2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar ben yemeğe kaçar,,,,,,öğleden sonra görüşürüz göbişimi doyurayım bakayım..

ama ben küçük memeli bir insan olarak bütün sütyenlerim süngerliydi. artık sıkmaya başladılar diye hamile sütyeni aldım. hayatımda ilk defa içinde dolgusu süngeri olmayan bişi giyiyorum çook mutluyum. hem de hafifçek pek hoşuma gitti.

selam kızlar

bugün saat 4,30 da ayrıntılı için randevum var çok heyecanlıyım oğlumu göreceğim diye.

inşallah sonuçlarıda güzel çıkarda içim rahat bir şekilde gelirim evime.

selam kızlar

bugün saat 4,30 da ayrıntılı için randevum var çok heyecanlıyım oğlumu göreceğim diye.

inşallah sonuçlarıda güzel çıkarda içim rahat bir şekilde gelirim evime.

Merhaba Bahar...
Hadi hayırlısı olsun canımm..Güzel haberlerini bekliyoruz inş..

Kızlar yemeğimizi yedik geldik ama patlamak üzereyim.

Şu son günlerde doymak nedir bilmiyorum.

deniz güneş aldığım park yatak böyle ama rengi farklı rengi mavi ve grili...

Güzelmiş canım güle güle kullan inş.

Ben mobilya tarzında bir karyola düşünüyorum ama bu da taşınabilir olması açısından daha kullanışlı diyorlar.
Bakalım......................

Kızlar nasılsınız iyimsiniz ben öle halsizim yazdıklarınızı okuyorum ara sıra bakıp canım sadece yatmak ve uyumak istiyor diyetede dikkat ediyorum hava kapalı dışarıda çıkmıyorum dünde aynıydım bu arada sizin bu göbiş resimlerinize bakmak için nereye girmem gerekiyr çok merak ettim

selam...iyiyiz çok şükür keyfine bak..
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/340358-2010-temmuz-anneleri-gobusleriii.html

bu linkte göbekler..
Bu konuya abone ol, kontrol paneline girince otomatikman görürsün abone olduğun konuları..Benim öyle birçok topic.

Yengeç burcu kızı olan arkadaşlarım yandın diyor bana..kaydirigubbakcemile3

Nazlı, hassas, duygusal hemen küsen kızlar oluyormuş yengeç kızları..

Sağlıklı olsun da farketmez diyorum ben de..

ben de yengecim :lepi:
bebekliğimde anneciğime hiç zahmet vermemişim çok uslu bi çocuk olmuşum hep ama şimdi yaramazlık yapıyorum yoruyorum kadıncağızı delikafadulden
şaka bir yana anneme çok düşkünümdür. fikirleri çok önemlidir benim için. bide genç olduğundan arkadaş gibiyiz, 18 yaşında almış beni kucağına olumunekankayizsmile
alışverişe filan hep beraber çıkarız. şanslıyım yani opuyorumnanaktan
aaaaa bu arada slm kelam etmeden direk dalmışım mevzuya lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…