günaydın kızlar.
geçmişi okumaya dalmışım dün ablam gelmişti istanbuldan onun için hiç giremedik.
çarşamba günü bizde ayrıntılıya girmiştik herşey normal dedi doktorumuz ama oğlum yüzünü hiç göstermmedi bir parça olsun göremedim yüzünü yan dururyodu. ama ayaklar hiç yerinde durmuyodu hele bir ara kordonunu öğle bir salladı ki doktorumuz şok geçirdi ne yapıyo bu bebek böyle diye. dansçı mı olacak ne benim oğlum?
ayy cnm valla aynı sabah 7 çalr saatle beraber başlıo tekmeler acıkıo kujum yemek yıyınce başlıo zıplamaya bu erkek bebkler ters durmayı sevıolar ıdrar torbamada arada depikler yiyorum koşturr wcyee eşim dıokı sen 9 ayda altına edersin koşamıcan yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Papatya senin de iyi haberlerni bekliyoruz.
---
Bu arada herkes kilo topiğne hadi bakıyım kaçmak yok..delikafaduldencokacimcoookcokacimcoook:içelim:
gel bakayım sen burayaaa..sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile
anammm benimki kız ama bnimkid israr torbasına atıyo.. onula bi alakaı yok benc
günaydın kızlar.
geçmişi okumaya dalmışım dün ablam gelmişti istanbuldan onun için hiç giremedik.
çarşamba günü bizde ayrıntılıya girmiştik herşey normal dedi doktorumuz ama oğlum yüzünü hiç göstermmedi bir parça olsun göremedim yüzünü yan dururyodu. ama ayaklar hiç yerinde durmuyodu hele bir ara kordonunu öğle bir salladı ki doktorumuz şok geçirdi ne yapıyo bu bebek böyle diye. dansçı mı olacak ne benim oğlum?
:jeyyar::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
Şov yapmış işte delikanlı size ya... heheheh ay çok hoş yaa:roflol:
inşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz.
ahh canım o saatten sonra nasıl yaptın.. ben evde olduğum halde 10,30 dan onra pilim bitiyo...Allahtan bu sene çalışmıyorum diyorum..
güzl haberlerle geleceksin eminim.
Maşallah enerjine canım hem çalış hem gel tatlı yap. Helal sana...
inşallah güzel heberlerle gelirsin canım.
ohh maşallah maşallah ,innnşş bebişinde iidir ii haberlerle gelirsinnn zemuszemus zemuszemus
canım yaa sen anne olmuş biri olarak bebeğinin karnındaki harektlerını özlemişmiydin doğduktan sonraa yaa ben çok özlicem gibimee geliorr kaydirigubbakcemile3 yanı okadr alıştımkı ordakı varlığınaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin oya'cım iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
hoş bulduk canım ben biraz hastayım burnum akıyo öksürüyorum.
hoş bulduk canım ben biraz hastayım burnum akıyo öksürüyorum.
Herkeste var ya, güneşe aldanmayın geçmiş olsun..
Kızlar ben kaçtım gelince haberleri veririm..:hulya::Saruboceq:
Bu arada ben artık sabahları kahvaltı hazırlıyorum. Çünkü dayanamıyorum.
Önceden sabahları canım hiç bişe istemezdi iş yerinde yerdim ama şimdi sabah erkenden acıkıyorum.
1 yumurta haşlıyorum. Eşim bir büyük kupa ballı muzlu süt hazırlıyor. Çayımızı demliyorum. Güzeeelll bir kahvaltı yapıp evden öyle çıkıyoruz.
Kilo alımımım sebeplerinden biri de bu olsa gerek...
Slm kızlar
Bu arada ben artık sabahları kahvaltı hazırlıyorum. Çünkü dayanamıyorum.
Önceden sabahları canım hiç bişe istemezdi iş yerinde yerdim ama şimdi sabah erkenden acıkıyorum.
1 yumurta haşlıyorum. Eşim bir büyük kupa ballı muzlu süt hazırlıyor. Çayımızı demliyorum. Güzeeelll bir kahvaltı yapıp evden öyle çıkıyoruz.
Kilo alımımım sebeplerinden biri de bu olsa gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?