2010 Temmuz Anneleri : )

şanslısın benim canım asitli şeyleri istiyor valla. kola ve fanta acaip canım istiyor. arada içiyorum bend e abartmadan.

bu arada mürüvvet girmiyo mu artık ben yokken mesaj yazdı mı bilmiyorım bayadır görünmüyor

Hafif kaykılıp ayaklarımı uzatarak koltuğa uzanıyorum.belimden ve karnımdan çok aşağıda bacaklarımda laptop için yükseklik ve laptopumla nete giriyorum.Biraz garip anlattım ama umarım anlatabilmişimdir..Bu arada göbeğime bakıyorum zaman zaman bu vaziyetteyken..Göbek deliğim inip çıkıyor,esniyor,kavisler çizip bir aşağı bir yukarı çıkıyor,şekil değiştiriyor..Merak ettiğim sizinde de böyle bir gözleminiz oldu mu ? Sanırım bebekler hareket ederken göbek deliğinde de hareketlenmeler oluyor...Normalde göbek deliğime kendiliğimden hareket vermem mümkün değil...

yok canım hastalık derecesinde kola idüşkünlüğüm yoktur hiç de olmadı.
Ama severdim yanii onu demek istedim hastası derken..
Ayrıca normal değil diet içerdim içtiğim zaman da..:ecrin_bebek:
Şimdi hiiiç aklıma gelmiyor..mirmirmirmir kola gazoz bilmem ne..turkbayragi

slm kıslr ben geldım naslsınz baklım işlrm vardı uzun zmndr grmyrdum ogun grdm yazdm sıze merk ednlr olmş tşkkr ederm sagln ıı ben

Hiç dikkat etmedim ama göbek deliğim hafif dışarı doğru fırtlamış gibi benim..
Yani şekli değişti önceki haline göre de senin dediğin anlamda dikkat etmedim valla..bilmiyorumkismile

Hiç dikkat etmedim ama göbek deliğim hafif dışarı doğru fırtlamış gibi benim..
Yani şekli değişti önceki haline göre de senin dediğin anlamda dikkat etmedim valla..bilmiyorumkismile

Kaykılarak göbek deliğime baktığımda her zaman değil ama bazan inip çıktığını görüyorum göbek deliğimin..

Müsait olduğunuz bir zaman evdeyken bir bakın kızlar çok merak ettim valla kaydirigubbakcemile3

Kızlar bugün hiç geveze diilsin uyudum kalktım geldim daha 2 sayfa yazışmışınız.
Olmuyo böyle Temmuz anneleri.
Konuşun ayol konuşun...

Ayrıca evet denizim misafirimiz çok ve ben çok severdim misafir ağarlamayı ama valla bıktım artık şu halimle hazılık yapmaya.
Allahtan evdeyim bu hafta bi de okul olsaydı hiç yetişemezdim herhalde.
Yaa bugün hep uykum var açılamadımmmm........

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/354803-benek-ikramlik-modelleri.html

Bebek ikramlıkları bir arkadaş eklemiş bakalım fikir olsun bize de.

Bu ikramlıklar çok güzel.

Ahhh ahhh ben galiba bebişimin mevlütünü yalnız başıma yapacağım.
Annem o zamana kadar kalamaz herhalde Ramazan da başlayacak ya.Kayınvalidemin işi yok gücü yok emekli ama kalmaz sıkılırlar burda(Sanki kalsa azıcık ne olur inşallah beni utandırır ama hiç sanmıyorum)
Çok hüzünlendim şimdi.
Ben gurbet kuşu olmaktan bıktım.
Yapayalnızım.
Bebeğimin alışverişini hep eşimle yapıoz şurda annem teyzem olsa bi birini alır bi diğerini çıkardım ne güzel.
Kuz kardeşimi de çok özledim.
Ben yalnızım yaaa(gitme::gitme:
Oğlum gelsin de yalnızlığım sona ersin çok kötü oldum ben şimdi yaaa....

CANIM ben ve ablam arasında 2,5 ay var onun 2. bebişi yolda 1.bebekte , bebek şekerleri yaptırmıştık biraz masraflı olmuştu ama hala saklanıyo çok güzel bir hatıra, bu bebek te ise biz kendimiz yapmaya karar verdik kaydirigubbakcemile5 masraflar neredeyse yarısından daha az tutu ve şeker sayımız 2 katına çıktı hem eğlenceli hem pratik severek hazırladık bebek şekerlerini eğer uğraşmayı seviyorsan tavsiye ederim ben kendi bebişime de el emeğimi dökmeye kararlıyım :hulya:

canımmm biz seninleyiz üzülme opuyorumnanaktan oğluşunda gelsin bak hayat ne renkli olucak

Canım bebek ounca kalırlar meraklanma..

Ramazan 10 ağustosta giriyor..
Ramazandan önce de mevlütü yapabiliriz aslında kısmet bakalım.

bende bebek şekeri yapıcam bende bendee ya benm evlilikte ramazana gelmişti doğumda geliyorrr

Ben kısmet olursa mevlüt olayını Ramazandan önce halletmeyi düşünüyorum..

Yine de belli olmaz tabii kısmet..

Doğum zamanı nasıl olur değişir mi bilemeyiz

merhaba annişler...

bende bir kaç gündür giremiyordum . çok hastayım. grip oldum ama ne ayağa kalkacak halim var ne de konuşurken sesim çıkıyor. bende bol bol yatıp dinleniyorum... bu havalarda kendinize dikkat edin sizde benim gibi uf olmayın. öpüyorum hepinizi. kendinize iyi bakın..
:asigim: :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…