bende eşya hiç düşünmedim boşuna masraf ayrıca daha sonra ne yapacağız. Park yatağı koy çantasına kaldır hem rahat taşınıyor.Fotosunu çekemem çünkü çantada doğuma yakın açar kurarız ama nete bakıyım aynısı vardır herhalde onu koyarımFoto eklesene canım..
Fikir olur bize de..
Ben karyolasını alınca ekliycem ama büyük eşya olayına girmedik henüz..
Bende dolabını yaptıracam istediğim renge modele göre yaptıracam.en kullanışlısı park yatakmış. ben de park yatak aldım. kızlar gardrop almam lazım. ama böle suntalem kapaklı ucuz bişey istiyorum. hatta kapakları düz de olsa olur çıkartmalar aldım onları yapıştırıcam çünkü. tavsiye edeceğiniz biyer var mı istanbulda. bebefix die bi sitede çok var ama kalitesini görmeden de alınmaz ki.mağazası yok sadece internet üstünden satış yapıyolar.
kızlar bu şeker yükleme sağlık ocaklarında yapılıyo mu yoksa doktorunun mu yapması gerekiyor?
Benimde cuma günü ayrıntılı ultrasonum var kızlar saat 13:00 de hayırlısını diliyorum hepimize bu arada arkadaşlar ne tür doğum düşünüyosunuz normal sezeryan?
Tekzen koçtaş gibi yerlere bak canım ...orda aradığını bulabilirsin.en kullanışlısı park yatakmış. ben de park yatak aldım. kızlar gardrop almam lazım. ama böle suntalem kapaklı ucuz bişey istiyorum. hatta kapakları düz de olsa olur çıkartmalar aldım onları yapıştırıcam çünkü. tavsiye edeceğiniz biyer var mı istanbulda. bebefix die bi sitede çok var ama kalitesini görmeden de alınmaz ki.mağazası yok sadece internet üstünden satış yapıyolar.
Sağlık ocaklarını bilemicem..Benim gittiğim hastanede yapılacak.
Sen de ayrıntılı ha...
Hayırlısı.
Benim ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacakmış..
benim 15 martta kız 432gr,erkek 424 gr dı..ayın 30 unda tekrar randevumuz var..Bakalım 15 gün içinde neler olup bitmiş...boshayallersmile
canım geçen hafta taburcu oldum.evde yatıştayım hep.wc ye kalkıyorum bir..3 hafta sonra tekrar yatabilirim durumuma bağlı..şimdilik bebişler iyi çok şükür..sen de iyisindir inşallah..olumunekankayizsmile
benim çevremde bikaç tane tüp bebekle ikiz bebeği olan aile var.ikizlerden erkek olanın tipi aynı annesinin kopyası ama huyu babası kız olanın da tipi aynı babasının kopyası huyu aynı annesiymiş. bu arada anne esmer kara kaşlı kara gözlü baba sarışın mavi gözlü. çok şekerler. ama genelde birisi babasına birisi annesine benziyor ikizlerin. bakalım seninkiler nasıl olcak:)) sağlıklı olsunlar da önemi yok. ama ikiz de çok şeker oluyor yaa. eşim hatta sırf ikiz olsun die tüp bebek yapalım istiyodu ama kısmet böleymiş.
İlk bebeklerimde de yüz hatları belirgindi.Kızımız dudak yapısı eşime,oğlumuz da bana benziyecek gibiydi..Ben kumralım eşim sarışın..Farklı renklerde olmaları daha güzel bence de :asigim: :asigim:
çoğumuzun bebeği yengeç burcu olcak.
Ne güzel yaa hayırlısı ile kucağına da alırsın inş..
Bir tanıdğımızın üçüzleri oldu tüp bebekle kadın hık demeden taşıdı o bebişleri 34.haftada aldılar...Çok sitiyordu onları maaşallah şimdi nasıl güzeller hepsi de 2 kilonun üzerinde oldular..2 si erkek biri kız süperler tek kelime ile...
:1hug:herkese günaydın hepinize hayırlı sağlıklı neşeli gün ve günler diliyorummm.:1hug:
çoğumuzun bebeği yengeç burcu olcak.
Elbette hepimiz çok istiyoruz karnımızdaki yavrukuşları..
Maşallah demek rahminde herhangi bir problem yokmuş tanıdığınızın.Benim ikiz taşımam bile büyük risk dr.lara göre....İkiz olursa birini alalım dedi dr ama kabul etmedim..Zaten 2 embriyo konulmuştu ,birinin tutacağına bile ihtimal vermiyordu dr..Allah büyük işte..
Evet canım yengeç burcu olucaklar...
Benim ablam yengeç burcu dalga geçiyorum bir tane vardı zaten falan diye gülüyor...
Hayırlısı olsun..Mutlu son olsun.:Saruboceq:
Senle birlikte Justreader da ikiz bu topicde.
Başka ikizimiz yok galiba.
Elbette hepimiz çok istiyoruz karnımızdaki yavrukuşları..
Maşallah demek rahminde herhangi bir problem yokmuş tanıdığınızın.Benim ikiz taşımam bile büyük risk dr.lara göre....İkiz olursa birini alalım dedi dr ama kabul etmedim..Zaten 2 embriyo konulmuştu ,birinin tutacağına bile ihtimal vermiyordu dr..Allah büyük işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?