Bende burdayım günaydınnalkisalkisalkis
Hayırlısı olsun..Mutlu son olsun.:Saruboceq:
Senle birlikte Justreader da ikiz bu topicde.
Başka ikizimiz yok galiba.
Evet denizcim,Allah hayırlısı ile sağlıklısıyla nasib etsin inşallah..Justreaderden başka ikiz annesi daha vardı ama uğramıyor pek..Justreader de moralinin biraz bozulduğunu söyledi,o zamandan beri uğramadı..Nedenini öğrenemedik...CADIARZU
Günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrr....
Nasılız bakalım bu gün?
Ben artık ayakkabıya geçiş yaptım bugün itibariyle.Çizmeler ağar geliyor.Hava da çoooook güzel.
Bi de annemin bana verdiği bir elbise vardı kardeşime hamileyken giymiş çok şirin bir şey ilk verdiğinde yanlardan aldırırım diyordum.
Hiç geerek kalmadı çünkü şu an itibariyle tam oturdu zınk diye.
Annemden daha kilolu bi hamiş olucam sanırsam((((
Ama elbise çok güzel tiril tiril tam yazlık yaz gelse de hemen giysemmmm çok istiyorum üfül üfül.Ohhhhhhhhhhhhh:)))
Yengeç burcu kızı olan arkadaşlarım yandın diyor bana..kaydirigubbakcemile3
Nazlı, hassas, duygusal hemen küsen kızlar oluyormuş yengeç kızları..
Sağlıklı olsun da farketmez diyorum ben de..
Yengeç burcu kızı olan arkadaşlarım yandın diyor bana..kaydirigubbakcemile3
Nazlı, hassas, duygusal hemen küsen kızlar oluyormuş yengeç kızları..
Sağlıklı olsun da farketmez diyorum ben de..
ben severim yengeç burcu insanlarını. çabuk küsüyolar duygusal oluyolar gerçi ama mülayim ailesine düşkün oluyolar. özellikle erkekleri annesine düşkün oluyomuş. hatta evleneceği kızda annesinin kopyasını ararmış. bizim için iyi tabi. gelinler düşünsünbiraz da yetiştirmeyle alakalı. şaka bi yana ben istemem öle evlendiğinde anneci olsun. evlenene kadar anne evlenince karım desin:))
sempatiksalakcinnidelikafaduldendelikafadulden
işyerinde iş yok. gelip bomboş oturuyorum burda.dışardaysa biton işim var ama burda boş boş oturmak zorundayım. çizip teslim ettiğim proje değişmiş ama kesinleşmemiş bekleme sürecindeyiz.kesinleşince aynı şeyi baştan çizcez. çok sıkıldım valla artık işimden.ama ekmek parası.
Kızlar hamile kilotu giymeye başladınızmı Bir ara alayım mı diye düşündüm sonra vazgeçtim hiç alışık değilim göbeğe kadar olduğu için, ben normal kilota devam ediyorum ama biraz daha büyük beden tabi ki.
Kızlar hamile kilotu giymeye başladınızmı Bir ara alayım mı diye düşündüm sonra vazgeçtim hiç alışık değilim göbeğe kadar olduğu için, ben normal kilota devam ediyorum ama biraz daha büyük beden tabi ki.
deniz güneş sen mesleğine yönetmen demişsin. nasıl bi yönetmen bu film çekenlerden mi? beni de artiz yapsana. ben de ne zamandır keşfedilmeyi bekliyodum zaten.kaydirigubbakcemile3
Olur yavrım..sempatiksalakcinni
Gel seni artiz yapayım..:jeyyar:
Ben mühendisim canım..
Ne mühendisi? orası sır..dermişim:))))kaydirigubbakcemile3
Ben de senin gibi çizittiriyorum Pc de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?