2010 Temmuz Anneleri : )

gözün aydın canımm bebişede maşallah sınıfı geçtiniz yola devamm:))

akşamda istanbula gideceğiz banyo yapıpda dışarı çıkmak olmaz şimdi tüpü sürüklemeyi deneyeyim bari.

yaa ne olacak kurutursun saçlarını
sakın deneme sürüklemeyi falannn komşu bırını çağır canım çok tehlikeli senın içinn lmaz: lmaz:

Hoşgeldinn Denizcim...
Maaşallah kızına çok sevindim iyi olmasına...
Allah nazardan saklasınn..
darısı bizim başımıza inş..
Bende çıkıcam birazdan eşimle kayınvalidemi bekliyorum...

Hoşgeldinn Denizcim...

darısı sana o zman sende iyi haberlerle gel babaannesidemi görecek bugunn kujunu

gözün aydın annesi.

maaşallah güzeller güzeli defneye nazar

deniz güneşçim defneye maşallah allah nazarlardan saklasın inşallah sağlıkla gelsin kucağınıza

oohh maşallah maşallah rabbim nazarlardan saklasın senıde kujunud yüzünü gösterdimi defnecik

gözün aydın canımm bebişede maşallah sınıfı geçtiniz yola devamm:))

Hoşgeldinn Denizcim...

Hepinize teşekkür ederim kızlar..
İyi haberler hepimizle olsun inş.:Saruboceq:

Esm_çkr evet yüzünü de gördük herzamanki gibi.:ecrin_bebek:

Deniz güneş gözünaydın kuzunada maşallah diyelim oh atlattın rahatlamışsındır hihoyyytartık gerçekten darısı başımıza inşallah hepimizinde herşeyi güzel geçer. Bir doğuracaz ama doğurana kadar artık 9 doğuruyoruz.

inş.. tatlım yaa...
Evet bugün babaannesi ile tanışıcak prensesimmolumunekankayizsmile

Oooo babaannede mi görecek hadi bakalım hayırlısı..
İlk torun tabii..

İlkinde bizim de babaanne en başından sonuna kadar hiçbir randevuyu kaçırmıyordu ama bu sefer ne biz teklif ettik ne de o ?bilmiyorumkismile

Neyse canım.

Biz aile eşrafından kimseyi tanıştırmadık zaten ..babası abisi hariç tabii..sempatiksalakcinni

deniz güneş çok sevindim. iyi haberlerle içimiz açılıyor.inşallah yarın biz de iyi haberler yazarız buraya. bunları da atlatınca artık gitgide hazırlıklardan bahsetmeyi yoğunlaştırırız heralde.bugün işyerinden 2 arkadaş bebek odası için 1 hediye almışlar bana paşabahçeden çıkartma almışlar pofuduklu. çok mutlu oldumm:))

deniz_güneşş,
çok çok sevindim..Gerçekten güzel haberler gelmeye başladı :lepi:

maşallaaah kuzucuklaraa..

sağolun kızlar.
İnsan mutlu oluyor gerçekten..

ya kızlar kese kalp atışı derken nerelere geldik yakında doğum hikayeleride başlar beni doğum heycanı bastıı vee diyorımkı tadını çıkarımm bebeğimin tekmelerinide özlicem diorummm artık pinpirik olmıcam :lepi:

teşekkürler canım.darısı size...:Saruboceq:

Yolun yarısını geçtik..bilmiyorumkismile zaman olarak..

Ayyy heyecan yapıyorum bazen hem de 2.olmasına karşın..kafamçokkarıştı

Evt canım..

ınşallah 2010 temmuz bebekleri büyüyor:)) diye de topic açmak kısmet olur..:Saruboceq:

Hep birlikte o topiğe geçiş yaparız zamanı gelince..

Bu sefer de, emdi emmedi, yedi yemedi, aşıydı dişti:)) onlara başlıycaz..:Saruboceq:

ayhhh evet inşallah. çok heyecanlı.

Çok sevindim canım iyi haberlerle geldiğine çok şükürler olsun bu arada benim bebeğimin hareketleri çok değişti sağ göğsümün altına doğru bir harket ediyor ama vurma gibi deil şaşırıyorum acaba napmaya çaılışıyor
fisfisfis

yaa ne olacak kurutursun saçlarını
sakın deneme sürüklemeyi falannn komşu bırını çağır canım çok tehlikeli senın içinn lmaz: lmaz:

ah canım burada hiç komşumuz yok.

yani başıma bir iş gelse çağırabileceğim kimsem yok çok yalnızım çok.Çok üzgünüm çoook

sağol tatlım..

kız napsın bebişin, o da işte kendi dünyasında işte..:ecrin_bebek::1rolleyes:

tıkır tıkır bir çabalardalar işte..:ecrin_bebek::1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…