2010 Temmuz Anneleri : )

benimkide geçen hafta 400gr çıkmıştı zemuszemus

birdee ben bugün 2. doz tetanoz aşımı oldum :bbo:

maşallahh büyüolar işte

bende dün ilk dozu oldum. dün acımadı ama bugün kolum taş gibi ağırlaştı yarına geçer umarım. 1 ay sonra bi daha var korkuyorum
eyvahedigeldismile

geçmiş olsun bu arada

teşekkür ederim canım.
benimki bitti çok şükür. bir kaç gün ağrır geçer.

pazartesi de şeker yüklemesi ve kan tahlilim var.
bu hafta doluyuz epey...

benimde şeker yüklemesi bidahaki aya yapılcak yani 25 haftalıkken randevu o zamana denk geliyor dr da o zaman yapalım dedi.

fark etmiyormuş . 2-3 hafta oynayabiliyor.
beni sağlık ocağından da çağırdılar şeker yüklemesi var diye. hatta hemşire bugün bir daha hatırlattı.
aman herşey normal çıksında hepimiz için.

tetenoz aşısı vurulcaklara diyim yakınsa yanınıda buz götürün ve hemen kolunuza koyun ve devamlı hareket ettirin kolunuzu o zamn hiç ağrımıyor ben ilk dozda 3 gün ağrı çektim 2sinde böle yaptım hissetmedim bile
bu hamşleliğimde vurulmıycakmışım koruma hala devam ediyormuş:lepi:

ben vurulalı 3 saat falan oldu ama 1.sine göre çok daha hafif bu sanki.
biraz acıyor ama normal tabii.
ben yine de tavsiyeni uygulayayım krikitos. yarına faydası olur. saolasın opuyorumnanaktan

Kızlar profildeki ziyaretçi mesajları silinmiş bende yeni fark ettim. Amac dışı kullanım, forumu yavaşlattığı için kaldırmışlar..

kızlar bu gün 0 yaştan itibaren kullanılan chico poly magic mama sandalyesi aldık 0yaşta anakucağı olarakta kullanıyorsun 3 yaşına kadar tam yatış pozizyonu var diyer ana kucakları yere yakın eşim yerden bebek soğuk alır dedi herşey sona sıkışmasın diye her ay bir şey alıyoruz

aaa ben de ondan istiyodum satış yapan dedi ki yeni doğan bebek ona yatırılmazz
kaça aldın canım yaa

aaa ben de ondan istiyodum satış yapan dedi ki yeni doğan bebek ona yatırılmazz
kaça aldın canım yaa

katremcim nasılsın nerelaerdesin canım benim çok araştırdım ben kullananların forumlarını okudum inan iki ay arştırdım millet nerelere yatırıyor bebeği bu ortepedik tam yatıyor bir sürü kademesi var. ana kucağı atrı alınacak tı zaten onlar yere yakı mama sandalyeside gerekli bunda ikisi bir arada tavsiye ederim canı benim kız kardeşimde kullandı aynısından şimdi 3 yaşında çocuğu eskitti bile bence hepsini sikıştırma yavaş yavaş al bende iyisi olsun diye bütçemden fedakarlık ettim canım 270 tl ama en az 3 sene kullanıcaksın

iyyim canım çok sağol çok yorgun oluyorum pek giremiyorum nete
ben de çok araştırdım çok beğendim hatta giittim gördüm çok da beğendim kadın öyle söyleyince yıkıldım resmen
ama dedim niye o zaman 0 aydan 3 yaşına kadar kullanılabileceği yazıyor
yok işte yeni doğmuş bebekler ana kucağında da yatmazmış orada da yatmazmış
ama hala aklımda ben de iyisi olsun istiyorum inşallah alıcamm
bir de bunun magic olmayanı var polly sadce eltim çok memnun bebişi de çok seviyor
ben pğolly magic i daha çok sevdim

bu arada canım bebek arabası baktın mı alacak mısın?
ben geçen de pierre cardininkine baktım 330 TL idi ödüllü bir arabaymış
kullanışı da çok güzel bir de kraftın var o da hoşuma gitti ama kararsızım aklında olan bir marka var mı?

her ay bir şey alıyoruz dedim ya canım arabayıda araştırmaktan kafayı yiycektik eşimle pierre cardinin 2010-2020-modelleri darmış canım birde ayağa çarpıyormuş sürerken biz 2040 modelini aldık 420 tl çok kaliteli çift yönlü aliminyum hafif sana bunu tavsiye ederim diğerlerine hiç bakma

bana gösterdiği 2020 ydi
2040a dur bi bakim netten :)

evet güzelmiş gerçekten hangi rengini aldın
sadece turuncu - siyah ve turuncu - laci var galiba

slm kızlar ben yine bayadır yazamadım arada girdim geçmişi okudum ama çok az kalıp çıktım hep,ağrılarım vardı ya enfeksiyondan dolayı bu hafta daha iyiyim ama hafifledi allaha şükür, bişeyler alınmaya başlanmış angelnrcn mama sandalyeni almışsın güle güle kullansın bebişin daha önce konuşmuştuk araştıryodun o sıralar,biz daha büyük parçalara başlayamadık bebişimin odasında bi balkon var onu kapattırıp şuan o odada duran ıvır zvıvırımı oraya koymaya düşünüyorum sonra düzenlenemeye geçicez inş,ilk etapta park yatak alıp odama koyucam bende ama odaya dolap almam veya yaptırmam gerek eşyaları için onu ayarlıycaz

lacivertide güzeldi ama eşim güneşte rengi solar dedi gri turuncusunu aldık ama çok kibar duruyor alırsan tavsiye ederim okdar kaliteliki bebeklerimiz zor eskitir gibi geliyor bana grisi çok hoş hem kızada erkeğede gider

ben bide kraftın bu modelini beğendim kızlar ama 15 kg çok ağır olurmuki acaba...üstünü portbebe olarakta kullanabiliyomuşsun gittiğin yerde üst kısmı çıkarıp içinde de uyatabiliriz mesela bebişimizi ya ne zor karar vermek kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…