2010 Temmuz Anneleri : )

2 nevresim
1 yastık
1 uyku seti.
1 yorgan
2 adet ince penye battaniye.
1 adet kışlık battaniye

İlk etapta yeter de artar bile.

arkadaşım çokta güzel özetlemiş bide hastane çıkışlarının içinde ince pikeler var ya ben onlarıda çok kullandım haladaha kullanırım dışırı çıkarken arabadan çıkarken atıveririm üstüne

birde bebetonun fermuarlı yorgan gibi şeyleri var dışarı çıkarken çok kullanıyorum ben onda ufakken içine sarardım fermaurını çekerdim kolları çıkardı yanlardan ohh sıcacık üsümezdi bebem hala kullanıyorum gezmeklerde uyuduğunda örtüyorum üstüne 2 tane almıştım mert e biri beyaz aziz bebenindi diğeri mavi bebetonundu ama aziz bebeninki çok yıprandı yıkayınca saldı kendini bebetonun daha kaliteli onu öneririm

Ben de kullandım o fermuarlı olandan duruyor hala..
Hastane çıkışlarının içinde de oluyor ince pike gibi battaniye haklısın..
Ordan da bir battaniye gelecek evet..

Sonradan da alınıyor bir sürü şey.:CüvCüv:

www.funnababy.com
bu sitede inanılmaz güzel necresim takımları,pikeler,uyku setleri var.
Fiyatlar biraz pahalı ama piyasaya göre renkler desenler falan çok güzel.
Yeri de gayet iyi.

kızlar ben 2 hastane çıkışı aldım şimdilik
2 ayriyetten ince battanite
ağız silme bezi
çorap
ufak tefek bişiler aldık yani:))

bide kendime gecelik :))))))1 tane hastane için 1 tanede dahaa güzelini belki mevlütümde giyerim:)))

Ben de gecelik_pijamalara takmış durumdayım şu an..

Özellikle hastanede giyeceklerime.
Malum sezeryan olacağım için, normal doğuma göre 1-2 gün daha fazla hastanede kalma durumu oluyor.
Güzel modeller çıkmış görmeyeli:asigim:

Lohusa mevlütünde ise daha şık saten:jeyyar: giyicem kısmet olursa..

mevlütte giymek istediğim benimde daha şık hastanede giyeceğim normal bide birkaç tane evde giymek için üzeri kısa kol,kolsuz altı kapri takımlar aldım

mevlütte giymek istediğim benimde daha şık hastanede giyeceğim normal bide birkaç tane evde giymek için üzeri kısa kol,kolsuz altı kapri takımlar aldım

evt canım..
ben de gecelik_pijama olayına girmedim henüz..
yaz olacağı için de, terleriz falan sık sık değiştiricez evde ..
bol bol almak lazımCADIARZU

evet kızlar sonradan da alınıyor çok şey bebeyle can sıkıntısı habire alışveriş merkezi dolaş falan alıyosun özeniyosunda bide bana çok hediye geldi onuda hesaba katın bana çok kaliteli şık şeyler geldi kendi teyzemler kuzenler falan sağolsun yığdılar resmen

ama hastane ye en az 2 adet hastane çıkışı götürün derim ben çünkü pisleniyor batikom falan oluyor bebenin üstü emzirirken falan

çantada 2 adet hastane çıkışı tam takım
ağız silme mendili
en 10 adet bez 2-5 kilo alırsanız ilk bezlerini rahat daha güzel sarıyor bebeciği
emzik (bebeğin emmeyi öğretiyor bazı bebeler memeyi kavrayamıyorda memeyle kavramayı öğreniyorlar hemşire sölemişti banada :))) benim oğlum meme ucunu tutamamıştı ilk başta
süt sağma makinası(isteğe bağlı şart değil ama bebe sütü çekemezse annenin sütü geliyomu die bakıyorlar)
kesinlikle meme ucu kremi mustella yı öenririm
gögüz ucu kalkanı avent öneririm (isteğe bağlı)
biberon eğer sütün gelmezse ilk etapta
anne için iç çamaşırı 2 adet pijama gecelik vb

Son düzenleme:
yaaa emzirirlirken nasıl terleniyor ben kasım ayında su gibi terliyordum emzirirken şimdi yazda olucak çok almak lazım ince pijama ve gecelik falan
ya bide çok gelen giden oluyor aniden güzel güzel giyinmek lazım

ben hastane için aldım 1 tane gecelik ince espirili bişii üserince ezik bebek kafaları falan var annenin uykuya ihtiyacı var yazıyor üstünce ingilizce
şık bişi aynı zamnda
mevlüt için almak lazım mert te almıştım 1 defa kullandım ama kışlık onu kullanamıcam mecbur başka alıncak 100 ile 150 arası değişiyor iyi bişii almak isteyenlerin ben çok baktım fiyatları az çok biliyorum bide ablam hamile annemle baktım izmirden ablamada

??nasıl yani anlamadım ben?

Kızlar benimde bu ikinci sezeryanım olacak.
benim normal doğum tarihim 17 temmuz,ama 7 temmuz dedi dr.doğum zamanıma.
2.sezeryanlarda 10 gün önce alınıyormuş anne doğuma.nedenide doğum başlaması,kasılmalar sezeryanlı anne için zararlıymış.bu nedenle 10 gün erken alınıyorlarmış 2.sezeryana.
Bu arada aradan ne kadar zaman geçsede ikinci doğum 10 gün önce yapılıyor.
Benim bir tanıdığımın ilk kızı 10 yaşında,diğer arkadaşında 5 yaşında çocukları var ama 10 gün önce doğuma alındılar.

Eee beni de erken alacaklar o zaman..
Birşey demedi doktorum gerçi.
8 sene olacak arada..?????

yaaa emzirirlirken nasıl terleniyor ben kasım ayında su gibi terliyordum emzirirken şimdi yazda olucak çok almak lazım ince pijama ve gecelik falan
ya bide çok gelen giden oluyor aniden güzel güzel giyinmek lazım

Ben ağustos sonu doğum yapmıştım oğlumda.
Haklısın emzirirken sırtımda su akardı nedense ve çook susardın emzirirken.
Bu yüzden sık sık pijama gecelik değiştiriyor insan, ee haliyle sürekli gelip giden olduğu için de güzel şeyler giyiniyorsun yerimseniben

denizcim senin kız bebek bide evet sezeryanlıysan 1 hafta önce falan alırlar senide

ben emzirirken eşim bir yandan pipetle su içirirdi bana dilim damağım kururdu resmen tıkanırdım su kaybı çok oluyor ya bol bol su içmek lazım ki süt olsun zaten en güzel sütüde su yapıyor tatlı falan fasa fisooo

Son düzenleme:
evet ilk doğumum da sezeryan..
ıkinci de 10 gün erken sezeryan olayını bilmiyordum...CADIARZU
Neyse söyler herhalde doktor..CADIARZU
bana dr 10 gün önce alınır dedi yani 20 Temmuz gibi. ınşallah o günlere hayırlısıyla ereriz.Allah inşallah Bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

Artık ben sabırsızlanıyorum çabucak yaz gelsin de doğurayım diye çatlayacam yani...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bana dr 10 gün önce alınır dedi yani 20 Temmuz gibi. İnşallah o günlere hayırlısıyla ereriz.Allah inşallah Bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

:Saruboceq: allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallahhhhh :CüvCüv:

ağolun kızlar neler alacağım netleşti biraz daha kafamda
battık resmen hangisini alıcaz bilmiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…