bişi sorcam
bu park beşiklerde diyelim 2 yaşına kadar yattı. 2 yaşında ben genç odası alsam yatağına yatabilir mi? yani düşmez mi çocuk. yanlarda koruyucuları olanlar var mı acaba?
Bilemicem ..
2 yaşında düşer bence genç odasından..Yatak yere yakın olsa da 2 yaşında ufak daha..
Hani 5-6 yaşında çocuk normal yataktan düşse belki birşey olmaz diycem ama 2 yaş ufak..
benim oğlana 5 yaşından sonra aldığım yatakta 1 karış korkuluklar var ama bizimki yerden 106 cm yüksekte zaten koruması olmak zorunda o yükseklikteki bir yatakta.
çıktı heralde.neyi soruyosun?
ama o zaman olcak bi yatak alırız heralde dimi.yani gene beşik türü bişi almamız gerekmez.
Valla vardır herhalde yeni model birşeyler..
Beşik türü alman gerekmez tabii.
Ben de yeni şeyleri hiç bilmiyorum arkadaşım..
Piayasa ne var ne yok çok da araştırmadım açıkcası..
Dediğim gibi benim oğlanın 5 yaşına kadar yattığı klasik parmaklıklı karyolaydı..
5 yaşından sonra da bunu aldık hala yatıyor..
biz parmaklıklı beşik almadık ya o yüzden merak ettim 110cm boyu heralde 2 yaşındayken mi oluyo 110cm bilmiyorum. sonrasında yeni bişe almak gerekçek. neyse ona o zaman bakarız artık.
zararı yok kokusu biraz kötü jilet gibi sertleştirmiyo aksine azaltıyo canımzararı yokmu peki
yanı kıl koklerını sertleştirmiormu buda jilet gibi
Ben 2 sene önce o hamamotu dediğinizin eczanelede satılan başka bir versiyonunu kullandım meraktan..Adını unuttum krem gibi birşey sürüp bekliyorsun sonra peçete ile silince tüyler geliyordu.
Ama tüyleri yarıdan koparıyor yani kökten değil..Hiç hoşuma gitmedi, parça parça kalıyor uzunlu kısalı..ama asla kökten değil..
Hamamotu da öyleyse işe yaramaz bence.
krem gibi degil kına gibi ve hiç kalmıyo en azından hamilelilkte agda yaptırayanlara öneririm yani
Selam ..
Ağlama şekerim birşey yapmıyoruz biz de zaten konuşuyoruz burda sadece :))))
neden geç alınsın ki bebek son günlerinde daha çok büyük olcağı için fazla kasar o yüzden de erken alıcaklar mümkün olduğu sürece bekletiriz diyor doktorum ama fazlada zorlamamk lazım 1 hafta 10 gün kala alınması gerekirse alırız ama seni zorlamazsa mümkün olduğu kadar bekletiriz dedi
çünkğü en iyigelişim anne karnı tabee ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi
biz parmaklıklı beşik almadık ya o yüzden merak ettim 110cm boyu heralde 2 yaşındayken mi oluyo 110cm bilmiyorum. sonrasında yeni bişe almak gerekçek. neyse ona o zaman bakarız artık.
Günaydın canım çok çok sevindim.
Sabah sabah hiç keyfim yoktu ama bu haber beni çok sevindirdi.:dance::dance:
İnşallah herşey çok güzel olacak...:Saruboceq:
Gözün aydın canım benim...
Gözünaydın gulllmaşallah kuzuna....
gözünaydınn canım çok sevindim inşallah hiç bi sorun çıkmayacak
ben de her kontrole korkuyla gidiyorum ama şuana kadar herşey normal çok şükür
inşallah doğduğunda da herrşeyi temiz çıkar
günaydın kızlarrr
güllcüm gözünaydın canım çok sevindim maşallah bebişine:)
inş. sağlıcakla doğduğu günleride görücez hep birlikte.
Gülll gözünaydın canımm...Güzel haberler getirmişsin bize...Çok çok sevindim..İçinde rahatlamıştır...
Gull çok çok sevindim harika bir haber bu :))
zemuszemus
günaydın kızlar. güll amaaan çok sevindim. gözünaydın canım. ben zaten emindim bişey çıkmayacağına. inşallah cuma günü kontrole giden ve detaylı çektiren tüm arkadaşlarımla beraber güzel haberler verelim.
GÜnaydın kızlar gÜnÜnÜz gÖnlÜnÜz aydın olsun
gÜll canım gÜzel haberlerİnİ okudum maŞallah maŞallah oĞluŞuna
benİm kızım Çok sakİn teyzesİ dr da oyun yapsındİye kendİ uĞraŞmıŞtı ama nafİle bu kadar sakİnlİĞİ kİmden almıŞ bİlemİyorum ama annesİ gİbİ kıpır kıpır olamıyor canım kızımmm
günaydın kızlarr
gözün aydın gülcüm hiç korkma sen içini ferah tut bulut kağanımız gayet sağlıklı
Ccanım benim
Çok sevindim bu habere.Ben biliyordum ama Bulut Kaanımız sapassssağlam bi delikanlı annesi sen onu merak etme.
Canım benim kıpırdak oğlan oyyy maşallah ona.
Günaydın hanımlar.opuyorumnanaktan
Dün dr.teyzemizde kontrolümüz vardı.Kızım 700 gr. oğlum 640 gr.olmuş
Dün şeker yüklememizde yapıldı.K.K. okuduğum kadarıyla sıkıntılı bir işlem gibi gelmişti.ama bana göre rahat geçti.tek sıkıntı aç kalmak gerekiyor.o biraz sıkıntı yaptı bende.çok şükür 113 çıktı değer.çikolata yemeye devam yani,çok mutlu oldum.
GÜLCÜM canım kuzunda ne sıkıntı vardı bilmiyorum.kusuruma bakma ne olur,okumamışım canım ben.
Ama sorun çıkmadı demişsin çok sevindim canım.rabbim sağlıkla almak nasip etsin kuzunu kucağına.Darısı benim kuzumun başına inşallah.
Bu arada epilasyon hakkında konuşulmuş.Valla bende ilk haftalar epilasyon aletiyle idare ediyordum.ama şimdi göbişimden dolayı şimdi imkansız.bende sizdenim yani.
gull cok sevndim canım hayırlı haberlerle hep İNŞAALLAHHH hihoyyyt
ALLAHIM hayırlısıyla Evlatlarımızı teteker teker kucagımıza alacagımız gunler gelsiiiiiiiiinnn:CüvCüv:
O kadar hayal edıyorum ki her gun bır arkadasımızın dogurdugunu okumak hikayelerini okumak, dogum hikayemi yazmakk :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?