- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
kıslar bende bulantı yok çok nadir oluyor oda o kadar önemsenecek düzeyde değilzaten buna bağlı olarakta kilo alıyorum ))) aşırı uyku isteğide yok sadece son günlerde hasta olduğum için halsizim biraz
gulll canım seninle haftamız aynı gidiyor.......beraber doğurucaz galiba,gerçi benim ikiz erken doğum riskim var malum.....sanada bir tahmin yapayım,erkek çocukta bulantı yaşamazmış anne,seninde erkek olabilirkaydirigubbakcemile5
selam arkadaşalr bende temmuz annesi olucam inşallah :)
selam arkadaşalr bende temmuz annesi olucam inşallah :)
hoşbuldukkk benimle aynı seylerı yaşayan bayanlarla konuşmak paylaşmak çok hoş olacak benim için...
ah canım valla çok güzel olur dediğin gibi süper ama sağlıklı olsun tabikide hiç fena olmaz kaydirigubbakcemile5canımm tabiki hayırlısı olsunda benimde içimden erkek geçiyor :) canım benim regl tarihine göre görünen haftam bu ama geç döllenme var sanırım ultrasonda biraz daha az söylüyor doktor :) eşim feci şekilde ikiz istiyordu ama biz ikizi tutturamadık))) bide senin biri erkek biri kız olsa süper olur valla yemede yanında yat )))
hoşbuldukkk benimle aynı seylerı yaşayan bayanlarla konuşmak paylaşmak çok hoş olacak benim için...
yok geçermi hiç bulantılar valla özellikle akşamları çok fena artıyo yediğimi çıkarmak zorunda kalıyorum zayıflamışım da bu yüzden dr bulantı için hap verdi onu içinca geçiyo şükür
8 temmuz gibi gibi :)
kızlar nasılsınız?karsılasamadık bır türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?