2010 Temmuz Anneleri : )

eşim de annem de hem ellerini koyarak hissettiler hem de dışardan çıplak gözle de görülüyor..Tabi göbek çıplak halde izliorum :))

benim oğlum çpk hareketli sürekli tekmeliyor üzerimdeki kıyafetlerdende çok belli oluyor hareket ettiği.

gece gündüz durmuyor sıpam yaramaz mı olacak ne?

benim normal doğumla epiduralsiz öle bağıra bağıra doğum yapmış bi arkadaşım var 1 hafta sütü gelmemiş doğumdan sonra. mecburen mama veriyorsun napçan bebek aç kalmaz.

kızlar,ben ağzıma 1 lokya yemek koyayım hemen harekete başlıyor bebeğim. bazen hissetniyorum ama bazen sert tekme atıyor bazen de sadece kıpır kıpr. ama eşime daha hissettiremedim. ne zaman elini koysa duruyor. o da sabırsız 10-15 dakka tutup çekiyor elini. bi de tedirgin oluyor benim kocam. sanki bişey yapçakmış çocuğa gibi. öyle kocası tedirgin davranan var mı. korkuyor elini karnıma koymaya.

ya ben anlıyamıyorum hareketleri sizin gibi en azından göbeğimde göremedim daha mesela cuma günü aşı olduğum gün sürekli hareket ediyordu ama iki gündür hiç hissetmiyorum hareketlerini.

Benim eşimde biraz tedirginn elini karnıma koyunca çok şaşırıyor hareketlerini hissedince nasıl oluyor yaa diye diye bir hal oluyor...

ya ben anlıyamıyorum hareketleri sizin gibi en azından göbeğimde göremedim daha mesela cuma günü aşı olduğum gün sürekli hareket ediyordu ama iki gündür hiç hissetmiyorum hareketlerini.

ben de aslında apidural sezeryan istiyorum ama doktorum epidural normal doğumu çok övüyor. bakalım sona doğru karar vercez.

İlk defa duydum apidural sezaryan? epidural yazmak isterken harf hatası yaptın sandım ama başka bir çeşit sezeryan sanırım bu..CADIARZU

benim oğlum çpk hareketli sürekli tekmeliyor üzerimdeki kıyafetlerdende çok belli oluyor hareket ettiği.

gece gündüz durmuyor sıpam yaramaz mı olacak ne?

Bende hala kızımın hareketlerini babasına hıssettiremedim.. eşim cok merak edıyor hissetmek istiyor.. ama ben bile hala zor hıssedıyorum bilmiyorumkismile
Neyse saglıklı olsun mutlu olsun yerindede benim can kızım :asigim:

Ben işe dalıp bişeler yemeyi unuttuğum zaman pıtırcığım hiç kımıldamıyor.

Yediğim an başlıyor vurmaya... Kuzum benim annesinin kuzusu...

Her hareketini bu haftalarda hissedemeyiz yanılmıyorsam zaten..ultrasona girdiğimde bebeklerim çok hareketliydiler kıpır kıpırdılar ama ben birşey hissetmiyordum..hissettiğim bir iki tepiği de herhalde çok güçlü bir tepik hareketi olduğu için hissedebildimi sanıyorum..bir de 2 haftadan bu yana o tepiklerin şiddeti gün geçtikçe daha da kuvvetleniyor gibi..
Kızım daha kuduruk..Oğlum daha sakin..Nedense elini yumruk yapmış çenesinin altında görüyoruz ultrasonda hep..Filozof olucak galiba..düşünen adam..:))

Son düzenleyen: Moderatör:
ben dün park beşiklerden aldım. aslında resimlerini buraya koymaya fırsat bulamıyorum ama baya bişiler aldım. bugün de oğlumun odası boyanıyor. pembeydi boyasının rengi hemd e koyu pembe ben de boyatmaya karar verdim. sadece gardop alcam bi tane ama ucuzundan bulamadım. siz aldınız mı dolabını beşiğini filan. erken davrandık galiba ama inşallah Allah utandırmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…