2010 Temmuz Anneleri : )

ben tetanoz aşısını düşünmüyordum ama bağışıklık sistemini güçlendiriyor yazısı beni kandırdı :))
dün eczaneden eşime tetanoz aşısı aldırıp koluma yaptırdım..Dün birşey yoktu ama bu sabah biraz kolum acıyor gibi...

Slm kızlar hafta sonu bi türlü giremedim siteeye hep tadişlattaydı.
Nasılsınızı?
Güll tatlım senin adına çok sevindim umarım sapasağlamdır bebişin,gör de sevin bakalım.
Biz de Cuma günü gidiyoruz inşallah.

Arkadaşlar,bu gebelik şekeri yüklemesini illa tüm hamilelere uyguluyorlar mı yoksa şüphelendikleri kişilere mi uygulanıyor ?

Ben de kısmet olursa cumartesi günü gidicem.

ınşallah hepimiz güzel haberlerle, mutlu olarak döneriz.

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Günaydınlarrrr....hihoyyyt
Güzel bir hafta diliyorum herkese...
herkes iyidir inş..
Bizde kahvaltımızı yaptık çalışıyoruz şimdi..
Bu cuma bizimde randevumuz var heyecan başlıyor hihoyyyt

günaydın..iyi haftalar herkese....cmt.şeker yüklemesi yaptırdım bende .tertemiz çıktı.değerlerim çok normal çıkmış..darası inşallah başınıza arkadaşlar.iyi hoşta saat sabah 11 e kadar kahvaltı falan edemedim o gün..bide o glikozlu su aç açına biraz midemi bulandırdı. ama sonuçlar iyi ya geldi geçti işte..doktorum artık önemli tahliller bitti dedi..acil bişey olmazsa başka tahlil olmayacakmışım doğuma kadar..:1hug:

Cidden bu günlerde sayfalar açılmıyor insan deli oluyor...

canımm çok şükür sonuçların iyi çıkmış çok sevindim adına, ben de cumartesi günü kızımı görmeye gittimmm kujumm uyuyordu çok fazla hareket edemedi ama çok öslüyorum men onu Rabbim hayırlısı ile yavrularımıza kavuştursun bizleri opuyorumnanaktan

Günaydın canım...Saol sanada güzel haftalar...Hadi gözünaydın olsun bakalım insan bir rahatlıyor değilmi..Bizimde cuma günü randevumuz var hem şeker yüklemesi hemde idrar tahlili yapılacak heyecanla bekliyoruz bakalım..

Büyüdükçe güçleniyorlar,attıkları tepiklerin şiddeti de artıyor..Onlar tepikledikçe çok şükür diyorum..
Mazoşistmiyim ne kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar:sm_cool:

bir haftadır giremiyodum neler neler oldu bakalım?

herkesler güzel haberlerle gelmiş :dance:

bizde çarçamba günü ayrıntılıya gireceğiz. çarşambayı iple çekiyorum.

Büyüdükçe güçleniyorlar,attıkları tepiklerin şiddeti de artıyor..Onlar tepikledikçe çok şükür diyorum..
Mazoşistmiyim ne kaydirigubbakcemile3

ama gerçekten çok eğlenceli onların hareketlerini hissetmek.

bende akşamları karnımı açıyorum izliyorum, hissetmek yetmiyor.

bu arada sen hangisinin hareket ettiğini ayırt edebiliyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…