2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar.

geçmişi okumaya dalmışım dün ablam gelmişti istanbuldan onun için hiç giremedik.

çarşamba günü bizde ayrıntılıya girmiştik herşey normal dedi doktorumuz ama oğlum yüzünü hiç göstermmedi bir parça olsun göremedim yüzünü yan dururyodu. ama ayaklar hiç yerinde durmuyodu hele bir ara kordonunu öğle bir salladı ki doktorumuz şok geçirdi ne yapıyo bu bebek böyle diye. dansçı mı olacak ne benim oğlum?

:jeyyar::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
Şov yapmış işte delikanlı size ya... heheheh ay çok hoş yaa:roflol:

anammm benimki kız ama bnimkid israr torbasına atıyo.. onula bi alakaı yok benc

Papatya senin de iyi haberlerni bekliyoruz.

---

Bu arada herkes kilo topiğne hadi bakıyım kaçmak yok..delikafaduldencokacimcoookcokacimcoook:içelim:

gel bakayım sen burayaaa..sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile

evet hadi kızlar kaçmak yokkkaydirigubbakcemile

anammm benimki kız ama bnimkid israr torbasına atıyo.. onula bi alakaı yok benc

yok cnm erkek kızla ilgisi yok zaten benmkıde erkek caprininkide bebeklerimiz termiş ikimiznkidee o yuzden dedımmm bizimkiler ters durmayı sevıor dieee benmki hala donmedı hissediorum ayaklarını kasıklarda:) doktor doğuma kadr döner dedi ama bakalım

maşallah maşallahhh ayyy artık o harektleri net hissetmek ne güzel bişee

:jeyyar::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
Şov yapmış işte delikanlı size ya... heheheh ay çok hoş yaa:roflol:

canım yaa sen anne olmuş biri olarak bebeğinin karnındaki harektlerını özlemişmiydin doğduktan sonraa yaa ben çok özlicem gibimee geliorr kaydirigubbakcemile3 yanı okadr alıştımkı ordakı varlığınaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz.

İnş.. canımm:Saruboceq::Saruboceq:
ahh canım o saatten sonra nasıl yaptın.. ben evde olduğum halde 10,30 dan onra pilim bitiyo...Allahtan bu sene çalışmıyorum diyorum..
güzl haberlerle geleceksin eminim .

Valla canım sorma o saatten sonra biraz zor oldu ama yapmam gerekliydi...
İnş..güzel haberler getiricemmm:Saruboceq:

Maşallah enerjine canım hem çalış hem gel tatlı yap. Helal sana...

inşallah güzel heberlerle gelirsin canım.

Canım yaa saolasınn...Normal de de biraz hareketliyim zaten ama akşam zor oldu biraz...

ohh maşallah maşallah ,innnşş bebişinde iidir ii haberlerle gelirsinnn zemuszemus zemuszemus

Esmacım inş...:Saruboceq:

Doğduktan sonra da gözlerinle görüyorsun o hareketleri işte..
Daha güzel..:asigim:

Herşey sırayla, herşeyin keyfi başka.a.s

Hoşgeldin oya'cım iyiyiz çok şükür sen nasılsın?

Bu arada ben artık sabahları kahvaltı hazırlıyorum. Çünkü dayanamıyorum.

Önceden sabahları canım hiç bişe istemezdi iş yerinde yerdim ama şimdi sabah erkenden acıkıyorum.

1 yumurta haşlıyorum. Eşim bir büyük kupa ballı muzlu süt hazırlıyor. Çayımızı demliyorum. Güzeeelll bir kahvaltı yapıp evden öyle çıkıyoruz.

Kilo alımımım sebeplerinden biri de bu olsa gerek...

hoş bulduk canım ben biraz hastayım burnum akıyo öksürüyorum.

Geçmiş olsun canım yaa bu aralar herkeste var.

aman dikkat et kendine ve bebişine iyi bak...

Bu hava değişimleri mahfetti herkesi...

Ohh afiyet olsun canım...
Ya tabi öğünlerimiz şimdi daha düzenli olduğu için kilo olayımızda da artıkş oluyor...Bende düzenli kahvaltı yapmaya başladım ve farkediyor muhakkak...

ne güzel maşallah. ben sabahları hala pastaneden alınma peynirli sandviç ve meyve suyu ile kahvaltı yapıyorum. yumurta ağzıma koyamıyorum. süt ayran filan içmeye çalışıyorum güniçinde ve akşam ama bacaklarıma geceleri kramp girmeye başladı. calsiumu biraz artırmaya karar verdim ama yoğurdu da pek sevmem. sütü de insan max. 2 bardak içebiliyor yani. salata filan yemeğe çalışıyorum ama. bilmiyorum. ben çok viraminli beslenemiyorum sanırım yaa. akşam eve gidiyoruz saat olmuş 8 ne yapsak yorgunum zaten kısa yoldan bişi yapıp doyuruyoruz karnımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…