elif senacım benimde hedefim 12kiloyu aşmamak, umarım gönlümüzce olur canım.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Bende artık sat göre 10 haftanın içindeyim ama ultrasonda bebiş daha küçük, gerçi ilk hamileliğimde de öyleydi 6. aydan sonra da bebek hep 2 hafta önde gitmeye başladı. Ben geceleri uykusuz çok kaldığım için hiç farkına varamıyorum inanın ki. uyku ve halsizlik halini. Bende kilo sorunu yaşıyorum. umarım çok kilo almam geçen sefer 28 kg almıştım(
Canım günaydın,
Ben de 8+4 haftalık oldum. :CüvCüv:
Allah yardımcın olsun canım. Uykusuzluk gerçekten çok zor hele ki gebelikte...
Ben de sonunda kaç kilo ile tamamlayacağımı merak ediyorum.:uhm:
Aslında ben sağlıklı olan besinleri tüketip gereksiz veya zararlı olanlardan uzak durmaya çalışıyorum ama bazen öyle bişe oluyor ki nefsime hakim olamıyorum.
Mesela dün canım cips istedi çok zararlı çok gereksiz ama engel olamıyorum.klava:
Böyle giderse ben de çok kilo alırım gibime geliyor.
Aman aman diyeyim canım benim. Yani inan seni çok iyi anlıyorum. Hele ki benim gibi iştahlı bir insan :)) Ama insanın kendisine engel olamayıp yediği şeyler inan ona yol su ve elektirik olarak geri dönüyor :)) Doğumdan sonrada sinirlerin iyicene bozuluyor.
Benimde canım mesela kola istiyor( Yani 12 kg da alsan 28 kg da alsan ortalama bir bebek 3.200-3.500 arası doğuyor (Gerçi benimki 36 haftalık 3.200 gibi doğdu ama ) Neticede hepsi büyüyor. Olan anneye oluyor.
kızlar ben çok fenayım
ne yersem direk lavaboya
otobüs minübüs yolculuğu hiç yapamıyorum
Ne zaman geçecek Allahım..
şu an 8 haftanın içersindeyim.
slm arkadaşlar ben de sat 29 ekim inş. bende temmuz annesi olacağım ama bende henüz hiç bir belirti yok sadece arada başım dönüyor. yemek yeme isteğimde eskisine göre baya azaldı hiç bişi yemek istemiyo canım ben aşerip naz yapmak istiyorum ama umarım ilerleyen zamanlarda yapabilirim bunu eğer hala aşermezsem de bilerek istiycem sırf naz yapmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?