2010 Temmuz Anneleri : )

geçen sene bu zaman 45 kiloluk bi kişi olarak şuan nerdeyse 60 kilo olmak biraz tuhaf geliyo
ve ben hamileliğimde hiç kilo vermedim bulantım kusmam olmadığı için hep kilo aldım
sanırım bundan sonrada yaklaşık 8-9 kilo daha alırım

canınm en hamile kaldığımda 70 tim şimdi 85
doktor bile git doğur sen vaktin gelmiş dedi
öyle utandım ki

Günaydın kızlar.Dün ayrıntılıya girdik Allahıma çok şükürler olsun ki herşey yolunda iyi herşey sadece bizim oğlan biraz toraman olacak galiba :) sat tarihime göre 22+5 ama 23+5 çıktı yani 1 hafta ileriden gidiyoruz. Sanırım yediklerimede biraz dikkat etmem lazım bende kilo alıyorum oda doktor önemli birşey değil dedi olabilir geride olabiklr ileride hafta olarak yani....ıyiyiz sağlıklıyız çok şükür ki .Geçmişi okuyamadım daha dün benimle ayrıntılıya giren arkadaşlarda hayırlı haberlerle dönmüşlerdir inşallah...Buarada şeker testim 10 gün sonra..

Son düzenleme:

günaydınnn şkerlerr yine bir haftasonu ...

cansamm çok sevındım senın adınaa ama bebek ilerdede olsa geridede olsa mutlaka satı yakalar merk etme sen bebişe ii bakmaya devam ett deniz güneş gitmişti ayrıntılıya onunkide ii geçmiş çok şükürr :dance:

Sağol canım ya hepimizin evlatlarına sağlıklar inşallah..

ya bende grip olduğumdan beri beynim çatlıor toka bile taksam kafama ağır geliorrr bu şartlarda çalışmakta çook zor yaa

günaydınnnnnnnnn
cansam gözünaydın canım
benim de her kontrolde 1 yada 2 hafta önden gidiyo bebişim
endişelendiriyodu bu beni ama dr normal dedi
şeker sonucundan sonra tam olarak rahatlıcam ama..

ya bende grip olduğumdan beri beynim çatlıor toka bile taksam kafama ağır geliorrr bu şartlarda çalışmakta çook zor yaa

geçmiş olsun canım
ya bende grip yok ama baş ağrısı var
akşamları çatlıyo kafamm
bir de halsizlik oluyo vücudumda
tansiyon ani düşüp yükseliyor olabilir mi bilmiyorumbilmiyorumkismile

merhaba arkadaşlar ben 3 ay önsesinde bu topikteydim belki hatırlayanlar olur.sonra bebeğimi kaybetmiştim.sizi bi gelip göreyim dedim.şu anda hamileliğim devam etseydi 23.haftadaydım.ama herşey kader kısmet..şöyle bir geçmişi okuyup neler yaptığınızı öğreneyim dedim.bu aradada bir merhaba demek istedim.hepinizin duasına ihtiyacım var.çalışmalar başladık ama bu ay olmadı.bakalım artık herşeyin hayırlısı.Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hepinizi öpüyorum...kendinize ve bebklerinize iyi bakın.arada aklınıza geldikçe benim çin dua edin.psikolojim hala bozuk düzelemedim ama eskiye göre çok iyiyim.dularınıza ihtiyacım var..

Canım hiç kendini üzme bizler doğurana kadar müjdeli haberlerini vereceğine eminim herşeyin hayırlısı Rabbim isteyen herkeze nasip etsin..

canım benmm tekrar aramızda görmek seni çok güzel rabbım sana hayırlı bir evlat nasip etsinnn senidee başka topıkte hamıleyken takib edicez mutlaka baskı kurma üzerinde rabbım ne zmann nasib ederse rahat ol strese girdikçe olmuyor bu işler cnmm rahat oll :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın iyi haftasonları....

Kızlar dün gece eve çok geç geldiğimiz için haber veremedim.
Dün ayrıntılıya gittik.Rüzgarım iyi Allaha şükür hiç bir problemimiz yok,500 gr. olmuşuz.
Çok tatlıydı kızlar yaa,tamamen bi bebek olmuş benim oğlum artık.Çok güzel.Veeeeeeeeeee bana benziyo biliyomusunuz.Babamız yaa bu oğlanın hiç bi yeri bana benzemiyo mu doktor bey diyo.Boyu posu benzer inşallah dedi doktorda.
Bi hareketli maşallah.Doktor pipisini göstericekken eliyle kapatıyo utanıyo yavrum.
Güldü bize mutlu bi bebek.
Onu çok sveiyorum.O kadar güzel ki.Çok sabırsızlanıyorum artık.Kollarıma gelmesini istiyorum.Sevmek koklamak öpmek istiyorum.
Rabbim hepimize bu günleri nasip eder inşallah...

oy oy maşşalh maşallah rüzgara demek annesinin oğlu oluyorrr allah nazarlardan saklasın ikinizdee gülen bebek ve annesiniiiiiii

canım benim dualarımız seninle Rabbim güzel gönlüne göre versin hayırlısını dile ve rahat ol inşallah sağlıkla bir bebeğin olur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…