temmuz melekleri hepinize ii akşamlar bebeklerinize ve kendinize cici bakın opuyorumnanaktan
liya gitti herkes sustu
arkadaşlar merhaba,
uzun süredir giremiyordum foruma. bu hafta çalışmaya başladım ama işler çok yoğun.
siz nasılsınız? her şey yolundadır umarım.
Merhaba iyiyiz canım sen?
Merhaba Froyacım hoşgeldinnn...
özlettin kendini..Biz iyiyiz çok şükür canım asıl sen nasılsın bakalım...
Evet işler çok yoğun sorma ya...
Ben bu zamana kadar ağdamı hep kendim yaptım.
Hatta zamanım olduğunda ağdanın kendisini de kendim hazırlardım ama maalesef artık göremiyorum ve geçen ay ağda yaptıktan sonra çok endişelendim 3-4 gün vajinamda kasılmalar yaşadım o nedenle şimdi korkuyorum aman bişe olur mu diye çünkü eğilmek zorundasın kendin almak çok zor bu aylardan sonra...
Ben başkasına aldırmaya da çekinirim, jiletle yaptığımda çok feci allerji oluyorum ne yaparım bilmem.
Ben bu zamana kadar ağdamı hep kendim yaptım.
Hatta zamanım olduğunda ağdanın kendisini de kendim hazırlardım ama maalesef artık göremiyorum ve geçen ay ağda yaptıktan sonra çok endişelendim 3-4 gün vajinamda kasılmalar yaşadım o nedenle şimdi korkuyorum aman bişe olur mu diye çünkü eğilmek zorundasın kendin almak çok zor bu aylardan sonra...
Ben başkasına aldırmaya da çekinirim, jiletle yaptığımda çok feci allerji oluyorum ne yaparım bilmem.
hoşbulduk canımm.
ben de sizleri çok özledim ama evdeyken bilgisayarı açmadım pek. sürekli uzandım, tv izledim.
bu arada acıbademe doğuma hazırlık kursunu sordum. bu hafta yenisi başlıyormuş perşembe günü. 4 hafta sürecekmiş. sonra tekrar başlayacakmış. ben bir sonrakine gitmeye karar verdim. aklımda daha iyi kalır anlatılanlar. yalnız işin kötü tarafı sadece orada doğum yapacak olanlara ücretsizmiş kurs. dışarıdan katıldığında 300 tl gibi bir şey söylediler. :1no2:
eğildiğin için karnın sıkışmış olabilir bende komple kendim yapıyorum ama eğilmek zorlaştığında o bölgeyi köpükle alıcam marketlerde var jilet kullanmıycam ama diğer bölgeleri son aya kadar ağda. jilet kullandığımda eşime yanlışlıkla değse batıyo bana diyo birde kaşıntı yapuyo jiletle alınca
flowercim ağda konusunda kardeşimle ilgili anım var sana onu anlatiym kızkardeşim istanbulda oturuyor doğumunuda avcılar medikanada yapacaktı bundan 4 yıl önce 1200 ödedi oraya sezeryan doğum herneyse hamileliğinde hep jiletle aldı son ay alma ben gelince sana ağda yaparım dedim 9 aylıkken jiletle aldığından erkek tüyü gibi olmuş sirli ağdayla aldık 9 aylıkken bile birşey olmadı yani istersen ağda yaptır bir şey olmaz bence
ya bu köpük dediğin tüy dökücü mü ben bilmiyorum onu.
köpük canım tüy dökülmesi için jiletten iyi diyolar dedodorant kutusu gibi kutusu bizim burada yalnız özel bölge 25 belkide öyle aldırırım neyapalım hamilelikte kıyıcaz paraya ama etiler çok pahalıdır canım ya bizim burada 25 se oarada nekadardır kimbilir istersen daha uygun bir yere git
köpük canım tüy dökülmesi için jiletten iyi diyolar dedodorant kutusu gibi kutusu bizim burada yalnız özel bölge 25 belkide öyle aldırırım neyapalım hamilelikte kıyıcaz paraya ama etiler çok pahalıdır canım ya bizim burada 25 se oarada nekadardır kimbilir istersen daha uygun bir yere git
şişlide komple kol bacak ve özel bölge 40 milyon. ama ben pek memnun kalmadım. etilerde komple 90 milyondu. pahalı bayaa. bilmiyorum . belki de jilet yaparım gene. üşeniyorum da. git oraya soyun filan.
doğru söylüyorsun canım ucuz yere gidiyorsun heryerini morartıyorlar yada yarım yamalak alıyorlar ama 90 milyon verilmezki bir ağdaya 20 gün sonra yine çıkacak nasıl olsa bu ağda konusuda kadınların başına bela.hamilelikte banada bir üşengeçlik geldi beyazlarım çıktı hala boya yaptırmadım gerçi zararlı diyolar ya bebek olunca hiçmi kendimize bakamıycaz ya ben hep bakımlı anne olmayı hayal etmişimdirboshayallersmile
flowercim şimdi eşimle yürüyüşe gidicez akşam yine bakarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?