selam kızlar,
Ayrıntılı ultrasondan çıktımmm herşey yolunda dedi doktor ve bir rahat nefes aldım çok şükür..Bundan sonraki şeker yüklemesi..Bugün giedecek olan arkadaşlardan da haber bekliyorum
selam kızlar,
Ayrıntılı ultrasondan çıktımmm herşey yolunda dedi doktor ve bir rahat nefes aldım çok şükür..Bundan sonraki şeker yüklemesi..Bugün giedecek olan arkadaşlardan da haber bekliyorum
slm kızlar
beslenmeden bahstmişsiniz
ben şöyle bi çözüm buldum gülceksiniz belki ama:))
bi kağıda liste yaptım şu şekilde ve buzdolabına astım yesdiklerime artı koyuyorum
24+1 24+2 24+3 .................................
peynir +
1yumurta -
1bardak süt +
kivi
elma
portakal
muz
5 ceviz
5 badem
10 kuru üzüm
corn flakes
magnezyum
demir ilacı
elevit
yeni başladım umarım devam ettiririm ama hiç olmazsa en önemlileri bu şekilde günlük yemek zorunda hissediyorum kendimi
Aaa süperrr canımm gözünaydınnn...:lepi:
Çok sevindimmm başladı güzel haberler gelmeye....
gözünaydın canım çokk sevindimzemuszemus
selam arkadaşlar
bugün izmir süper yaz resmen pencereleri açtım mis gibi bir hava var hayırlı cumalar hepinize
bugün doktora gidicek olanlar hayırlı sağlıklı haberlerle dönsünler inşallah
bende devamlu 4 boyutluya giriyorum o yüzden ayrıntılı ugs de bir fark olmadı sadece 2 doktor baktı geçen cumartesi gittik biz bir dahi 17 nisanda şeker yüklemeside yapçaklarmış
hatta bana 2 tane cd verdiler birde birsürü fotoraf oğlumun fotaraflarına bakıyorum devamlı özleyincede cd yi izliyorum ne güzel hareketleri var
hatta bugün göbeğinin hareket ettiğini gördüm artık dışardanda belli etmeye başladı kendini kuzum
Ben geldim kızlar..
Ayrıntılı ultrasonum gayet iyi geçti..:dance::dance:
Tek tek baktı inceledi..
Herşeyi normal dedi doktor..
Kilosu boyu da haftasına göre çok iyiymiş.
Hiçbir yerinde bir sorunu yok kızınızın dedi..
Gözünüz aydın dedi..Bunu da atlattık..Darırıs herkese::Saruboceq:.
Allaha çok şükür.:1rolleyes::Saruboceq:
Kızlar hepinize selam birde hayırlı Cumalar diliyorum bende şimdi hepimizin hayırlı ve kolay doğum yapabilmemiz için hayırlı evlatlara sahip olabilmemiz için dua ettim Allahım kabul eder inşallah sizler nasılsınız herkesler iyimi? opuyorumnanaktan
Kızlar hepinize selam birde hayırlı Cumalar diliyorum bende şimdi hepimizin hayırlı ve kolay doğum yapabilmemiz için hayırlı evlatlara sahip olabilmemiz için dua ettim Allahım kabul eder inşallah sizler nasılsınız herkesler iyimi? opuyorumnanaktan
Ben geldim kızlar..
Ayrıntılı ultrasonum gayet iyi geçti..:dance::dance:
Tek tek baktı inceledi..
Herşeyi normal dedi doktor..
Kilosu boyu da haftasına göre çok iyiymiş.
Hiçbir yerinde bir sorunu yok kızınızın dedi..
Gözünüz aydın dedi..Bunu da atlattık..Darırıs herkese::Saruboceq:.
Allaha çok şükür.:1rolleyes::Saruboceq:
allah kabul etsin inşallah.
valla benim bugün pekbir uykum var banyo yapıcam ama banyodaki tüpümüz bitmiş şofben çalışmıyor. yedek tüpüde taşıyamıyorum kaldım pis pis:çok üzgünüm:
selam kızlar,
aamannn dert ettiğin şeye bak akşam yaparsın ohhh hem rahat uyursunnn yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?