hamilelikten sonra lazer epilasyon düşünüyorum..acaba ev için satılan epilasyon makinaları işe yarıyormudur ?bayanssulusmile
hamilelikten sonra lazer epilasyon düşünüyorum..acaba ev için satılan epilasyon makinaları işe yarıyormudur ?bayanssulusmile
Herkese İyİ akŞamlar ben bayadır takİp edemİyorum arkadaŞlar umarım harkes İyİdİr.hepİnİz bebİŞlerİnİzle beraber allaha emanet olun.
Ben bu ay İkİ kez teyze oldum.kız kardeŞİm doĞum yaptı hemen sonrasında amcamın kızı doĞum yaptı onlarla uĞraŞmaktan pek fırsat bulamıyorum.
Bu arada ben bayadır lİya hakkında bİlgİ alamadım ya.hastanedeydİ ama umarım herŞey yolundadır.
Selamlar.
Herkese İyİ akŞamlar ben bayadır takİp edemİyorum arkadaŞlar umarım harkes İyİdİr.hepİnİz bebİŞlerİnİzle beraber allaha emanet olun.
Ben bu ay İkİ kez teyze oldum.kız kardeŞİm doĞum yaptı hemen sonrasında amcamın kızı doĞum yaptı onlarla uĞraŞmaktan pek fırsat bulamıyorum.
Bu arada ben bayadır lİya hakkında bİlgİ alamadım ya.hastanedeydİ ama umarım herŞey yolundadır.
Selamlar.
Allah analı babalı büyütsün,darısı başımıza :Saruboceq:
aaa evet ya hiç farketmemişim.hemde burdaymış.canım nasılsın bebişler nasıl.LİYACIM KENDİNE DİKKAT ET.
yeğenlerim çok tatlılar biri kız bir erkek.sıra bana geldi bende tırsmaya başladım.
allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım geçen hafta taburcu oldum.evde yatıştayım hep.wc ye kalkıyorum bir..3 hafta sonra tekrar yatabilirim durumuma bağlı..şimdilik bebişler iyi çok şükür..sen de iyisindir inşallah..olumunekankayizsmile
liya oresimdeki senmisin kız
Eşimin çocukluğu :asigim: kaydirigubbakcemile3
kız kıskandım valla çokmu seviyon kocanı kız gibiymiş vallahi benim eşim esmer senin bebeklerde sarı olabilir
Eşimi seviyorum tabi..Benim koca bebeğim :asigim: Sarışındır baya.Dışarda dolaşırken yabancı turist sanıyorlar bizi..kaydirigubbakcemile3 Ki eşim Türklüğüyle gurur duyar...turkbayragi İstiklal marşında duygulanıp ağlar...
benim kocada alpaçino gibi esmer güzeli biraz öncede göbişlere bakıyordum canım seninde maaşallahın var pek çok kişi koymuş ben becerebilsem koyucamgerçi pek göbek yok ya senin ilk olucak dimi allahın izni ile bebekler birde şimdi sana evde kim yardım ediyor merak ettim
benim 2.ikiz hamileliğim...Geçen sene şubat ayında 4 buçuk aylıkken rahim ağzı yetmezliği ve dr ihmaliyle zamansız doğumla kaybettim Ada mı ve Ege mi....
Annemlerde kalıyorum...
allah bu bebeklerine sağlık sıhhat uzun ömür versin canım benim
Amin canım,Allah hepimizin bebeklerine sağlık ve ömür versin inşallah..:Saruboceq:
canım allahın izni ile her şey iyi olur en azından seninle ilgilenen ailen var benim annem rahmatli oldu kayınvalidemde öyle rahatsızlansam allah hepimizi korusun bana yardımcı olabilecek yalnız eşim var yaşadığım yer küçük tatil beldesi öylae doğum evleri özel hastaneler yok burada bir özel hastane var oda çok pahalı.büyük şehirlerde sağlık çin seçenekler çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?