2010 Temmuz Anneleri : )

canımmm gözün aydın,benim de dr um bana benzetti kızımı ama boyu posu babaya benziyo dedi bacak boyu uzun maşallah,
ama çok sevindim küçük yaramaz demek güldü size mutlu bebişimiz ALLAHIM esirgesin hepimizi sağlıkla alalım elimize meleklerimizi opuyorumnanaktan

canım kendini hiç üzme inan çoğu kişinin başına geliyor ben inanıyrum kısa süre içinde senide görücez burdaki topiklerde :Saruboceq:

canım çok sevindim iyi haberlerle dönmene maşallah Rüzgarımıza,annelik nasıl bi duygu ya bebişlerimizi küçük bi ekrandan bile görünce nasıl moralimiz yükseliyor allah hepimize hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

kimsecikler kalmadı yine sanırım, bende bugün evdeyim kızlar haftaiçi pek katılamıyorum ama akşamları bakıyorum genelde, hava çok güzel burda belki bi ara yürüyüşe çıkarım bende yürümek çok ii geliyor bu ara bana

çok şükür canım gözün aydın

günaydınnnnnnnnn
cansam gözünaydın canım
benim de her kontrolde 1 yada 2 hafta önden gidiyo bebişim
endişelendiriyodu bu beni ama dr normal dedi
şeker sonucundan sonra tam olarak rahatlıcam ama..

bizim de önden gidiyor
bebeklerin çok önden gitmemesi lazımmış aslında anne baba iri olunca normalmiş

ya bende grip olduğumdan beri beynim çatlıor toka bile taksam kafama ağır geliorrr bu şartlarda çalışmakta çook zor yaa

geçmiş olsun canım ,

Allah yardımcın olsun canım
inşallah iyi haberlerini alıcaz bizlere de haber vermeyi unutma

maşallahhh canım gözün aydın
benim oğlum da aynı babası sanki
sağlıklı olsunlar daa

canım gözün aydın maşallah. allahım kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah :))

ya bende grip olduğumdan beri beynim çatlıor toka bile taksam kafama ağır geliorrr bu şartlarda çalışmakta çook zor yaa

çok geçmiş olsun tatlım (

canım allah yardımcın olsun (((

canımmmm gözün aydınnnnn :)) maşallahhhhhh kuzuyaaaaaa :)))

slm kızlar ya buaralar isim konusuna yoğunlaşmış durumdayım ama bi türlü karar veremiyoruz ESıLA

nasıl sizce yada NıSA yadaa MıNA bilmiyorumkismile

selam kızlar,
buara çok bakamadım mesajlara siteye girişte sorun yaşıyorum. geçmişe de pek göz atamadım. umarım hepiniz -tabii bebişleriniz de- iyisinizdir. ben keyifsizim son 3 gündür. kızımın tekmeleri epeyce azaldı. eskisi kadar da güçlü değil. doktorumu mu arasam diyorum. acaba abartıyomuyum. aranızda böyle bişey yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan var mı?

oy oy maşşalh maşallah rüzgara demek annesinin oğlu oluyorrr allah nazarlardan saklasın ikinizdee gülen bebek ve annesiniiiiiii

canım gözün aydın maşallah. allahım kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah :))

canımmmm gözün aydınnnnn :)) maşallahhhhhh kuzuyaaaaaa :)))

Saolun güzel anneler,mutluzuyuz işte paylaşalım dedik.Sizde yalnız bırakmamışsınız saolun.
Herkese güzel günler...

slm kızlar ya buaralar isim konusuna yoğunlaşmış durumdayım ama bi türlü karar veremiyoruz ESİLA

nasıl sizce yada NİSA yadaa MİNA bilmiyorumkismile

esila ve mina biraz söylemesi zor gibi nisa kurandada geçiyor nisa güzel ama senin içine sinmesi önemli canım

ya canım benim moralini hiç bozma benim kıxkardeşim de öyle olmustu bebegini kaybetti 3 ay sonra hamile kaldı şimdi kızı yasında allah sana da tattırsın annelik duygusunu dualarımız seninle

ya o bende de oluyo bazı gün çok hareketli oluyo bazı gün pek kımıldamıyo bende tedirgin oluyorum ama umarım bişey yoktur :sinifsinif:

kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz

kızlar evinizin temizliğini yapabiliyormusunuz bende bu gün balkon camlarını yavaş yavaş sildim evi süpürdüm balkonları yıkadım vileda yaptım ama yavaş yapmama rağmen bayağı zorlandım ileride nasıl yapıcaz onu düşündüm:bbo:

eve temizlikçi al. ya da kıskardeşin anne n varsa yardım al. çünü yapamıcaksın büyük ihtimalle. ben zaten 2 haftada 1 temizlikçi alırdım. hala devaö ediyorum. aradaki haftada da eşimle beraber toparlıyoruz evi. çamaşırları ben hallediyorum mutfağı eşim topluyo mesela. öyle hallediyoruz.hayat müşterek:)) büyük temizliği de 15te 1 kadına yaptırıyorum.

cannım bende de oluyor bazen
hareket ediyorsa sorun yoktur
çünkü benim de 2 gün çok az hareket etti
hissttim bile diyemem yani
ama dün akşam kıpır kıpır hiç yerinde durmadı maşallah
hatta bir ara karnımı açtım tekmesini gördüm
sanki ayağı belli oluyordu
valla hiç yapmıyorum desem yeridir
annem gelip yapıyor arada
bende bel fıtığı var 2 hafta önce yavaş yavaş yapmıştım hatta her yeri bitirememiştim bile
sonra bel ağrısından yattığım yerden kalkamadım

en iyisi canım
hayat müşterek
benim eşim de sağolsun çok yardımcı oluyor
yemek yiyoruz sofrayı o kuruyor o topluyor sağolsun
zaten çok yemek de yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…