2010 Temmuz Anneleri : )

evet canım sıkıntılarımız var ama hayatımıza allahın izni ile bebeklerimiz geldiğinde çok güzel olucak hayatı daha çok seveceyiz insan kendini sorumluluk sahibide hissediyor eşim facebook ka kayıtlıydı bana sil benim kaydımı çoluk çocuk sahibi adamız dedi seni çok sevdim canım sana yardımcı olmayı gerçekten isterdim umarım bir gün görüşürüz

Günaydın tatlı annişler...

Güzel bir gün olmasını diliyorum.

Günaydın annişler,

Uzun zamandır yazamadım size. herkes iyidir umarım.
Biz ayrıntılı ultrosona gittik kızım çok iyi Allah'a şükür.
benim şekerim yüksek çıktı.
Yediklerime dikkat ediyorum ikinci yüklemede düşmüştü.
Doğuma kadar dikkat etmem gerekiyormuş.

günaydııınnnnn şekerlerrrrr :))))

günaydın kızlar...

Günaydın kızlar...
khhiwa canım hadi gözün aydın. Darısı bizlere olsun.:Saruboceq:

Demek ki yediklerine dikkat ettiğinde kontrol altında tutabiliyorsun. Aman dikkat et.

Günaydın kızlar...
khhiwa canım hadi gözün aydın. Darısı bizlere olsun.:Saruboceq:

Demek ki yediklerine dikkat ettiğinde kontrol altında tutabiliyorsun. Aman dikkat et.

sağol canım. sen ne zaman yaptıracaksın 23. haftadasın zamanın gelmiş.

çok sevındım cnmmm kızının ii olmasına sende dıkkat edersen bişi olmaz cnmmm

gözün aydınnnn kiviiii :)) maşallah kuzucuğuna. şekeride çok takma kafana yediklerine dikkat ettinmi olur biter :)))

çok sevındım cnmmm kızının ii olmasına sende dıkkat edersen bişi olmaz cnmmm

gözün aydınnnn kiviiii :)) maşallah kuzucuğuna. şekeride çok takma kafana yediklerine dikkat ettinmi olur biter :)))

Arada kaçırsamda eskisi kadar yemiyorum.
tatlıyı çoks eviyordum ama kısıtlama getirdim kendime.

Siz nasılsınız, melekleriniz nasıl?

Arada kaçırsamda eskisi kadar yemiyorum.
tatlıyı çoks eviyordum ama kısıtlama getirdim kendime.

Siz nasılsınız, melekleriniz nasıl?

iiyiz meleğimde iiii tekmeler gelıor ama ben karnımı takip etmeye başlıınca duruo bırde benm zıpırın ayakaları aşağıda yaa aşağıyı mahf edıorrr yerimseniben

Günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrr....
Nasılız bakalım bu gün?
Ben artık ayakkabıya geçiş yaptım bugün itibariyle.Çizmeler ağar geliyor.Hava da çoooook güzel.

Bi de annemin bana verdiği bir elbise vardı kardeşime hamileyken giymiş çok şirin bir şey ilk verdiğinde yanlardan aldırırım diyordum.
Hiç geerek kalmadı çünkü şu an itibariyle tam oturdu zınk diye.
Annemden daha kilolu bi hamiş olucam sanırsam((((
Ama elbise çok güzel tiril tiril tam yazlık yaz gelse de hemen giysemmmm çok istiyorum üfül üfül.Ohhhhhhhhhhhhh:)))

Bu arada Cumaya ayrıntılı randevum var.
Çok heyeccanlıyım hemen cuma olsun istiyorummmmm.
Göbüş te aldı başını gidiyor.Yukarı çıkıyor sanki.Çok ilginç.

Kızlar bu şeker yüklemesi kaçıncı haftada oluyor ben kendi doktoruma 1,5 ayddır gitmiyorum zamanını kaçırmış olmayayım.
Cuma günü ayrıntılıya gideceğim ama ordda da söylerler herhalde ben yine de sizden bi öğreneyim dedim.
Zamanı kaçırrmamışımdır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…