Günaydın iyi haftasonları....
Kızlar dün gece eve çok geç geldiğimiz için haber veremedim.
Dün ayrıntılıya gittik.Rüzgarım iyi Allaha şükür hiç bir problemimiz yok,500 gr. olmuşuz.
Çok tatlıydı kızlar yaa,tamamen bi bebek olmuş benim oğlum artık.Çok güzel.Veeeeeeeeeee bana benziyo biliyomusunuz.Babamız yaa bu oğlanın hiç bi yeri bana benzemiyo mu doktor bey diyo.Boyu posu benzer inşallah dedi doktorda.
Bi hareketli maşallah.Doktor pipisini göstericekken eliyle kapatıyo utanıyo yavrum.
Güldü bize mutlu bi bebek.
Onu çok sveiyorum.O kadar güzel ki.Çok sabırsızlanıyorum artık.Kollarıma gelmesini istiyorum.Sevmek koklamak öpmek istiyorum.
Rabbim hepimize bu günleri nasip eder inşallah...
canım kendini hiç üzme inan çoğu kişinin başına geliyor ben inanıyrum kısa süre içinde senide görücez burdaki topiklerde :Saruboceq:merhaba arkadaşlar ben 3 ay önsesinde bu topikteydim belki hatırlayanlar olur.sonra bebeğimi kaybetmiştim.sizi bi gelip göreyim dedim.şu anda hamileliğim devam etseydi 23.haftadaydım.ama herşey kader kısmet..şöyle bir geçmişi okuyup neler yaptığınızı öğreneyim dedim.bu aradada bir merhaba demek istedim.hepinizin duasına ihtiyacım var.çalışmalar başladık ama bu ay olmadı.bakalım artık herşeyin hayırlısı.Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hepinizi öpüyorum...kendinize ve bebklerinize iyi bakın.arada aklınıza geldikçe benim çin dua edin.psikolojim hala bozuk düzelemedim ama eskiye göre çok iyiyim.dularınıza ihtiyacım var..
Dün ayrıntılıya gittik.Rüzgarım iyi Allaha şükür hiç bir problemimiz yok,500 gr. olmuşuz.
Çok tatlıydı kızlar yaa,tamamen bi bebek olmuş benim oğlum artık.Çok güzel.Veeeeeeeeeee bana benziyo biliyomusunuz.Babamız yaa bu oğlanın hiç bi yeri bana benzemiyo mu doktor bey diyo.Boyu posu benzer inşallah dedi doktorda.
Bi hareketli maşallah.Doktor pipisini göstericekken eliyle kapatıyo utanıyo yavrum.
Onu çok sveiyorum.O kadar güzel ki.Çok sabırsızlanıyorum artık.Kollarıma gelmesini istiyorum.Sevmek koklamak öpmek istiyorum.
ben burdayım canım park yataklara bakıyodum nettenkımse yokmu hu huu
Günaydın kızlar.Dün ayrıntılıya girdik Allahıma çok şükürler olsun ki herşey yolunda iyi herşey sadece bizim oğlan biraz toraman olacak galiba :) sat tarihime göre 22+5 ama 23+5 çıktı yani 1 hafta ileriden gidiyoruz. Sanırım yediklerimede biraz dikkat etmem lazım bende kilo alıyorum oda doktor önemli birşey değil dedi olabilir geride olabiklr ileride hafta olarak yani....İyiyiz sağlıklıyız çok şükür ki .Geçmişi okuyamadım daha dün benimle ayrıntılıya giren arkadaşlarda hayırlı haberlerle dönmüşlerdir inşallah...Buarada şeker testim 10 gün sonra..
günaydınnnnnnnnn
cansam gözünaydın canım
benim de her kontrolde 1 yada 2 hafta önden gidiyo bebişim
endişelendiriyodu bu beni ama dr normal dedi
şeker sonucundan sonra tam olarak rahatlıcam ama..
ya bende grip olduğumdan beri beynim çatlıor toka bile taksam kafama ağır geliorrr bu şartlarda çalışmakta çook zor yaa
merhaba arkadaşlar ben 3 ay önsesinde bu topikteydim belki hatırlayanlar olur.sonra bebeğimi kaybetmiştim.sizi bi gelip göreyim dedim.şu anda hamileliğim devam etseydi 23.haftadaydım.ama herşey kader kısmet..şöyle bir geçmişi okuyup neler yaptığınızı öğreneyim dedim.bu aradada bir merhaba demek istedim.hepinizin duasına ihtiyacım var.çalışmalar başladık ama bu ay olmadı.bakalım artık herşeyin hayırlısı.Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hepinizi öpüyorum...kendinize ve bebklerinize iyi bakın.arada aklınıza geldikçe benim çin dua edin.psikolojim hala bozuk düzelemedim ama eskiye göre çok iyiyim.dularınıza ihtiyacım var..
Günaydın kızlar.Dün ayrıntılıya girdik Allahıma çok şükürler olsun ki herşey yolunda iyi herşey sadece bizim oğlan biraz toraman olacak galiba :) sat tarihime göre 22+5 ama 23+5 çıktı yani 1 hafta ileriden gidiyoruz. Sanırım yediklerimede biraz dikkat etmem lazım bende kilo alıyorum oda doktor önemli birşey değil dedi olabilir geride olabiklr ileride hafta olarak yani....İyiyiz sağlıklıyız çok şükür ki .Geçmişi okuyamadım daha dün benimle ayrıntılıya giren arkadaşlarda hayırlı haberlerle dönmüşlerdir inşallah...Buarada şeker testim 10 gün sonra..
ya bende grip olduğumdan beri beynim çatlıor toka bile taksam kafama ağır geliorrr bu şartlarda çalışmakta çook zor yaa
merhaba arkadaşlar ben 3 ay önsesinde bu topikteydim belki hatırlayanlar olur.sonra bebeğimi kaybetmiştim.sizi bi gelip göreyim dedim.şu anda hamileliğim devam etseydi 23.haftadaydım.ama herşey kader kısmet..şöyle bir geçmişi okuyup neler yaptığınızı öğreneyim dedim.bu aradada bir merhaba demek istedim.hepinizin duasına ihtiyacım var.çalışmalar başladık ama bu ay olmadı.bakalım artık herşeyin hayırlısı.Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hepinizi öpüyorum...kendinize ve bebklerinize iyi bakın.arada aklınıza geldikçe benim çin dua edin.psikolojim hala bozuk düzelemedim ama eskiye göre çok iyiyim.dularınıza ihtiyacım var..
slm kızlar ya buaralar isim konusuna yoğunlaşmış durumdayım ama bi türlü karar veremiyoruz esila
nasıl sizce yada nisa yadaa mina bilmiyorumkismile
oy oy maşşalh maşallah rüzgara demek annesinin oğlu oluyorrr allah nazarlardan saklasın ikinizdee gülen bebek ve annesiniiiiiii
çok şükür canım gözün aydın
bizim de önden gidiyor
bebeklerin çok önden gitmemesi lazımmış aslında anne baba iri olunca normalmiş
maşallahhh canım gözün aydın
benim oğlum da aynı babası sanki
sağlıklı olsunlar daa
canım gözün aydın maşallah. allahım kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah :))
canımmmm gözün aydınnnnn :)) maşallahhhhhh kuzuyaaaaaa :)))
slm kızlar ya buaralar isim konusuna yoğunlaşmış durumdayım ama bi türlü karar veremiyoruz ESİLA
nasıl sizce yada NİSA yadaa MİNA bilmiyorumkismile
ya canım benim moralini hiç bozma benim kıxkardeşim de öyle olmustu bebegini kaybetti 3 ay sonra hamile kaldı şimdi kızı yasında allah sana da tattırsın annelik duygusunu dualarımız seninlemerhaba arkadaşlar ben 3 ay önsesinde bu topikteydim belki hatırlayanlar olur.sonra bebeğimi kaybetmiştim.sizi bi gelip göreyim dedim.şu anda hamileliğim devam etseydi 23.haftadaydım.ama herşey kader kısmet..şöyle bir geçmişi okuyup neler yaptığınızı öğreneyim dedim.bu aradada bir merhaba demek istedim.hepinizin duasına ihtiyacım var.çalışmalar başladık ama bu ay olmadı.bakalım artık herşeyin hayırlısı.Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hepinizi öpüyorum...kendinize ve bebklerinize iyi bakın.arada aklınıza geldikçe benim çin dua edin.psikolojim hala bozuk düzelemedim ama eskiye göre çok iyiyim.dularınıza ihtiyacım var..
selam kızlar,
buara çok bakamadım mesajlara siteye girişte sorun yaşıyorum. geçmişe de pek göz atamadım. umarım hepiniz -tabii bebişleriniz de- iyisinizdir. ben keyifsizim son 3 gündür. kızımın tekmeleri epeyce azaldı. eskisi kadar da güçlü değil. doktorumu mu arasam diyorum. acaba abartıyomuyum. aranızda böyle bişey yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan var mı?
ya canım benim moralini hiç bozma benim kıxkardeşim de öyle olmustu bebegini kaybetti 3 ay sonra hamile kaldı şimdi kızı yasında allah sana da tattırsın annelik duygusunu dualarımız seninle
ya o bende de oluyo bazı gün çok hareketli oluyo bazı gün pek kımıldamıyo bende tedirgin oluyorum ama umarım bişey yoktur :sinifsinif:
kızlar evinizin temizliğini yapabiliyormusunuz bende bu gün balkon camlarını yavaş yavaş sildim evi süpürdüm balkonları yıkadım vileda yaptım ama yavaş yapmama rağmen bayağı zorlandım ileride nasıl yapıcaz onu düşündüm:bbo:
slm kızlar ya buaralar isim konusuna yoğunlaşmış durumdayım ama bi türlü karar veremiyoruz ESİLA
nasıl sizce yada NİSA yadaa MİNA bilmiyorumkismile
selam kızlar,
buara çok bakamadım mesajlara siteye girişte sorun yaşıyorum. geçmişe de pek göz atamadım. umarım hepiniz -tabii bebişleriniz de- iyisinizdir. ben keyifsizim son 3 gündür. kızımın tekmeleri epeyce azaldı. eskisi kadar da güçlü değil. doktorumu mu arasam diyorum. acaba abartıyomuyum. aranızda böyle bişey yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan var mı?
valla hiç yapmıyorum desem yeridirkızlar evinizin temizliğini yapabiliyormusunuz bende bu gün balkon camlarını yavaş yavaş sildim evi süpürdüm balkonları yıkadım vileda yaptım ama yavaş yapmama rağmen bayağı zorlandım ileride nasıl yapıcaz onu düşündüm:bbo:
eve temizlikçi al. ya da kıskardeşin anne n varsa yardım al. çünü yapamıcaksın büyük ihtimalle. ben zaten 2 haftada 1 temizlikçi alırdım. hala devaö ediyorum. aradaki haftada da eşimle beraber toparlıyoruz evi. çamaşırları ben hallediyorum mutfağı eşim topluyo mesela. öyle hallediyoruz.hayat müşterek:)) büyük temizliği de 15te 1 kadına yaptırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?