2010 Temmuz Anneleri : )

Deniz güneş merhaba yazmamışsın yaşadığın yeri ama mahsuru yoksa nerede yaşıyorsun?

Arada diğer topiclere de takılıyorum.
Bu hafta iş yoğunluğum pek yok.
Buralardayım.
Yaz geldi galiba artık:)
Yani umarım:)

kızlar merhaba,

daha önce sezeryan olmuş olanların sütü acaba hemen geldi mi ? sezeryanda süt 2-3 gün sonra gelebiliyormuş. Bu durumda bebek ne ile beslenecek ? Gerçi kişiye göre değişir diyorlar ama ? Sizde durum nasıldı ?

ama gerçekten çok eğlenceli onların hareketlerini hissetmek.

bende akşamları karnımı açıyorum izliyorum, hissetmek yetmiyor.

bu arada sen hangisinin hareket ettiğini ayırt edebiliyo musun?

evet..oğlum solda üstte ve kızım sağda altta olduğu için hangisi olduğunu tahmin edebildiğimi düşünüyorum..

İlk defa duydum..CADIARZU
Sezeryanda uyandığım gibi bebeğimi emzirmeye başladım.

Maşallah fışkırıyordu.8 ay emzirdim.

slm arkadaslar bende bayadır girememdim kk ya işlerim vardı .herkez iyidir insşlhh.bebişlerinizin hareketleri karnınıza baktıgınız zaman belli oluyormu ve günde kaç kez hissediyorsunz

slm arkadaslar bende bayadır girememdim kk ya işlerim vardı .herkez iyidir insşlhh.bebişlerinizin hareketleri karnınıza baktıgınız zaman belli oluyormu ve günde kaç kez hissediyorsunz

Selam canım.
Ben de iş yoğunluğundan pek giremiyordum geçen haftalarda..
Topiğimiz fazla yoğun değil şu günlerde.
KK da da sorun var zaten ara ara.

Ben biraz önce kızımın hareketlerini izledim oturduğum yerde.:asigim:

Artık bariz görülüyor..

Gün içerisinde ara ara sürekli hissediyorum ben. saymadım ama.

evet dışardan da gözle görülebiliyor tepikler..Valla günde kaç kez oluyor diye hiç saymadım..Zaten sürekli devam etmiyor..Uyuyorlar arada sanırım..

şu göbek deliğine bakan yok mu hiç kızlar ? göbek deliği inip çıkıyor,hareketlenmeler oluyor..yattığım yerden bakınca gözlemliyorum ..eğer hareketlenme varsa bebişlerde göbek deliğinde de hareketlenmeler oluyor,eğer bebişler uyuyorsa göbek deliğinde de hareketlenme olmuyor :)

evet bnmde gobeğimde harektlenmeler oluyor bazen bazende dışa doğru çıkıyorr hemen gobk deliğinin üzeründe yumurta gibi bir şişlikkk :):)

ben ne zaman bebgim tepiklese bakıp izlemek istiyorum yakalayamıyorum duruyor. yaramaz yavrumu eşim bir tam hissedemedi yazık hevesle bekliyor tam hissetmeyi

Göbek deliğime hiç dikkat etmedim valla yani bebiş hareketlendiğinde.

Ama normalde dışarı fırtlamış durumda artk.)

akşamları bakmam lazım evde çıplak göbek konumunda:)

ben ne zaman bebgim tepiklese bakıp izlemek istiyorum yakalayamıyorum duruyor. yaramaz yavrumu eşim bir tam hissedemedi yazık hevesle bekliyor tam hissetmeyi

heheh bendede duruordu ama birkaç kere yakaldı eşim ama gözle takip etmeden önce eliyle hiseetsin:) bnm yaramzda oylee bakınca tepiklemıor göremıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…