıNıZE YARASINNN

Ooooo yaşasın 1 hafta daha büyümüşüz şimdi gördüm 21miz bitti 22. haftamıza girmişiz.:hooray:

Kahve mi ne kahvesi kız beni öyle zararlı şeylere teşvik etemesene ayoll:)))
Ben alsam alsam bi fincan sütümü alırım elime:roflol:

AYY EVET GÜLÜM YAA kaydirigubbakcemile3
PARDON PARDON BAŞA SARALIM ''AL ELİNE SÜTÜNÜ ÇIKAR KAR YAĞIŞININ KEYFİNİ ''KOCAMAN ÖPTÜMMM opuyorumnanaktan

biliyorum canim bende sizleri okuyunca sasirdim, burdan neden bu asiyi yaptirmiyorlar, onumuzdeki hafta randevum var tekrar soracagim,

Tetanozu her doktorun önerdiğini sanıyordum ama bazı doktorlar önermiyormuş..
Ben 15 içerisinde yaptırıcam, doktorum dedi.

Misscapris
ne çok misafirin geliyor yahu, biz de gelek mi?

Edirneye kar yağmış..

Biz yaza hazırlanırken kış geri mi gelecek ne?

Bu arada 15 senedir çayı ve nescafeyi şekersiz içen ben, hamilelik dolayısı ile çaya ve nescafeye ara veren ben, son günlerde acayip derecede 3übirarada nescafe içesim var..

3 ü birarada hiç içemezdim ama hamilelik işte şimdi canım istiyor valla..
Ben de haftada 1 içiyorum napayım...

ay cnm yaa bende turk kahvsını bırakamadım ama çaysız duramazdımmm gunde en aşağı 2-3 demlık gotururdum valla işyerınde bir çay gıder bir çay gelırdı en buyuk keyfımm fıncandan arkadşlarla çay yudumlamaktı şimdi tiksindimm görmek ıstemıorum hamıle olduğumu duyduğum anda nefret ettım çaydan içemiorum demleyemıyorum bılee bilmiyorumkismile

biliyorum canim bende sizleri okuyunca sasirdim, burdan neden bu asiyi yaptirmiyorlar, onumuzdeki hafta randevum var tekrar soracagim,

benim doktorum da önermedi. amniyosentez için gittiğim prof ta önermedi. kağan kocatepeye telefon açıp sordu bir arkadaşım o da önermedi. ayrıca benim daha önce doğum yapan arkadaşlarımın hiçbirisi yaptırmamış doktorları önermemiş. ben yaptırmıycam. gerek yok diyolarsa gerek yoktur. ama anadoluda her doktor öneriyo kesinlikle. onun mantığı şuymuş. evde doğum yapma riskin var mı? yani paslı bıçaklarla göbek kordonunu kesme ihtimalleri var mı? ya da bağda bahçede çalışıyo musun? ya da fabrika ortamlarında paslı keskin metallerle temas etme ihtimalin var mı? o zaman kesin yaptır. ama benim gibi temiz ev temiz işyeri doğum için temiz hastane koşullarıyla yaşıyosan , bağla bahçeyle işin yoksa artık günümüzün genç doktorları önermiyor. bir sebebi vardır mutlaka. içindeki cıva olabilir gereksiz seni uğraştırmamak olabilir. ama yani herşeyi yap diyolar onu da mutlaka bi sağlık ocağına gidip yaptırın derlerdi eksilen bişi olmazdı yani kendilerinden .yani ben doktoruma güveniyorum ama sen de sor bence doktorun ne diyosa onu yap. sonuçta yaptırsan da bişi olmaz yaptırmasan da.

ya ben de çaysız yapamam kesinlikle zannederdim. yani kafamın sersemliği çay içmeden geçmezdi sabahları . ilk başlarda günde 2-3 bardak içiyodum tiksinmedim ama artık çaysız da yapabiliyorum. yani arada bir içiyorum. türk kahvesini haftada 1 fincan içiyorum doktorum bişi olmaz içebilirsin ded sordum. nescafeyi zaten hiç sevmem. ama haftada 1 içilen nescafeden de bişi olmaz. bana doktorum kafein zararlıdır ama arada 1 de almazsanız başınız ağrır dedi. o kadarcık kafein bişi yapmaz haftada 1 fincan kahve içebilirsiniz dedi.

bende gunde türk kahvesi içiorumm gunde turk kahvesı en az kafeını olanmış bana doktorum onmlı değil dedi içebilirsin dedi kendı çay bardağıyla içio her gtmeme oda tıryakı sanırım anladı vazgeçemeyeceğimi zemuszemus

ben haftada 1 türk kahvesinin zararı olur mu diye sormuştum o da olmaz daha sık da içebilirsiniz demişti. ben o kadar tiryaki değilim ama haftada 1 yetiyır

ben haftada 1 türk kahvesinin zararı olur mu diye sormuştum o da olmaz daha sık da içebilirsiniz demişti. ben o kadar tiryaki değilim ama haftada 1 yetiyır

ne mutlu sna o zman malesef ben sevıorum turk kahvesını bilmiyorumkismile

Bende her sabah 2 bardak çayımı içiyorum..İçemessem sabahları kahvaltı yapamam çünkü...
Çok canım istediği zaman nescafede içiyorum..
Napıyım can bu istiyor vallaa :))
İlk 3 ayımda canım inanılmaz kola istiyordu doktorum kendini neden strese sokuyorsun 1 bardak içebilirsin,abartma demişti..
Şimdidelerde o kadar istemiyorum ama bazen eşimin kolasından 3-4 yudum alıyorumm..

bebek arabası bakmadık biz canım. biz önce ikeaya gidip odayla ilgili perde halı gibi bişiler aldık ama o istanbulda da var aynısı biz ordayken denk geldi. bir de izmirde kemeraltında dükkanın adını öğrenirim bebe mağazaları var ordan hastane çıkışı badi tırnak makası kapısüsü gibi listede yazan ıvır zıvırların hepsini aldık uygundu valla. istersen adını öğrenirim dükkanın.

Az miktarda içilne kahve çayın bir zararı olmaz kızlar ya..

Bu arada normalde kola hastası olan (tabii içmemeye dikkat eden) ben, hamile kaldıüım zamandan beri canımın hiç kola istemediğini ve de içmediğimi geçen gün tesadüfen farkettim..

çok bulantı yaşadığım içinn ben ne zman tk yudum alsam çıkarıordum o yuzden kolayı hıç aramıyorumm çoktta yararlı bişe dedğill kola hastasısın vee fiziğini muhafaza edebılıorsun maşallh dıorum maşallh maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…