2010 Temmuz Anneleri : )

Herkese günaydın..
Gününüz aydın neşeniz bol olsun..:lepi:

Sonbahar gözün aydın canım..

günaydın annişler
gülcüm lütfen içini ferah tut... hiç bişe yok allahın izniyle makined orun vardır kesin.. 3 hatada aynı şey çıkmaı normal değilki..

sonbahar canım iyi haberlerine çok evindim hadi gözün aydın..

Kızlar günaydın nasılsınız inşallah sizde herşey yolundadır cumaresi ve dün doktordydım özel sigortam diyetisyeni karşılamadığı için dün devlet hastanesinde tanıdığımız vardı ona gittik biraz kafam karıştı doktor bana şekerin çok fazla yüksek deil dedi ama kansızlık var dedi ona dikkat etmelisin dedi halbuki kendi doktorum beni dahiliyeye yollamıştı dahiliye doktoru beni şekerden dolayı baya korkutmuştu şimdi diyetisyen doktoru bana yinede şeker diyeti verdi ama bol bol kırmızı et tüketmelisin dedi tatlı falan yasak bende dikkat edicem bakalım 10 gün sonra sonuçlar nasıl çıkıcak

Biraz dikkat ederek düzelecek şeyler bunlar canım..
Sakın kafaya takma..

Günaydınn günaydınnn...
Yine çok güzel bir günn yaa...
İnsanın içi kıpır kıpır oluyor...
Geçmişi okuyamadım biraz gözatayım bakalım...
Öperizz herkeslerii...

günaydın kızlar .sonbahar gözünaydın canım. çok çok çok sevindim.yakamozcum senin de biraz dikkat ederek düzelecek. gebelikte olabiliyo şeker yükseliyo filan. biz de yaptırıcaz bakalım 2 hafta sonra. tatlıyı kes kafaya da takma. hiçbişicik olmaz.

Gül canım geçmiş olsunn çokk..Ama görüceksin ki bişey çıkmayacak..Üst üste 3 hasta da aynı sorunun çıkması pekte normal birşey değil tatlım...Dualarımız seninle...

Günaydınnn canım...Seninde gözünaydınn ne güzel çok sevindim yaa...:lepi:

Caanım Allah Bulut Kaanımızı korusun,
Merak etme bişey olmayacak.Onlar yavaş yavaş gelişimlerini tamamlarlar.Sen kafana takıp stres yaparsan Allah korusun o zman bebişin etkilenebilir.Sen rahat ol ki o da rahat rahat büyüsün.
Dikkat et kendine ve oğluşuna Allah yardımcımız olur kafanı yorma fazla...

Biraz dikkat ederek düzelecek şeyler bunlar canım..
Sakın kafaya takma..

evet takmıyorum artık bu arada birde bebeğim hiç durmuyor şaşırtıyor beni nasıl kıpır kıpır şimdiye kadar babası tekmelerini hissetmiyodu çünkü elini koyunca bebişte hiç tekme atmıyodu dün gece yatarken eşim arkasına dönük bende ona sarıldım birden bir tekme attı eşimde bana biri bana tekme attı dedi çok şaşırdı inanamadı çok güldük vallaha çok hoşuna gitti çok üzülüyodu çünkü bana neden hissettirmiyo kendini diye sonunda oda yedi belinden tekmeyi kaydirigubbakcemile3

evet canım diyete başladım sizde bu şeker yüklemesine gitmeden önce dikkat edin tesadüf bnde çok tatlı yemiştim o hafta sizinkide bu yüzden fazla çıkmasın

evet canım diyete başladım sizde bu şeker yüklemesine gitmeden önce dikkat edin tesadüf bnde çok tatlı yemiştim o hafta sizinkide bu yüzden fazla çıkmasın

evet dikkat etmek lazım gerçekten. ben de geçenlerde 1 kutu çıkolatayı bitirdim sonra dedim ben napıyorum yaa şekerim yükselcek. böle yapmamam lazım.

kızlar çoğu gitti azı kaldı sağlığımıza ve yediklerimize özen gösterelim
inşallah minişlerimiz meleklerimiz Sağlıkla gelsinler yanımıza :Saruboceq:

kızlar çoğu gitti azı kaldı sağlığımıza ve yediklerimize özen gösterelim
inşallah minişlerimiz meleklerimiz Sağlıkla gelsinler yanımıza :Saruboceq:

İnş. Lina yaa gitgide vaktimiz azalıyor bebişlerimize kavuşmamız yakınlaşıyor ve heyecanımız da artıyor...Hayallerini kuruyorum benim kızım nasıl olucak pıtır pıtır nasıl dolaşacak evin içinde diye...Ama doğum kısmını es geçiyorum:1ninca:şimdilik ...Onlar sağlıklı olsunlar yeter bi şekilde olucak diyorum ama hayırlısıı inş..

inşallah sağlıkla sıhatle alırıc çocuklarımızı kucaklarımıza doğumuda düşünsekte çok acılı bir doğum olsada doğurucaz ama sonunda harika bir amaç var demii korkmayın kızlar ben ben korkuyormuyumm eyvahedigeldismile

Ben her ikisine de kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama ne yalan söyleyeyim her iki doğum şeklinden de korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…