dün dr a gittik ultrasonda 1 saat kadar dr inceledi herşeyi normal dedi bide bebişim 455 gr mış kilosu normal dedi. sizin bebişlerin kiloları nasıldı kızlar...
CANIM ŞİMDİ AKLIMDAYDINN VALLA
çakılım iyiyim çok şükür..
karnım büyüdü oturamıyorum pc sandalyesinde
Gözün aydın canım..
Ben de cuma giricem ayrıntılya..
1 saat uzunmuş bayağı.:lepi:
oh oh maşallah cnm bnmki 23 haftada 600grmdıdün dr a gittik ultrasonda 1 saat kadar dr inceledi herşeyi normal dedi bide bebişim 455 gr mış kilosu normal dedi. sizin bebişlerin kiloları nasıldı kızlar...
günaydın kızlarr..
benim bebeğim 18+4 te 292gr dı. sonradan da görmedim hiç. kaç gr olmuştur acaba.
Bayağı olmuş görmeyeli kocaman olmuştur annesi..
Benim bebiş de 22.haftada 550 gr dı..
Hepimizin ki normal seyirde gidiyor kızlar çok şükür......:Saruboceq:
günaydın kıslar
Geçmişi okumakla meşguldum.Oku oku bitiremedim :))
Dün ağda ile ilgili konusmuussunuz..Ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri yaptıırıyorum ..Önceden jilet kullanıyordum ama hamilelilkte rahat etmem gerektiğini düşünürek ağdaya başladım çok da rahat ediyorum gerçekten..Bir başkkasına yaptırmak evet pek cazip değil ama 5 dakikalık yüzümü kızartıyorum napıyım..
Annelerden dinlediğim kadarıylada onlar doğum sancısı çekerken bile yaptırıyorlarmış akrabalarına, arkadaşlarına vs..
Bu arada cuma günü ayrıntılıya girecek arkadaşlar benim de cuma günü ayrıntılım var...heyecan dorukda :CüvCüv:
Dün bide dr dan sonra alışveriş yaptık yatak işini hallettik park yatak, uyku seti,yastığını aldık öyle aklımdaydı iyi oldu artık diğer ihtiyaçları doğuma kadar tamamlarım inşallah.Bu arada doğumum 20 Temmuz gibi inşallah.
Dün bide dr dan sonra alışveriş yaptık yatak işini hallettik park yatak, uyku seti,yastığını aldık öyle aklımdaydı iyi oldu artık diğer ihtiyaçları doğuma kadar tamamlarım inşallah.Bu arada doğumum 20 Temmuz gibi inşallah.
Günaydın..
Cuma günü sen, ben ve Misscapris ayrıntılıya giricez.
İnş. biz de iyi haberlerle döneriz.:Saruboceq:
Benim randevum cuma 12.00 de.
Benimkide 11:00 da hihoyyyt
benim ki öğleden sonra 4 buçuk.
Günaydın..
Cuma günü sen, ben ve Misscapris ayrıntılıya giricez.
İnş. biz de iyi haberlerle döneriz.:Saruboceq:
Benim randevum cuma 12.00 de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?