2 nevresim
1 yastık
1 uyku seti.
1 yorgan
2 adet ince penye battaniye.
1 adet kışlık battaniye
İlk etapta yeter de artar bile.
arkadaşım çokta güzel özetlemiş bide hastane çıkışlarının içinde ince pikeler var ya ben onlarıda çok kullandım haladaha kullanırım dışırı çıkarken arabadan çıkarken atıveririm üstüne
birde bebetonun fermuarlı yorgan gibi şeyleri var dışarı çıkarken çok kullanıyorum ben onda ufakken içine sarardım fermaurını çekerdim kolları çıkardı yanlardan ohh sıcacık üsümezdi bebem hala kullanıyorum gezmeklerde uyuduğunda örtüyorum üstüne 2 tane almıştım mert e biri beyaz aziz bebenindi diğeri mavi bebetonundu ama aziz bebeninki çok yıprandı yıkayınca saldı kendini bebetonun daha kaliteli onu öneririm
kızlar ben 2 hastane çıkışı aldım şimdilik
2 ayriyetten ince battanite
ağız silme bezi
çorap
ufak tefek bişiler aldık yani:))
bide kendime gecelik :))))))1 tane hastane için 1 tanede dahaa güzelini belki mevlütümde giyerim:)))
haaaa unuttum bornoz +havlu,
alt açma ......
bu kadar geldi aklıma:)))
mevlütte giymek istediğim benimde daha şık hastanede giyeceğim normal bide birkaç tane evde giymek için üzeri kısa kol,kolsuz altı kapri takımlar aldım
selam kızlar iyi günler
doğuma tam 3 ay kaldı benim sezeryan arası yakın die 10 gün önce falan alınacak off gittikçe daha çok heyacanlıyım minnacık yaa ben merti nasıl büyüttüm nasıl geçti hemen o günler çok çabuk büyüyolar minnacık zamanlarının değerini pek bilemedim heyecan telaş müsafirler kalabalık göğüs ağrısı
en minicik hallerinin iyi değerlindirmek lazım özellikle ilk 3 aydan bişeeyy anlaşılmıyormuş inşallah bu defa telaş olmadan göğüs sancısı çekmeden iyi geçer o günler
??nasıl yani anlamadım ben?
Kızlar benimde bu ikinci sezeryanım olacak.
benim normal doğum tarihim 17 temmuz,ama 7 temmuz dedi dr.doğum zamanıma.
2.sezeryanlarda 10 gün önce alınıyormuş anne doğuma.nedenide doğum başlaması,kasılmalar sezeryanlı anne için zararlıymış.bu nedenle 10 gün erken alınıyorlarmış 2.sezeryana.
Bu arada aradan ne kadar zaman geçsede ikinci doğum 10 gün önce yapılıyor.
Benim bir tanıdığımın ilk kızı 10 yaşında,diğer arkadaşında 5 yaşında çocukları var ama 10 gün önce doğuma alındılar.
yaaa emzirirlirken nasıl terleniyor ben kasım ayında su gibi terliyordum emzirirken şimdi yazda olucak çok almak lazım ince pijama ve gecelik falan
ya bide çok gelen giden oluyor aniden güzel güzel giyinmek lazım
denizcim senin kız bebek bide evet sezeryanlıysan 1 hafta önce falan alırlar senide doğuma
bana dr 10 gün önce alınır dedi yani 20 Temmuz gibi. ınşallah o günlere hayırlısıyla ereriz.Allah inşallah Bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederevet ilk doğumum da sezeryan..
ıkinci de 10 gün erken sezeryan olayını bilmiyordum...CADIARZU
Neyse söyler herhalde doktor..CADIARZU
bana dr 10 gün önce alınır dedi yani 20 Temmuz gibi. İnşallah o günlere hayırlısıyla ereriz.Allah inşallah Bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?