Bi de toplanıpta bebek görmeye geliyorlar yani ne gelen bitiyor ne de giden ilk zamanlar zor oluyor.
Bende mecbur olduğunu sanmıyorum ama yine de yapılıyor bana kalsa yapmam
deniz güneş biz 60 kişiydik mevlütte ama evde yaptım akannehir
evet bu sene ramazanda var valla zor olacak ramazandan önce yapmak lazım ramazanda yemeğe çağırırlar birton artık bu sene katılamam hiçbirine
ben mevlüdümde hiç yatmadım öle bebek elimde gezdim hep gelenlerle sohpet ettim biraz ilk geldiklerinde yattım o kadar oda yastığına altın takıyolar ya kalksam şimdi üstüme başıma takarlar sünnet çocuğu gibi en iyisi oturdum yatağa altın yastığına taktı gelen
mevlüt gelen giden açısından iyi oluyor aslında yapıyosun hergelen hediyesini getiriyor birdaha birdaha ayrı ayrı gelmiyolar 1 günde bütün gelip hediye vermek takmak isteyenlerin ayağı kesiliyor burada bi arkadaşım mevlüt saçma yapmıcam dedi ee tabee millet altın takçak hediye vericek hergün hergün telefon müsaitsen hediyemizi getircez die en sonunda başa çıkamadı yaptı mevlüt 30 günlüktü bebeği herkezin ayağı 1 günde kesiliveriyor
ama fazla eşi dostu olmayanlar yapmayabilir tabeekiiiiii
yaa bide evde dua okunuyor nede olsa bebeği kazadan beladan korur inanış meselesi aslında evde dua okunması iyi bişiii nede olsa
Ben de mevlüt okutmayı falan düşünmüyorum,İzmir de bir de lokma döktürme adeti vardır..Lokma döktürtmeyi düşünüyorum...
Ben de mevlüt okutmayı falan düşünmüyorum,İzmir de bir de lokma döktürme adeti vardır..Lokma döktürtmeyi düşünüyorum...
Kızlar nasılsınız bişey diycem size:) Bu özellikle büyüyen karyola almak isteyenlerle ilgili.Bizim şirkette bir arkadaş oğluna doğunca eni 79 cm olan bir büyüyen bebek karyolası almış. Çocuk ancak 3 yaşına kadar yatabilmiş içinde sonra sığmamış. Başka bir arkadaşın oğlu da 2 yaşında onun karyolası da çilekten alınma o da 73 cm eni o da şimdi yeni karyola alcak çünkü 2 yaşındaki çocuk sığmıyor içine. Velhasıl ben ankarada bu mobilyacıların olduğu sitelere gittim. Orada gördüm ki istenirse eni 90 cm yani bir yetişkin yatağı kadar olan normal parmaklıklı büyüyen karyolalar yapıyor mobilyacılar. Ben de bu yataklardan almaya karar verdim. İlerde çocuk 2-3 yaşına gelince tekrar yeni yatak karyola alma işi çıkmasın diye. Size de tavsiye ederim. İstediğiniz beğendiğiniz modeli isterseniz 90 cm eninde yapıyorlar.
Kızlar nasılsınız bişey diycem size:) Bu özellikle büyüyen karyola almak isteyenlerle ilgili.Bizim şirkette bir arkadaş oğluna doğunca eni 79 cm olan bir büyüyen bebek karyolası almış. Çocuk ancak 3 yaşına kadar yatabilmiş içinde sonra sığmamış. Başka bir arkadaşın oğlu da 2 yaşında onun karyolası da çilekten alınma o da 73 cm eni o da şimdi yeni karyola alcak çünkü 2 yaşındaki çocuk sığmıyor içine. Velhasıl ben ankarada bu mobilyacıların olduğu sitelere gittim. Orada gördüm ki istenirse eni 90 cm yani bir yetişkin yatağı kadar olan normal parmaklıklı büyüyen karyolalar yapıyor mobilyacılar. Ben de bu yataklardan almaya karar verdim. ılerde çocuk 2-3 yaşına gelince tekrar yeni yatak karyola alma işi çıkmasın diye. Size de tavsiye ederim. ıstediğiniz beğendiğiniz modeli isterseniz 90 cm eninde yapıyorlar.
Arkadaşım biz oğlumda o şekilde büyüyen yatak yaptırdık.
90 cm uzunluğunda falan.
İlk etapta 30 cm kadarına etejer eklettik, 60 cm falan bir yatak oldu..
evet 4-5 yaşına kadar bile yatıyor ama bizim ki aklı erince arkadaşlarının odalarında çilekğin araba şeklinde, oyun evi şeklinde yataklarını görünce tutturmuştu ben de öyle istiyorum diye, günlerce başımızın etini yedi..
Biz de kıyamadık.5 yaşından sonra Çilek mobilyadan yarım ranza yüksekliğinde, altı kapalı oyun evi şeklinde, kaydırağı olan yatak aldık..
Daha önce yaptırdığımız o karyola da kaldı öylee..verdik birisine:)
Yani sonradan değişik modelli birişeyler görünce, çocuk olsun anne baba olsun, değişiklik istiyor insan galiba..
Bunu da düşünün..
Biz bunları yaşadık diye yazdım.:)))))99
AdaEge ye ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?