2010 Temmuz Anneleri : )

canım bugün pek hoş geçmedi ne yazık ki ilk olarak ultrason bakılırken tansiyonum düştü 2 defa toparlanamadım baygınlık hali geçirdim ( sonrasında plasentada kan göllenmesi var dedi radyolog ama içimi rahatlatan bugün doktorumuzun 3 hastasına ayrıntılı bakılmış üçümüzde de aynı sorun olduğunu söylemişler cihazdan kaynaklı bir problem olabilir dedi doktor. son olarakta beyinde lopların durduğu boşluklar varya bizim o başluklar simetrik değilmiş ama ondada şöyle bir durum var gelişimleri 36. haftada tamamlanıyormuş düzelme ihtimali kuvvetliymiş eğer düzelmessede eşimin yada benim ailemden kaynaklı yapısal bir durum olabilirmiş. bakalım fetal eko istedi doktor çarşamba günü yaptırıcaz cumayada yeniden kontrolümüz var. o güne kadar kendini yormayacaksın dinleneceksin dedi.

bence üzme kendini ve doktoruna güven
önemli bişey olsaydı doktorun söylerdi
bizim oğlanında kordon damarlarından biri eksik çıktı ama ben doktoruma güveniyorum
öenmli bişey olduğunu sanmıyorum biz görememiş olabiliriz 4 hafta sonra bi daha bakalım dedi iki hafta geçti :))
yeni randevu tarihimizi bekliyoruz
ufaklıklar bizimle oyun oynuyo bence

hayırlısı bakalım canım. beklicez elden gelen bişey yok şimdilik.

olur mu elden gelen bşey yok
sen kendine en iyi şekilde bakacaksın ki (sanmıyorum ama ) bi problem varsa ufaklıkta kendisine bakabilsin
kendine iyi bakmak demek sadece yiyip içmekle olmaz

canım çok geçmiş olsun öncelikle. kendini üzme dicem ama ister istemez insanın aklına takılıyo tabi. sen yine de kafana takmamaya çalış. çünkü benim çok yakın arkadaşlarım 2 sene önce ikiz bebek bekiyorlardı. en iyisi olsun dediler prof. dan aşağısına gitmediler. ama o prof.lar bir ara bebişlerden birinin kafasında su kesesi olduğunu bebeğin alınması gerektiğini söyledi. sonra bir başkası bu bebek gelişmemiş dedi. bir üçüncüsüyse hiçbirşeyi yok dedi. şuan çok şükür ikisi de sağlıklı. ve hatta bu hafta 2. doğumgünlerini kutladık. yani sen içini ferah tut. makineler, doktorlar herzaman doğruyu göstermiyor. tekrar çok geçmiş olsun. dualarımız seninle.

shelan sağol canım.

günaydııınnnnnnnnn güzel anneler ve melekleriiiiii :))))

günaydınn kızlarr ya yine altta isimler gözükmüyo ne gıcık
gerçekten hızla koca göbişli olmaya başladık ya ben son aylarda ne hale geleceğimi çok merak ediyorum doğrusu:)

güllcüm canım geçmiş olsun bende önemli bişey olduğunu düşünmüyorum çoğu zaman doktorlar hatalı görebiliyor sen çok takma kafana inş. bebişin sapasağlam. zaten cuma günü o haberide alıcaksın inş. sen moralini sağlam kendine ve bebişine dikkat et minişini, sapasağlam kucağına alacaksın inş. tatlım.

evet yine görünmüyor formda kimin olduğuu bu aralar bi haller var kkda düzelir umarımm topicte yavaş ilerliyor zaten ağırlaştıkmı ne kızlarr sempatiksalakcinni

evet yine görünmüyor formda kimin olduğuu bu aralar bi haller var kkda düzelir umarımm topicte yavaş ilerliyor zaten ağırlaştıkmı ne kızlarr sempatiksalakcinni

biz ağırlaştıkça topiktemi ağırlaşıyo acaba:roflol:sırnaşık şey

Günaydın kızlar...

Gull canım çok geçmiş olsun. Ben de okuyunca hatalı olan bişeler olduğunu düşündüm. Bir günde 3 hastada da olması çok garip. Hastaneler veya sağlık kuruluşlarının aletlerini günlük kalibre etmeleri gerekiyor ama çoğu yer bunu yoğunluktan ihmal ediyor. Bence böyle bir durum nedeni ile olma ihtimali çok yüksek.

Diğer probleme gelince ben zamanla gelişimini yakalayacağını düşünüyorum. ınşallah da öyle olur.

Sen moralini yüksek tutmaya pozitif düşünmeye çalış ki pozitif gelişmeler olsun.

Allah hakkımızda hepimizin hayırlısını versin.

günaydın güzel anneler...

herkese merhaba.. bende dün bebişimi gördüm. yaklaşık 1 ay önce ayrıntılı ultrasonda tespit edilen hiperekojen bağırsak bulgusu bu sefer görülmedi. yani Allahıma binlerce binlerce defalarca şükürler olsun çok mutluyum...

gülcüm
sen içini ferah tut ve dua et çünkü Allah dualarımızı kabul ediyor ve bu anomaliler düzeliyor.

Hadi canım gözün aydın çok mutlu oldum.:dance:

Darısı diğer anomali olan annelere...
:Saruboceq:

Ben de cumartesiyi iple çekiyorum. ınşallah güzel heberler alırım bıdığımdan...

sonbahar çok sevındım görünmediğineee tekrar zemuszemus evet aletlerde öyle görüntü hatası oluşabılıyor gülcüm üzülmee sende bence sorun yokk gelişim süreci 40 haftaya kadr sürüyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…