benimkide geçen hafta 400gr çıkmıştı zemuszemus
birdee ben bugün 2. doz tetanoz aşımı oldum :bbo:
kızlar bu gün 0 yaştan itibaren kullanılan chico poly magic mama sandalyesi aldık 0yaşta anakucağı olarakta kullanıyorsun 3 yaşına kadar tam yatış pozizyonu var diyer ana kucakları yere yakın eşim yerden bebek soğuk alır dedi herşey sona sıkışmasın diye her ay bir şey alıyoruz
aaa ben de ondan istiyodum satış yapan dedi ki yeni doğan bebek ona yatırılmazz
kaça aldın canım yaa
katremcim nasılsın nerelaerdesin canım benim çok araştırdım ben kullananların forumlarını okudum inan iki ay arştırdım millet nerelere yatırıyor bebeği bu ortepedik tam yatıyor bir sürü kademesi var. ana kucağı atrı alınacak tı zaten onlar yere yakı mama sandalyeside gerekli bunda ikisi bir arada tavsiye ederim canı benim kız kardeşimde kullandı aynısından şimdi 3 yaşında çocuğu eskitti bile bence hepsini sikıştırma yavaş yavaş al bende iyisi olsun diye bütçemden fedakarlık ettim canım 270 tl ama en az 3 sene kullanıcaksın
bu arada canım bebek arabası baktın mı alacak mısın?
ben geçen de pierre cardininkine baktım 330 TL idi ödüllü bir arabaymış
kullanışı da çok güzel bir de kraftın var o da hoşuma gitti ama kararsızım aklında olan bir marka var mı?
her ay bir şey alıyoruz dedim ya canım arabayıda araştırmaktan kafayı yiycektik eşimle pierre cardinin 2010-2020-modelleri darmış canım birde ayağa çarpıyormuş sürerken biz 2040 modelini aldık 420 tl çok kaliteli çift yönlü aliminyum hafif sana bunu tavsiye ederim diğerlerine hiç bakma
evet güzelmiş gerçekten hangi rengini aldın
sadece turuncu - siyah ve turuncu - laci var galiba
evet güzelmiş gerçekten hangi rengini aldın
sadece turuncu - siyah ve turuncu - laci var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?