2010 Temmuz Anneleri : )

ya çok endişelendim sorma yaa. ama bişi olsaydı ağrım sancım olurdu heralde dimi bişi olmamıştır yaa.

kızlar bambaşka bi konuda fikrinizi sorucam. erkek anne adayları için tabi bu sorum. yenidoğan sünneti ile ilgili ne düşünüyosunuz?

benim erkek allahın izniyle canım duydum bir arkadaş ikiz erkek bebekleri 7 5 aylık olmuş sünnetlerini yaptırmış çok rahat olmuş ben çok istiyorum hemen sünnet olsun ileride ne olur ne olmaz şimdiden yapılsın babasıda karar verirse öyle yaptırmak istiyorum özelde 300 diyolar biraz pahalı ama daha uygun olurmu araştırmak lazım

Evet canım o da olabilir..Benim de aklımda bebekken kesim işlemini yaptırıp biraz büyüy[ünce düğününü yaptırıp çocuğun gönlünü hoş etmek..[/B]
birazda korkum ben ilk hamileliğimde düşük yaptım 5 haftalıktı ne ağrı ne ağrı diyorumki 5 haftalık bebekte bu kadar ağrı olduysa normal bayağı zor olurbilmiyorumkismile

5 haftalıkta ağrı mı hissettin ?kafamçokkarıştı Kız angel,daha bir kaç mm falan oluyor o haftalarda...cm bile olmuyor boyları o haftalarda..Göbüşün bile çıkmamıştır..Ben geçen sene 4 buçuk aylık ikiz doğum yaptım da ağrım falan olmadı.Tek rahim küçülürken haftalarca canım yandı o kadar..Neyse dediğim gibi kişiye göre değişiyor bu ağrı eşiği demek ki...

birazda korkum ben ilk hamileliğimde düşük yaptım 5 haftalıktı ne ağrı ne ağrı diyorumki 5 haftalık bebekte bu kadar ağrı olduysa normal bayağı zor olurbilmiyorumkismile

o ağrı farklı ama. ben de düşük yaptım. onun normal doğumla bebeğin büyüklüğüyle ilgisi yok. o bebek kusurlu olduğunda beden onu atmak için rahimde kasılma başlatıyor. nerdeyse bütün alt tarafı kasıyor ki cenini kendiliğinden dışarı atmak için. o kasılmayı biz ağrı olarak yaşıyoruz.

delikafadulden
delikafaduldenkafamçokkarıştı vallahi öyle gece bizim koca horul horul uyuyor adet sancısına benzer dedimki ben hamileyim buda ne oluyo şimdi kalk dedim benim ağrım var bişi olmaz geçer uyu dedi. . tam tersi bizim komşu 3 çocuğunu normal yapmış kesmemişler bile dikişsiz benimki darda ondanmı acaba cidden anlamadım

Manisada moris şinası eğitim ve çocuk hastanesi var canım. ordaki doktor bizim tanıdık. kardeşimin bebekken sünnetini yapmıştı. bu sene kardeşimin oğlunun da sünnetini yaptı. iyi bir doktor ve bedava. Balıkesir manisaya yakın diye söledim.

saol canım ya benim bu konularda bilgim pek yok dediğin gibi korkunun ecele faydası yok doğucak bir şekilde allahın izni ile birde bende topiklerde okudum epidurel sezeryanda yarısında hissedip anestezi isteyende olmuş memnun olanda var umarım kendin için e hayırlısını seçersin canım

Canım flower in dediği gibi rahmindeki kasılmalar yüzünden ağrı hissetmiş olmalısın..Darlık ya da genişlikle alakası yok..benimki de dar..:kedi:Ama doğum sırasında rahim ağzı açılır..açılırken de sancı olur..yani rahim sıfırlanır..Ama 5 haftalık bir düşükte doğum ağrısı olmaz,rahimdeki kasılma ağrısı olabilir..Rahmin kasılarak pıhtı olarak dışarı atmaya çalışmıştır bebişini..Daha organları bile oluşmamış oluyor o haftanın bebekleri..Hatta daha embriyo konumunda oluyor.Kalp atışları bile henüz oluşmuyor o haftalarda ...Allah bu bebeğini sağlıkla kucaklamak nasib etsin

saol canım benim seninkilerde ikizdi dimi inşallah sende sağlıkla kucağına alısın

manisaya giderseniz bizede uğrayın altınoluktayız ev denize 100 metre ama kışın kimse olmuyo buralarda

saol canım benim seninkilerde ikizdi dimi inşallah sende sağlıkla kucağına alısın

Amin canım inşallah..Bu bebeklerim de ikiz abi ve ablası da ikizdi..Altınoluk taraflarını biliyorum,Çok yıllar önce gitmiştim..Altınoluk,Güre ,Akçay vs güzeldi boshayallersmile

Amin canım inşallah..Bu bebeklerim de ikiz abi ve ablası da ikizdi..Altınoluk taraflarını biliyorum,Çok yıllar önce gitmiştim..Altınoluk,Güre ,Akçay vs güzeldi boshayallersmile

senide beklerim canım bebeklerinle inşallah şimdi evi süpürücem yine bakarım canım görüşürüz

slm kızlar ben 3 gündür yoktum istirahatteydim... kalçamın ağrısı için doktor bişi yapamadı
dinlen dedi sadece bende 3 gün evdeydim dinlendinmi derseniz evde temizlik yaptım zemuszemus
ama yinede işin stresini çekmediğim için iyi geldi valla...
yarın şeker yüklemesine gitmeyi düşünüyorum...
benden bu kadar sizler nasılsınız bakalım şakkıdı

neyse bakalım kızlar hayırlısı hangisine üzüleyim şaşırdım gidip azıcık uyumaya çalışayım (( yeniden çok sağolun hepiniz.

canım bende çok sık giremediğim için verdiğin haberleri anca okudum,sen içini ferah tut canımcım bence bi dahaki gidişinde herşey çok normal çıkıcak ben kalpten inanıyorum

canım bende çok sık giremediğim için verdiğin haberleri anca okudum,sen içini ferah tut canımcım bence bi dahaki gidişinde herşey çok normal çıkıcak ben kalpten inanıyorum

çok sağol canım bakalım cumaya içimiz rahatlamazsa burda ünlü bir radyoloji uzmanı var bide ona gösterelim dedi eşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…