2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar bende ara ara girebiliyorum,ne güzel diyodum geçen hafta kendi kendime hamileleğim ne ii geçiyor diye bi sorunum yoktu ama perşembe günü karnımın alt bölgesindeki kas ağrısı gibi başlayan ağrı bayağı sıkıntı yaptı bende hele dün dedimki acaba bu ağrı hiç geçmeyecekmi allahım,mantar enfeksiyonu ve idrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı ya kızlar ilaçlarımı düzenli kullanıyorum bugün ağrım allaha şükür daha hafif,zaten böyle otururken ağrı yokta hareket edince kas ağrısı gibi ağrıyor karnımın altı,sıcak su torbasıda çok ii geldi onla oturuyorum inş dahda ii olurum bugün 2 de bi yattım 6 buçukda anca kalktım dinlenmişim ama herkese ii haftasonları

benimde ağzım dilim çok kuruyor ve diş etlerimde kanama oluyor ama normalmiş neyseki.

gül nasıl oldu ağrıların hiç sesin çıkmıyo

canım bademciklerim falan geçti çok şükür. ama şu bel ağrısı varya sürekli dik duruyorum pc ye bakarken falan eğiliyordum eğilmiyorum pc yi yükselttim. bakalım oda geçecek inş.. sen nasılsın canım????

saol canım benimşimdilik bir sorun yok çok şükür ama canım fazla iş yapmak istemiyo allahın izniyle doğumunda yanında kimlar olucak aileden

saol canım benimşimdilik bir sorun yok çok şükür ama canım fazla iş yapmak istemiyo allahın izniyle doğumunda yanında kimlar olucak aileden

çok şükür canım aman sıkıntın olmasın :)) yaaa sitede sıkıntı var canım özel mesaj gönderemiyorum foto ekleyemiyorum (((

sabaha kontrolümüz var şeker ayrıntılı usg yapılacak sonuçları doktora göstericem belki şekerde yaparlar :) oğluşumu görücem yaşasın

oo hadi hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah :))
çok zevkli oluyor bu ayrıntılı ultrason uzunca bi süre bebişi izleyebiliyorsun :)))
ama bence bu kadar heyecan yapma uyuyamasan bile yat ki sabaha dinlenik ol
daha dikkatli izleyebil bebeğini

günaydın kıslaarrrrrr ben kontrole gidiyorum birazdan öpüyorum hepinizi :)))

günaydın kızlarr
bizde tetenoz aşımızı olduk cuma günü. hafta sonu gezdik eğlendik şimdi bomba gibiyiz çok şükür.
sizler nasılsınız?

Günaydın kızlar...

Gull güzel haberler getirirsin inşallah...

Ben de cuma günü aşı yaptırdım. Gerçekten 2 gün ağrıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…