Az miktarda içilne kahve çayın bir zararı olmaz kızlar ya..
Bu arada normalde kola hastası olan (tabii içmemeye dikkat eden) ben, hamile kaldıüım zamandan beri canımın hiç kola istemediğini ve de içmediğimi geçen gün tesadüfen farkettim..
çok bulantı yaşadığım içinn ben ne zman tk yudum alsam çıkarıordum o yuzden kolayı hıç aramıyorumm çoktta yararlı bişe dedğill kola hastasısın vee fiziğini muhafaza edebılıorsun maşallh dıorum maşallh maşallah
bu arada mürüvvet girmiyo mu artık ben yokken mesaj yazdı mı bilmiyorım bayadır görünmüyor
Hafif kaykılıp ayaklarımı uzatarak koltuğa uzanıyorum.belimden ve karnımdan çok aşağıda bacaklarımda laptop için yükseklik ve laptopumla nete giriyorum.Biraz garip anlattım ama umarım anlatabilmişimdir..Bu arada göbeğime bakıyorum zaman zaman bu vaziyetteyken..Göbek deliğim inip çıkıyor,esniyor,kavisler çizip bir aşağı bir yukarı çıkıyor,şekil değiştiriyor..Merak ettiğim sizinde de böyle bir gözleminiz oldu mu ? Sanırım bebekler hareket ederken göbek deliğinde de hareketlenmeler oluyor...Normalde göbek deliğime kendiliğimden hareket vermem mümkün değil...
Hiç dikkat etmedim ama göbek deliğim hafif dışarı doğru fırtlamış gibi benim..
Yani şekli değişti önceki haline göre de senin dediğin anlamda dikkat etmedim valla..bilmiyorumkismile
Kaykılarak göbek deliğime baktığımda her zaman değil ama bazan inip çıktığını görüyorum göbek deliğimin..
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/354803-benek-ikramlik-modelleri.html
Bebek ikramlıkları bir arkadaş eklemiş bakalım fikir olsun bize de.
canımmm biz seninleyiz üzülme opuyorumnanaktan oğluşunda gelsin bak hayat ne renkli olucak
Bu ikramlıklar çok güzel.
Ahhh ahhh ben galiba bebişimin mevlütünü yalnız başıma yapacağım.
Annem o zamana kadar kalamaz herhalde Ramazan da başlayacak ya.Kayınvalidemin işi yok gücü yok emekli ama kalmaz sıkılırlar burda(Sanki kalsa azıcık ne olur inşallah beni utandırır ama hiç sanmıyorum)
Çok hüzünlendim şimdi.
Ben gurbet kuşu olmaktan bıktım.
Yapayalnızım.
Bebeğimin alışverişini hep eşimle yapıoz şurda annem teyzem olsa bi birini alır bi diğerini çıkardım ne güzel.
Kuz kardeşimi de çok özledim.
Ben yalnızım yaaa( gitme::gitme:
Oğlum gelsin de yalnızlığım sona ersin çok kötü oldum ben şimdi yaaa....
Bu ikramlıklar çok güzel.
Ahhh ahhh ben galiba bebişimin mevlütünü yalnız başıma yapacağım.
Annem o zamana kadar kalamaz herhalde Ramazan da başlayacak ya.Kayınvalidemin işi yok gücü yok emekli ama kalmaz sıkılırlar burda(Sanki kalsa azıcık ne olur inşallah beni utandırır ama hiç sanmıyorum)
Çok hüzünlendim şimdi.
Ben gurbet kuşu olmaktan bıktım.
Yapayalnızım.
Bebeğimin alışverişini hep eşimle yapıoz şurda annem teyzem olsa bi birini alır bi diğerini çıkardım ne güzel.
Kuz kardeşimi de çok özledim.
Ben yalnızım yaaa( gitme::gitme:
Oğlum gelsin de yalnızlığım sona ersin çok kötü oldum ben şimdi yaaa....
slm kıslr ben geldım naslsınz baklım işlrm vardı uzun zmndr grmyrdum ogun grdm yazdm sıze merk ednlr olmş tşkkr ederm sagln ıı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?