2010 Temmuz Anneleri : )

dün dr a gittik ultrasonda 1 saat kadar dr inceledi herşeyi normal dedi bide bebişim 455 gr mış kilosu normal dedi. sizin bebişlerin kiloları nasıldı kızlar...

günaydın kıslar
Geçmişi okumakla meşguldum.Oku oku bitiremedim :))
Dün ağda ile ilgili konusmuussunuz..Ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri yaptıırıyorum ..Önceden jilet kullanıyordum ama hamilelilkte rahat etmem gerektiğini düşünürek ağdaya başladım çok da rahat ediyorum gerçekten..Bir başkkasına yaptırmak evet pek cazip değil ama 5 dakikalık yüzümü kızartıyorum napıyım..
Annelerden dinlediğim kadarıylada onlar doğum sancısı çekerken bile yaptırıyorlarmış akrabalarına, arkadaşlarına vs..

Bu arada cuma günü ayrıntılıya girecek arkadaşlar benim de cuma günü ayrıntılım var...heyecan dorukda :CüvCüv:

Dün bide dr dan sonra alışveriş yaptık yatak işini hallettik park yatak, uyku seti,yastığını aldık öyle aklımdaydı iyi oldu artık diğer ihtiyaçları doğuma kadar tamamlarım inşallah.Bu arada doğumum 20 Temmuz gibi inşallah.

Günaydın..
Cuma günü sen, ben ve Misscapris ayrıntılıya giricez.
İnş. biz de iyi haberlerle döneriz.:Saruboceq:

Benim randevum cuma 12.00 de.

benim 15 martta kız 432gr,erkek 424 gr dı..ayın 30 unda tekrar randevumuz var..Bakalım 15 gün içinde neler olup bitmiş...boshayallersmile

Foto eklesene canım..
Fikir olur bize de..

Ben karyolasını alınca ekliycem ama büyük eşya olayına girmedik henüz..

en kullanışlısı park yatakmış. ben de park yatak aldım. kızlar gardrop almam lazım. ama böle suntalem kapaklı ucuz bişey istiyorum. hatta kapakları düz de olsa olur çıkartmalar aldım onları yapıştırıcam çünkü. tavsiye edeceğiniz biyer var mı istanbulda. bebefix die bi sitede çok var ama kalitesini görmeden de alınmaz ki.mağazası yok sadece internet üstünden satış yapıyolar.

kızlar bu şeker yükleme sağlık ocaklarında yapılıyo mu yoksa doktorunun mu yapması gerekiyor?

Günaydın..
Cuma günü sen, ben ve Misscapris ayrıntılıya giricez.
İnş. biz de iyi haberlerle döneriz.:Saruboceq:

Benim randevum cuma 12.00 de.

Benimde cuma günü ayrıntılı ultrasonum var kızlar saat 13:00 de hayırlısını diliyorum hepimize bu arada arkadaşlar ne tür doğum düşünüyosunuz normal sezeryan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…