2010 Temmuz Anneleri : )

Eğer mide bulantısı kız bebekte oluyorsa benim yine oğlum olacak galiba çünkü oğluşumda da çok az mide bulantım vardı şimdikinde ise hiç yok...Ama kızım olsun istiyorum elbette sağlıkla...

herkess hoşgeldiii:)))
vişnesuyu cnm bende öyleyim tatlım ya((
az önce istifra ettim hatta( Çok kötü oluyorum sonra...
Bir an önce geçmesini diliyorum allahtan...

Papatya'cım sana da çok geçmiş olsun canım.

Hergün yeni bişeler yaşıyoruz.

Bu süreci hepimiz inşallah en kısa sürede atlatırız... :Saruboceq:

Senin bebiş de mi kız yoksa şekerim... opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar...

Hamileyim diye yemeklere saldırmayın lütfen, sonradan siz çekeceksiniz o kiloları..

Tamam herşey bebekler için ama fazla yemenin bebeklere hiçbir faydası da yok...Gereken neyse onu yeyin yeterli..

Sebze meyve, beyaz et, süt yoğurt vs...

Ben pilavı ve makarnayı kestim mesela..Yıllardır zaten kepekli ekmek yeriz evde, aynen devam kepekli ekmeğe...Gereksiz kilo istemiyorum...Tatlıyla zaten aram yoktur...

Bakalım bu sefer 10 kiloyu aşmamayı düşünüyorum ama belli de olmaz tabii..

Mide bulantılarım çok hafif benim..Rahatsız etmiyor açıkcası..Sadece kokulara karşı hassasım..

Böyle işte..

Eğer mide bulantısı kız bebekte oluyorsa benim yine oğlum olacak galiba çünkü oğluşumda da çok az mide bulantım vardı şimdikinde ise hiç yok...Ama kızım olsun istiyorum elbette sağlıkla...

Alakası yok be şekerim...

Ablam niye midem bulanmıyor diye doktoruna giderdi hamileyken mesela...ama kızı oldu...

Aynı şekilde hiç mide bulantısı yaşamadan hamileleiğini tamamlayan bir arkadaşımın ikiz kızları oldu..Bu tarz şeylere hiç inanmıyorum ben..Tamamen tesadüf..

Bu arada ye ekşiyi al Ayşeyi, ya tatlıyı al atlıyı...buna da inanmıyorum..

Şu an hamile olan ve çantasına limon taşıyan bir arkadaşım var, o kadar ekşi aşeriyor yani ama oğlu olacak:)

Herkes için hayırlısı olsun sağlıklı olsun tabii Allah kız isteyene kız oğlan isteyene oğlan versin:)

hoşbulduk canım. amin hepimize inş. evet gelsin o günler böyle hamile olduğumun bile farkında değilim çünkü :)

benim hayatım boyunca hiç bir zaman canım tatlı istemedi tatlıyıda hiç sevmem şimdi de istemiyo ama çok ekşiyide sevmem benim durumum nolcak şimdi ama kızım olsun istiyorum tabi her şeyin başı sağlık. acabakaydirigubbakcemile3

Ben bu aralar çok az su içiyorum. klava:klava:

Günde en fazla 2 bardak...

Önceleri günde 2,5 ile 3 lt arasında su içerdim. Napıcaz bu su olayını arkadaşlar yaa...

Biliyorsunuz bizler ve bebişlerimiz için en gerekli şey su...

Bir çözüm bulmak lazım bu duruma...

İnşalllah Allah gönlüne göre verir canımm..İnşallah kızın olur madem kız istiyorsun ama tabii en başta sağlıklı olsun:)

Belli olmuyor bu işler dediğim gibi...kafamçokkarıştı

Herkese merhabaalarr
Arkadşlar birşey sormak istiyorum.Özellikle doktora gidenler..Domuz gribi aşısıyla ilgili doktorunuz birşey söyledi mi??Sanırım hamilelerin aşısı katkısız olcakmış..Yaptırmak isteyen var mı??
Ben henüz doktora gitmedim inşallah yarın ilk muayenemi olcam..O zaman bu soruyu doktorumuda sorcam..

Ben aşı yaptırıcam ..Bugün saat 12 de doktorda randevum var...

Şu an radyoda dinledim hamilelere aşı gelmiş ve sağlık bakanlığı hamilelerin mutlaka aşı olması yönünde ısrar ediyor..

Arkadaslar selam,
ben de topige katildim. muhtemel dogum tarihi 11 temmuz 2010. insallah hepimiz bu sureci cok guzel bir sekilde atlatiriz.... benim malesef bulantilar yuzunden gecem gunduzume karisiyor, isallah kisa surede gecer....

Çok teşekkür ederim canım.

Bakalım deneyelim yapabilecek miyim?

kazencim benide bu güzel listeye eklersen çok sevinirim... 7 hafta 4 günlük hamileyim.. keseyi ve bebişmi gördük allah kısmet ederse bu hafta sonu da gidip kalp atışlarını dinliycez..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…