2010 Temmuz Anneleri : )

hamilelikten sonra lazer epilasyon düşünüyorum..acaba ev için satılan epilasyon makinaları işe yarıyormudur ?bayanssulusmile

hamilelikten sonra lazer epilasyon düşünüyorum..acaba ev için satılan epilasyon makinaları işe yarıyormudur ?bayanssulusmile

bende var benimkini yapmak çok zor tek tek tüyün üstüne tutup kırmızı ışığı tutup tüyün yok olmasını bekliyorsun. kullananlar hep işe yaradığını yazmış forumlarda ama benim tek tek onunla uğraşacak ne vaktim vardı ne de sabrım şutarafagitti

hakikaten uğraşılmaz tek tek sabır işi

Herkese ıyı akŞamlar ben bayadır takıp edemıyorum arkadaŞlar umarım harkes ıyıdır.hepınız bebıŞlerınızle beraber allaha emanet olun.
Ben bu ay ıkı kez teyze oldum.kız kardeŞım doĞum yaptı hemen sonrasında amcamın kızı doĞum yaptı onlarla uĞraŞmaktan pek fırsat bulamıyorum.
Bu arada ben bayadır lıya hakkında bılgı alamadım ya.hastanedeydı ama umarım herŞey yolundadır.
Selamlar.

canım hoşgeldin liya eski nickini geri aldı adaege :)))

ayyy ne güzel allah yeğenlerine akıl sağlık versin inşallah analı babalı büyütsün :))

Allah analı babalı büyütsün,darısı başımıza :Saruboceq:

aaa evet ya hiç farketmemişim.hemde burdaymış.canım nasılsın bebişler nasıl.LıYACIM KENDıNE DıKKAT ET.
yeğenlerim çok tatlılar biri kız bir erkek.sıra bana geldi bende tırsmaya başladım.
allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım geçen hafta taburcu oldum.evde yatıştayım hep.wc ye kalkıyorum bir..3 hafta sonra tekrar yatabilirim durumuma bağlı..şimdilik bebişler iyi çok şükür..sen de iyisindir inşallah..olumunekankayizsmile

canım geçen hafta taburcu oldum.evde yatıştayım hep.wc ye kalkıyorum bir..3 hafta sonra tekrar yatabilirim durumuma bağlı..şimdilik bebişler iyi çok şükür..sen de iyisindir inşallah..olumunekankayizsmile

liya oresimdeki senmisin kız

kız kıskandım valla çokmu seviyon kocanı kız gibiymiş vallahi benim eşim esmer senin bebeklerde sarı olabilir

Eşimi seviyorum tabi..Benim koca bebeğim :asigim: Sarışındır baya.Dışarda dolaşırken yabancı turist sanıyorlar bizi..kaydirigubbakcemile3 Ki eşim Türklüğüyle gurur duyar...turkbayragi ıstiklal marşında duygulanıp ağlar...

benim kocada alpaçino gibi esmer güzeli biraz öncede göbişlere bakıyordum canım seninde maaşallahın var pek çok kişi koymuş ben becerebilsem koyucamgerçi pek göbek yok ya senin ilk olucak dimi allahın izni ile bebekler birde şimdi sana evde kim yardım ediyor merak ettim

benim 2.ikiz hamileliğim...Geçen sene şubat ayında 4 buçuk aylıkken rahim ağzı yetmezliği ve dr ihmaliyle zamansız doğumla kaybettim Ada mı ve Ege mi....
Annemlerde kalıyorum...

benim 2.ikiz hamileliğim...Geçen sene şubat ayında 4 buçuk aylıkken rahim ağzı yetmezliği ve dr ihmaliyle zamansız doğumla kaybettim Ada mı ve Ege mi....
Annemlerde kalıyorum...

allah bu bebeklerine sağlık sıhhat uzun ömür versin canım benim

Amin canım,Allah hepimizin bebeklerine sağlık ve ömür versin inşallah..:Saruboceq:

canım allahın izni ile her şey iyi olur en azından seninle ilgilenen ailen var benim annem rahmatli oldu kayınvalidemde öyle rahatsızlansam allah hepimizi korusun bana yardımcı olabilecek yalnız eşim var yaşadığım yer küçük tatil beldesi öylae doğum evleri özel hastaneler yok burada bir özel hastane var oda çok pahalı.büyük şehirlerde sağlık çin seçenekler çok

Angelcim benim kayınvaldem de bebeklerimizi kaybettikten 1 buçuk ay sonra hastanede komadayken vefat etti..Biz eşimle Bolu da yaşıyoruz normalde..Bolu da benim de kimsem yok....Oradaki imkansızlıklar bizi baya etkiledi,ulaşım şartlarının zorluğu,tanıdık kimsenin olmaması,yetersiz tıbbi imkanlar vs vs...Bu hamileliğim tedaviyle olduğu için tedavi başından beri annemlerde İzmir de kalıyorum..Annem 1 buçuk yıl bizim evde yatalak anneanneme baktı ve benimle fazla ilgilenemedi..hastanede kaldığım 1 aylık süre içinde sadece 2 gece yanımda kalabildi..2 gece de eşim kalabildi..Bu süre içinde hastanede kalırken bir kolumda serum ve altımda sonda ile tek başımaydım...Ayağa kalkmam da yasaktı..Üzerime döke saça yemek yemeye çalıştım günlerce...Zor günlerdi ama sonradan wc izni verdiler sonda ve serum çıktı..Şimdi evdeyim ama annem belli yaşın üzerinde 63 yaşında ve 5 tane bel fıtığı var..Allah ömür versin ,sadece yemeği önüme getirebiliyor kadıncağız..Bunun dışında her işimi ben hallediyorum...Eşimle nerdeyse 6 aydır ayrıyız.Her hafta sonu 12 saatlik otobüs yolculuğu yapıp yanıma geliyor ..
Yani hepimizin ayrı sıkıntısı,şartları var..Anneciğine Allah rahmet eylesin..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…