günaydın güzel anneler...
herkese merhaba.. bende dün bebişimi gördüm. yaklaşık 1 ay önce ayrıntılı ultrasonda tespit edilen hiperekojen bağırsak bulgusu bu sefer görülmedi. yani Allahıma binlerce binlerce defalarca şükürler olsun çok mutluyum...
.
Kızlar günaydın nasılsınız inşallah sizde herşey yolundadır cumaresi ve dün doktordydım özel sigortam diyetisyeni karşılamadığı için dün devlet hastanesinde tanıdığımız vardı ona gittik biraz kafam karıştı doktor bana şekerin çok fazla yüksek deil dedi ama kansızlık var dedi ona dikkat etmelisin dedi halbuki kendi doktorum beni dahiliyeye yollamıştı dahiliye doktoru beni şekerden dolayı baya korkutmuştu şimdi diyetisyen doktoru bana yinede şeker diyeti verdi ama bol bol kırmızı et tüketmelisin dedi tatlı falan yasak bende dikkat edicem bakalım 10 gün sonra sonuçlar nasıl çıkıcak
canım bugün pek hoş geçmedi ne yazık ki ilk olarak ultrason bakılırken tansiyonum düştü 2 defa toparlanamadım baygınlık hali geçirdim( sonrasında plasentada kan göllenmesi var dedi radyolog ama içimi rahatlatan bugün doktorumuzun 3 hastasına ayrıntılı bakılmış üçümüzde de aynı sorun olduğunu söylemişler cihazdan kaynaklı bir problem olabilir dedi doktor. son olarakta beyinde lopların durduğu boşluklar varya bizim o başluklar simetrik değilmiş ama ondada şöyle bir durum var gelişimleri 36. haftada tamamlanıyormuş düzelme ihtimali kuvvetliymiş eğer düzelmessede eşimin yada benim ailemden kaynaklı yapısal bir durum olabilirmiş. bakalım fetal eko istedi doktor çarşamba günü yaptırıcaz cumayada yeniden kontrolümüz var. o güne kadar kendini yormayacaksın dinleneceksin dedi.
günaydın güzel anneler...
herkese merhaba.. bende dün bebişimi gördüm. yaklaşık 1 ay önce ayrıntılı ultrasonda tespit edilen hiperekojen bağırsak bulgusu bu sefer görülmedi. yani Allahıma binlerce binlerce defalarca şükürler olsun çok mutluyum...
gülcüm sen içini ferah tut ve dua et çünkü Allah dualarımızı kabul ediyor ve bu anomaliler düzeliyor.
canım bugün pek hoş geçmedi ne yazık ki ilk olarak ultrason bakılırken tansiyonum düştü 2 defa toparlanamadım baygınlık hali geçirdim( sonrasında plasentada kan göllenmesi var dedi radyolog ama içimi rahatlatan bugün doktorumuzun 3 hastasına ayrıntılı bakılmış üçümüzde de aynı sorun olduğunu söylemişler cihazdan kaynaklı bir problem olabilir dedi doktor. son olarakta beyinde lopların durduğu boşluklar varya bizim o başluklar simetrik değilmiş ama ondada şöyle bir durum var gelişimleri 36. haftada tamamlanıyormuş düzelme ihtimali kuvvetliymiş eğer düzelmessede eşimin yada benim ailemden kaynaklı yapısal bir durum olabilirmiş. bakalım fetal eko istedi doktor çarşamba günü yaptırıcaz cumayada yeniden kontrolümüz var. o güne kadar kendini yormayacaksın dinleneceksin dedi.
Biraz dikkat ederek düzelecek şeyler bunlar canım..
Sakın kafaya takma..
kızlar umutlu yok mu ne zamandır?
günaydın kızlar .sonbahar gözünaydın canım. çok çok çok sevindim.yakamozcum senin de biraz dikkat ederek düzelecek. gebelikte olabiliyo şeker yükseliyo filan. biz de yaptırıcaz bakalım 2 hafta sonra. tatlıyı kes kafaya da takma. hiçbişicik olmaz.
evet canım diyete başladım sizde bu şeker yüklemesine gitmeden önce dikkat edin tesadüf bnde çok tatlı yemiştim o hafta sizinkide bu yüzden fazla çıkmasın
kızlar çoğu gitti azı kaldı sağlığımıza ve yediklerimize özen gösterelim
inşallah minişlerimiz meleklerimiz Sağlıkla gelsinler yanımıza :Saruboceq:
çalışan anneler ne zaman izin kullanmaya başlayacaksınız? fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?