2010 Temmuz Anneleri : )

Oooo kıslarr herkess burda ne güzel.

Dün ve bugün giremedim hiç,geçmişi okudum biraz.Benim de yarama parmak basmışsınız arkadaşlar.1 haftadır raporluyum dinlenmek için evdeyim ama hiç bir iş yapamadım yatmaktan.Yarın iş başı.Eyvahhh yaa bir de işe başlayınca ne olacak bu evin hali.Eşim yapmaya çalışıyo canım benim ama erkek işte elinden ne kadar gelebilirse.

Ahh yaa o missssler kokan evimi özledim ben.

Bi de bu hafta günüm vardı bana gelecekti millet ama bu lekelenme olayından sonra erteledim.Daha doğrusu zaman olarak söyleyemem ama şu riskli ayları atlattıktan sonra alıcam dedim.Bozulanlar olmuş yaa.Ne saçmalık.Sanki keyfimden alamadım.Ama insan üzülüyo işte böyle düşüncesiz insanların laflarına da.

Benim de bebiş henüz 5 haftalık ama iç bulantılarım başladı.Daha doğrusu afedersiniz daha hiç çıkarmadım ama bööyle ağzımın tadı bi tuhaf.Sürekli içim karışıyo.Canım hiç bişi yemek istemiyo sadece meyve yiyebiliyorum.Bakalım ilerleyen haftalarda ne olucaz.

Yarın doktor randevum var bakalım kalp atışlarını duyurucak mı bize.Ben pek ümitli diilim ama henüz erken gibi geliyo.Ama olsun yine de merak ediyorum büyümüş mü diye.Hem doktorum çağırdı bi bakalım herşey normal mi diye ben de merak ediyorum.Herkes için hayırlısı...

gulll canım seninle haftamız aynı gidiyor.......beraber doğurucaz galiba,gerçi benim ikiz erken doğum riskim var malum.....sanada bir tahmin yapayım,erkek çocukta bulantı yaşamazmış anne,seninde erkek olabilirkaydirigubbakcemile5

canımm tabiki hayırlısı olsunda benimde içimden erkek geçiyor :) canım benim regl tarihine göre görünen haftam bu ama geç döllenme var sanırım ultrasonda biraz daha az söylüyor doktor :) eşim feci şekilde ikiz istiyordu ama biz ikizi tutturamadık ))) bide senin biri erkek biri kız olsa süper olur valla yemede yanında yat )))

ahh misskapris cim insanlar düşüncesiz
zatren herkesin anlamasını da bekleyemeyiz
yaşayan bilir diyelim

ah canım valla çok güzel olur dediğin gibi süper ama sağlıklı olsun tabikide hiç fena olmaz kaydirigubbakcemile5
hoşbuldukkk benimle aynı seylerı yaşayan bayanlarla konuşmak paylaşmak çok hoş olacak benim için...

hoşgeldin canım aramıza.a.s..bizim içinde seninle yaşadıklarını paylaşmak çok güzel olacak.opuyorumnanaktan

slm kzıalr nasılsınız....
benim de bulantım yok oglum da da olmamıstı ama gebelik sekerim cıkmıstı inş. bunda cıkmaz

Kızlar uyuştum yine uyku bastı gözümü açamıyorum ben kaçıyorum uykuuuuuuuuuuuuuuuuuu.Ayyy şişecem galiba sonunda bu kadar uyur mu bi insan.Hoş iki insanız ya artık.Hadi size hayırlı akşamlar.Uyanırsam girerim.Hoşçakalın....

hay Allah herkesleri kacırmışım haftalık yemeğimi yaparken
elifcim nasılsın sen?bulantı falan varmı sende

ya arkadaşlar Allaha cok şükür bulantım yok ama canım hiçbişi istemiyor
ama bir an geliyor deli gibi bişi istiyorum, az sonra hiç eser yok istekten.
kilo konusuna gelince, bende şimdiden 2kilo aldım ki hem boyum kısa hem kilom var hemde ikiz geliyor
nasıl olacak,korkuyorum tabi
ev işine gelince, şimdilik eşim yapıyor ama ben haber vereceğim kayınvalidemle annem gelip temizleyecekler araara:)
ya bu ikili test şartmıdır arkadaşlar?sanırım ikizlerde yapılamıyormuş iki bebek olduğundan??
gerci bu test nedir onu bile bilmiyorum(

selam arkadaşlar.hafta sonum hep uykuyla geçti.bugün 10 da kalktım.öğlen 2 saat uyumuşum..şimdide gözlerim kapanıyor vallahi..yemeğide biraz fazla kaçırdım galiba midem çok rahatsız oldu.yatarım birazdan sabah erken kalkacağım...iyigeceler herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…