2010 Temmuz Anneleri : )

yani ben hergün süt içiyorum ceviz yiyorum 2-3 tane. hiçbişey olmasa bunlar bile kilo sebebi.çok mu hareketlisin acaba? yani aldığını yakıyo musun? ama ultrasonda bebeğin gelişimi normalse normaldir. doktorun sana bi garezi yoksa ayrıntılıda da aynı çıkar merak etme. ayrıntılıda daha detay şeylere bakıyolar.iç organlarına filan.bi de senin tartın yanlış olabilir mi? mesela görümcemin evinde tartıldım 55 çıktım geçenlerde. 5 kilo eksik tartıyodu tartı.

1-1 buçuk kiloyu geçerler inşallah..ya da en az bu kadar olurlar...Benimkiler erken doğacak ya.....:çok üzgünüm:

tabiki canım bu dönemde bebeğimiz için yapacağımız en önemli şey iyi beslenmek. doğru beslenmeyen annelerin bebekleri doğduğunda hem anne hem bebek çok kolay hastalanıyor. iyi beslenmemek her yönden sıkıntı yani.

1-1 buçuk kiloyu geçerler inşallah..ya da en az bu kadar olurlar...Benimkiler erken doğacak ya.....:çok üzgünüm:

Ay canım ya üzülmeeeeeee

O kadar mı oluyor kilolaları erken doğunca?

Ya belki erken doğmazlar yaaa?benneyaptımki

İkiz olunca erken mi doğuyor illa?

Bence de..

Kilo almak da gerekli biraz..Normal ölçülerde yani..Fazla değil..
Ama önemli olan bebeği beslemek.

Hayırlısı olsun hepimizzz içinnnnnnnnnnn:Saruboceq:...............................:

bizim patron ikiz doğurdu ikisi de 3er kilo doğdu. artı zamanında doğdu. ama senin özel durumundan dolayı belki erken doğar ama belki de beklerler zamanlarını

canım ne yapalım canı içinde olsunda biraz küçük olsun sen onlara bakar büyütürsün. ama inşallah sana tutunabildikleri kadar uzun tutunsunlar inşallah.

flowercim benim hayatım çok hareketsiz altınolukta oturuyorum tatil beldesi kışın kimseler yok sosyal aktivite yok çok iştahlı biri değilim en çok hamilelikte dikkat ettim diyebilirim hamilelik çok zevkli her gün ye iç yat eşim her gün değişik şeyler alır hamileyim diye hiç bir iş yapma yat dinlen diyo daha öncede düşük olduğu için hep yattım tartı konusunda hamile kalınca tefalin tartısını aldım ama doktorun tartısında 67 çıktım canım

neden erken doğacak?

Ay canım ya üzülmeeeeeee

O kadar mı oluyor kilolaları erken doğunca?

Ya belki erken doğmazlar yaaa?benneyaptımki

İkiz olunca erken mi doğuyor illa?

Arkadaşlar,benim hem rahimde hem de rahim ağzında sorun olduğu için bir de ikiz oldukları için,daha önceden de erken doğum kaybım olduğu için erken doğum tehditim var..Bu yüzden yatmıştım hastanede zaten..Şimdi evdeyim ama sadece tuvalete kalkıyorum.Yemeğim önüme geliyor..Sadece dr a gitmek için dışarı çıkıyorum..Onda da eve taksi çağrıyoruz..Hamileliğimin başından beri toplam 500 m yol yürümemişimdir sanırım..Dr sürekli yatış pozisyonunda olduğum için innohep 145 lik kan sulandırıcı iğne yaptırıyor.Her akşam yaptırıyorum kolumdan..Ama burnumda kanama yaptığı için eşim fazla geldiğini söyledi..Dikkat et başını biryere çarpma beyin kanaması olur Allah korusun dedi..Bu yüzden bu hafta iğneye ara vericem..Haftaya pazartesiden itibaren 2 günde 1 yaptırcam bu iğneden..Yani yatağa bağımlıyım doğuma dek...Yaptığım tek spor tuvalete gidip gelmek...:sm_confused:

canım ne yapalım canı içinde olsunda biraz küçük olsun sen onlara bakar büyütürsün. ama inşallah sana tutunabildikleri kadar uzun tutunsunlar inşallah.

28. haftayı atlatabilsem bir...şimdiki hedefim mart ayını atlatmak..sonra nisanı...gerisini de nasib eder inşallah Allah..:Saruboceq:

Evt senin durumun özel ama hani belki de erken olmayabilir diye düşünüyordum ben hep.
Neyse.
Yatman gerekiyorsa yat boşver, sonuç önemli.

Bence hayırlısı ile kucağına alacaksın canım Allahın izni ile.

Sonra da bebişlerinle fotolarını koyacaksın ilk sen buraya::):Saruboceq:
İnşallah..:Saruboceq:

canım benim üzülme allahın izniyle birşeycik olmaz benim burada yakın komşum var ikiz erkek bekliyordu şeker çıktı annede 7buçuk aylıkken doktor almmaız gerek demiş bebişler bier buçuk kg yok bile ama kız tecrubesiz olduğu halde çok güzel baktı minik olduğuğu için kimsenin kucağına vermedi bir iki ay sokağa çıkarmadı ellerini protexle yıkıyorlardı ailece şimdi bebişler turp gibi maaşallah benim kardeşim 7 buçuk aylık doğmuş şimdi 1 90 boyunda canım içini ferah tut

Doğduklarında sağlıkla hayata tutunsunlar da kilo hiç önemli değil..Ama 1-1 buçuk kilo arası doğan bebeklerin yaşama şansı daha fazla dedikleri için en az bu kilolarda olmalarını umuyorum..Allah hepimize sağlıkla hayırlısı ile vaktinde kucaklamak nasib etsin..:Saruboceq:

benim bazan olduğum yerde başım dönüyor..Biraz uyumaya çalışayım..Görüşüz arkadaşlar...

arkadaşlar merhaba,
uzun süredir giremiyordum foruma. bu hafta çalışmaya başladım ama işler çok yoğun.
siz nasılsınız? her şey yolundadır umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…