2010 Temmuz Anneleri : )

bişi sorcam
bu park beşiklerde diyelim 2 yaşına kadar yattı. 2 yaşında ben genç odası alsam yatağına yatabilir mi? yani düşmez mi çocuk. yanlarda koruyucuları olanlar var mı acaba?

Bilemicem ..
2 yaşında düşer bence genç odasından..Yatak yere yakın olsa da 2 yaşında ufak daha..
Hani 5-6 yaşında çocuk normal yataktan düşse belki birşey olmaz diycem ama 2 yaş ufak..

benim oğlana 5 yaşından sonra aldığım yatakta 1 karış korkuluklar var ama bizimki yerden 106 cm yüksekte zaten koruması olmak zorunda o yükseklikteki bir yatakta.

ama o zaman olcak bi yatak alırız heralde dimi.yani gene beşik türü bişi almamız gerekmez.

ama o zaman olcak bi yatak alırız heralde dimi.yani gene beşik türü bişi almamız gerekmez.

Valla vardır herhalde yeni model birşeyler..
Beşik türü alman gerekmez tabii.
Ben de yeni şeyleri hiç bilmiyorum arkadaşım..
Piayasa ne var ne yok çok da araştırmadım açıkcası..

Dediğim gibi benim oğlanın 5 yaşına kadar yattığı klasik parmaklıklı karyolaydı..Biraz büyük yaptırmıştık tabii 5 yaşına kadar içine sığabildi.
5 yaşından sonra da bunu aldık hala yatıyor..

biz parmaklıklı beşik almadık ya o yüzden merak ettim 110cm boyu heralde 2 yaşındayken mi oluyo 110cm bilmiyorum. sonrasında yeni bişe almak gerekçek. neyse ona o zaman bakarız artık.

biz parmaklıklı beşik almadık ya o yüzden merak ettim 110cm boyu heralde 2 yaşındayken mi oluyo 110cm bilmiyorum. sonrasında yeni bişe almak gerekçek. neyse ona o zaman bakarız artık.

Daha uzun süre kullanırsınız onu bence..2 yaşı geçirir o..

Hayırlısı arkadaşım hergün farklı şeyler üretiyorlar.
Ben de daha netleştirmedim.

Parmaklıklı karyola alayım diyorum ama park daha kullanışlı diyorlar..bakıcaz artık..

Ben kaçar öptüm herkesi.

vallah benden size tavsiye eğer çocuk odası yapmıycaksanız kendi odanıza koycaksanız yatağı en iyisi park yatak düşme tehlikeside yok 2 yaşına kadar rahat kullanır ama küyüklerinde tabeee mesela kraftın çok güzel geniş içi ama chicconun ki çok küçük 1 yaşına yatar anca

eğer parmaklıklı alcaksanızda yüzsek olmasına dikkat etmeniz lazım 7 aylıkken ayağa kalkabilir oluyolar 1 yaşındayken iniyolar yataktan allah korusun kafa üstü düşüyolar kasım annelerinde çok konuşuıyor bu konu herkezinki iniyor artık yataktan tırmanıp

beniki büyüyen yatak ama 90 cm ayak uzundakiler kalkıyor komidin oluyor işte klasik bebek odası yatağı heryerde cmleri aynı zaten tek kişilik yatak oluyor komidinler çıkınca zaten benim oda mavi beyaz öle süsü püsü yok bana göre şık ama üzerinde öle bebeler ayılar balonlar falan yok büyüyünce güzel bir genç odası takımı olur bizce ama eminim mert te arabaları yatak isterem diee tutuncak o zmanaa allah kerim ama 8 veya 9 yaşına kadar idare ederiz bununla

bide oda yapıcaksanız kaliteli bişii almak en iyisi mdflam olasına ve kullandılkları boyanın kaliteli olmasına bakmak lazım bziim arkadaşlar suntalam yaptırdılar 1 yaşına gelmeden oğulları kırıldı yatakları daha bizimki sapasağlam ilk günkü gibi bi ara odasını resmini çeker koyarım fikir olur belki yaptırmak isteyenlere

birde parmaklıklarında dişlik olmasına önem verin arkadaşlar çünkü oraları ısırıyorlar boyalar kazımıyor falan yutuyorlar tehlikeli olabilir en iyisi dişlik taktırmak aldığımız yer takmıştı bize gittik geçen oraya 2 bebeğede oda takımı bakmaya şimdi 30 liraymış

yanlış anlamayın bide ben kısa aralıklarla doğum yaptım ya bazı şeyleri bide çok araştırıyorum fikir olsun diye yazdım başka arkadaşlara birbirimize bilmediklerimizi fikir vermek iyi oluyor zaten kk nin esas amaç yolu bu

zararı yokmu peki
yanı kıl koklerını sertleştirmiormu buda jilet gibi
zararı yok kokusu biraz kötü jilet gibi sertleştirmiyo aksine azaltıyo canım

benimde sezaryanım arası 3,5 sene olacak erken olurmu acaba benimde yapıştırma dikiş degil ve zaten suan yeri bile belli degil inş.2,sezaryan kolay olur ilkide kolay olmustu :sinifsinif::sinifsinif:

2 yaşındaki bebek maksimum 90 95 cm boya ulaşır bildiğim oğlum şuan 16 aylık 80 cm boyu yerimseniben

canım normal yataklara takılan korumalar var onlardan alırsın daha sonra hatta büyük bebe marketlerde var(maxi toys gibi)izmir agorada var mesela annenler gelirken alır sana bulamazsan
ikeada da var gördüm ben ama o tahtadan takılıp çıkarılanlardan mı bilmiyorum internetten bakarsın zamn gelince zaten çocuklar büyüsün o kadar çok çocuk marketleri dolaşacaksınız ki her markaya her oyuncağı neyein ne işe yaradağını bileceksiniz can sıkıntısı biz habire agoradayız kaydirigubbakcemile3

elifbetülcümbenimde ilk sezeryanım çok kolay geçmişti kahkalarla girdim çıktım doğuma ama bilmiyodum ki şimdi herşeyi biliyorum tırsıyorum açıkçası birazcıkta ben hiç ağrı sızı çekmedim doğumdan sonra sezeryan yüzünen ama ben emzirmekten korkuyorum benim göğüs yaralarım çok olmuştu kanlar akmıştı doğru kremi ilacı bulana kadar çok çektim göğüslerimden eyvahedigeldismile

Günaydın canım çok çok sevindim.

Sabah sabah hiç keyfim yoktu ama bu haber beni çok sevindirdi.:dance::dance:

İnşallah herşey çok güzel olacak...:Saruboceq:

Gözün aydın canım benim...

Gözünaydın gulll maşallah kuzuna....

günaydın kızlarrr
güllcüm gözünaydın canım çok sevindim maşallah bebişine:)
inş. sağlıcakla doğduğu günleride görücez hep birlikte.

Gülll gözünaydın canımm...Güzel haberler getirmişsin bize...Çok çok sevindim..İçinde rahatlamıştır...

Gull çok çok sevindim harika bir haber bu :))

zemuszemus

günaydın kızlarr
gözün aydın gülcüm hiç korkma sen içini ferah tut bulut kağanımız gayet sağlıklı

Ccanım benim
Çok sevindim bu habere.Ben biliyordum ama Bulut Kaanımız sapassssağlam bi delikanlı annesi sen onu merak etme.
Canım benim kıpırdak oğlan oyyy maşallah ona.

kıslarrrrrr çok teşekkür ederimmmmmm :))) sizinle paylaştığım kadar kimseye anlatamadım dilim varmadı iyi ki varsınız olumunekankayizsmile

cuma bi çoğumuzun kontrolü var hepimiz inşallah güzel haberlerle döneriz. öpüyorum hepiniziii opuyorumnanaktan

günaydın ipekbocugu+, maddie a.s.
nasılsınız güzel annecikler ve bebişleri?
hayırlı cumalar bu arada.
ohh yarın tatil çok mutluyum bugün zor okula geldim zaten.

Günaydın sulecikopuyorumnanaktan biz tıkınıyoruzcokacimcoook iyiyiz sen nasılsın.

Offff yaa AdaEge'yi yine banlamışlar...

Haziran sonna kadar yokmuş çok canım sıkıldı sabah sabah...

Dün akşam bana ziyaretçi mesajı göndermiş neymiş bakalım diye merak ettim.

Bir okudum moralim alt üst oldu.

Hem de tamamen bir yanlış anlaşılma yüzünden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…