kızlar merhaba,
daha önce sezeryan olmuş olanların sütü acaba hemen geldi mi ? sezeryanda süt 2-3 gün sonra gelebiliyormuş. Bu durumda bebek ne ile beslenecek ? Gerçi kişiye göre değişir diyorlar ama ? Sizde durum nasıldı ?
kız kardeşimin de epidural sezaryan sonrası gelmişti sütü o gün..
benim oğlum çpk hareketli sürekli tekmeliyor üzerimdeki kıyafetlerdende çok belli oluyor hareket ettiği.
gece gündüz durmuyor sıpam yaramaz mı olacak ne?
benimki de obur olcak heralde kaydirigubbakcemile3
kızlar,ben ağzıma 1 lokya yemek koyayım hemen harekete başlıyor bebeğim. bazen hissetniyorum ama bazen sert tekme atıyor bazen de sadece kıpır kıpr. ama eşime daha hissettiremedim. ne zaman elini koysa duruyor. o da sabırsız 10-15 dakka tutup çekiyor elini. bi de tedirgin oluyor benim kocam. sanki bişey yapçakmış çocuğa gibi. öyle kocası tedirgin davranan var mı. korkuyor elini karnıma koymaya.
ben de aslında apidural sezeryan istiyorum ama doktorum epidural normal doğumu çok övüyor. bakalım sona doğru karar vercez.
benim oğlum çpk hareketli sürekli tekmeliyor üzerimdeki kıyafetlerdende çok belli oluyor hareket ettiği.
gece gündüz durmuyor sıpam yaramaz mı olacak ne?
İlk defa duydum apidural sezaryan? epidural yazmak isterken harf hatası yaptın sandım ama başka bir çeşit sezeryan sanırım bu..CADIARZU
harf hatası yapmışım epidural sezeryan.iş arasında aceleyle yazıyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?