2010 Temmuz Anneleri : )

canım sen zaten 4d giriyormuşsun her zman usgye senın için pek fark olmıcak senın için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayrıntılıya sadece ayrı doktor bakıor radyolajı uzmanı ama oda doktorun nereye bakıorsa oda oralara bakıor

Flowersun misscapri ve cansamm sizde iiyi haberlerle gelirsiniz inşş bıdıklarınız çook idilerdirrr benm bıdık hastyım diee zıp zıp oynuo kujum oksürünce kıyamm ben onaa

Evt canım. benim girdiğim zaten 4 boyutlu..

doktorum da öyle dedi, radyoloji uzmanı bakıcak başka bir göz, olay bu farklı birşey yok dedi..Ama ben yine de meraklanıyorum tabii ..sempatiksalakcinni

Amin canım sağol.
Bugün sanırım 4-5 kişinin ayrıntılısı var.

Ben, Floewrsun, Misscapris, birileri daha vardı ya..CADIARZU

günaydın kızlar, eşim bana son dakka golü attı ve bugün toplantısı olduğunu söyledi. ben de arayıp randevuyu ctesiye kaydırdım. bugüne kadar gün saymıştım zaten. biz yarın gidiyoruz yani. diğer arkadaşlara bol bol sağlık ve sevinçli haberler versin Allah'ım. ben de yarın yazarım artık.

evet 1 gunden bişe olmaz babsıda görsün kujunuzu ben sürekli 4d girmediğim için ayrıntılıda orda bebeğimi net görmüştüm yuz hatlarını kıme benzediğini bile çıkarabılıyorsun oyuzden sürekli 4d de giremıorsan mutlaka babasıyla git. sürekli 4d de girenler çok şanslı malesef biz arada 4dye giriyoruzz bilmiyorumkismile

Kızlar hepiniz inşallah çok güzel haberlerle gelirsiniz.

Kısmet olursa ben de yarın gidicem. Hayırlısı olsun...

ayrıntılıya giderken çukulata filan yediniz mi? benim bebek akşamları acaip tekmeler atıyor ama gündüz sakin. bakalım ultrasonda nasıl durcak hareketli olsun istiyorum azcık. görebiliyim hareketlerini diye.

Kızlar hepiniz inşallah çok güzel haberlerle gelirsiniz.

Kısmet olursa ben de yarın gidicem. Hayırlısı olsun...

senın oğluşunun harektleri nasıl capricim benmki ters yaa aşağıda allıo ayaklarını valla kafa gobekte ayaklar aşaıda vurdukça vuruyo

senın oğluşunun harektleri nasıl capricim benmki ters yaa aşağıda allıo ayaklarını valla kafa gobekte ayaklar aşaıda vurdukça vuruyo

ya bazen benim ki de aşağıda hareketini hissediyorum. böle gıdıklıyo gibi oluyo. o zaman korkuyorum rahim ağzını aççak diye.

ya bazen benim ki de aşağıda hareketini hissediyorum. böle gıdıklıyo gibi oluyo. o zaman korkuyorum rahim ağzını aççak diye.

canım inann benm kı bır vuruyo aha dıorum ayakları çıktıı içimdenn inanki bebeklerin ençaok ayakları hareket edıor sanırım benm sıpada terss birde şimdi oksuruyorum zıplıor kuzujummm :):)

ayrıntılıya giderken çukulata filan yediniz mi? benim bebek akşamları acaip tekmeler atıyor ama gündüz sakin. bakalım ultrasonda nasıl durcak hareketli olsun istiyorum azcık. görebiliyim hareketlerini diye.

aynen canım akşam yemeğinden sonra tekmedende öte sanki ayağımı artık kolumu gerdiriyo resmen çok tatlı biş yaaa...ayrıntılıya giderken birsürü tatlı yedim ama parmağını emerek uyudu yarım saat napacakları belli olmuyo sıpaların

benimde bazen okadar aşağıda harkt ediyoki korkuyorum dışarı çıkacak diyedelikafaduldendelikafadulden

Canım benim pıtırcığım bu sabah erkenden tekmeleye tekmeleye beni uyandırdı. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Acıktı mı ne yaptı? Bizim oğlan boğazına düşkün olacak galiba...kaydirigubbakcemile3

Bu arada benim bıdığımda aynen seninki gibi duruyor. Ayaklar aşağıda durup durup beni hoplatıyor teyzesi...
:roflol:

Biz geldikkkk....
Bugün biraz geç geldik işe...
Akşam çok geç vakte kadar çalıştık...
11 i geçiyordu evdeydik...
Çok yorulmuşum...Birde bu akşam günümüz var tatlı yaptım o saatten sonra..
Ama bu sabah çok iyiyimmm...Çünküü bebeğimi göreceğimm...
Çok azz kaldı onu görmeme...
Allahım hayırlı haberlerle geliriz inş.hepimiz...

inşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz.

ahh canım o saatten sonra nasıl yaptın.. ben evde olduğum halde 10,30 dan onra pilim bitiyo...Allahtan bu sene çalışmıyorum diyorum..
güzl haberlerle geleceksin eminim .

Maşallah enerjine canım hem çalış hem gel tatlı yap. Helal sana...

inşallah güzel heberlerle gelirsin canım.

ayy cnm valla aynı sabah 7 çalr saatle beraber başlıo tekmeler acıkıo kujum yemek yıyınce başlıo zıplamaya bu erkek bebkler ters durmayı sevıolar ıdrar torbamada arada depikler yiyorum koşturr wcyee eşim dıokı sen 9 ayda altına edersin koşamıcan yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ohh maşallah maşallah ,innnşş bebişinde iidir ii haberlerle gelirsinnn zemuszemus zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…