slm kızlar ben yine bayadır yazamadım arada girdim geçmişi okudum ama çok az kalıp çıktım hep,ağrılarım vardı ya enfeksiyondan dolayı bu hafta daha iyiyim ama hafifledi allaha şükür, bişeyler alınmaya başlanmış angelnrcn mama sandalyeni almışsın güle güle kullansın bebişin daha önce konuşmuştuk araştıryodun o sıralar,biz daha büyük parçalara başlayamadık bebişimin odasında bi balkon var onu kapattırıp şuan o odada duran ıvır zvıvırımı oraya koymaya düşünüyorum sonra düzenlenemeye geçicez inş,ilk etapta park yatak alıp odama koyucam bende ama odaya dolap almam veya yaptırmam gerek eşyaları için onu ayarlıycaz
ben bide kraftın bu modelini beğendim kızlar ama 15 kg çok ağır olurmuki acaba...üstünü portbebe olarakta kullanabiliyomuşsun gittiğin yerde üst kısmı çıkarıp içinde de uyatabiliriz mesela bebişimizi ya ne zor karar vermek kafamçokkarıştı
saol canım daha iyisi senin olsun çok araştırmask eşimle okadar para vermezdik inan ama çok tavsiye ediyorlar bugün aldık canım sanada tavsiye ederim inşallah sırada park yatak var onuda chicodan alıcaz diğerleri için herkez muşamma gibi ses çıkarıyo falan diyo ne yapalım kendimize bir şeyleri eksik alırız anne baba olmak kolay değil canım dimi bu arada geçmiş olsun canım idrar yolları enfeksyonumu kızkardeşimde hamileliğinde 500 mg lık antibiyotik kullanmıştı ilaç verdiyse saatine göre kullamanı tavsiye ederim canım iyileşmek için
hastene çıkışı benim bir tane var acaba o yetermi bir tane daha almaya gerek varmı birde sen hamile kıyafeti giyiyormusunçok sağol canım a.s.evet ya doğru söylüyosun anne baba olmak hiçkolay değil fedekarlıklarımız daha onlar doğmadan başladı herşeyin en iyisi olsun istiyoruz hayırlısıyla kucağımıza alalımda sağlıkla hepimiz inş, bende chiccoya bakıcam canım park yatak için ama ebatları biraz büyük gelebilir yatak odam için onu bi araştırıcam bebek arabasınada pierre cardin nede bi bakıyım ağırlık önemli sonuçta
bende bi tane aldım hastane çıkışını 6 parçalı ama bitane daha daha kapsamlı alayım diyorum birini hastanede direk hemşirelere veriyormuşuz diğeride yedek yanımızda olmalıymış tecrübeli arkadaşlar öyle tavsiye etmişti evet canım ya ben işte giymek için iki tane hamile pantolonu aldım sürekli oturduğum için işte rahat oluyo,bide elbieselerim var ama hani normalde giyilen elbieseler ortadan pileli gibi oluyo ya onlardan,geçen hsonuda lcwden bi kot pantolon bide uzun gömlek aldım h.sonu giymek için,normalde hsonu tayt üstüne uzun tunik gibi giyiodum senin nasıl canım göbiş kaydirigubbakcemile3hastene çıkışı benim bir tane var acaba o yetermi bir tane daha almaya gerek varmı birde sen hamile kıyafeti giyiyormusun
bende bi tane aldım hastane çıkışını 6 parçalı ama bitane daha daha kapsamlı alayım diyorum birini hastanede direk hemşirelere veriyormuşuz diğeride yedek yanımızda olmalıymış tecrübeli arkadaşlar öyle tavsiye etmişti evet canım ya ben işte giymek için iki tane hamile pantolonu aldım sürekli oturduğum için işte rahat oluyo,bide elbieselerim var ama hani normalde giyilen elbieseler ortadan pileli gibi oluyo ya onlardan,geçen hsonuda lcwden bi kot pantolon bide uzun gömlek aldım h.sonu giymek için,normalde hsonu tayt üstüne uzun tunik gibi giyiodum senin nasıl canım göbiş kaydirigubbakcemile3
canım güle güle giy aldıklarını sen çalıştığın için almakzorundasın tabi ben fazla kilo almadım göbek çıktı yalnız bir kilo aldım korkuyordumda doktor bebeğin gelişimi normal dedi allaha şükür eşofman giyiyorum hep boyum159 kilom66
sağol canım doktorun normal dediyse sorun yok canım ya sonuçta ilk aylarda kilo kaybı oluyor ondan 1 kilo almış gözüküyosundur sanırım, bende 6 kilo almışım normal dedi doktorum biizm bebiş braz iri olucakmış sanırım hep öyle diyo doktorum eşim uzun bayağı, bende 1.70 im kilom da 71 oldu kaydirigubbakcemile3 ama onlar sağlıklı olsunda canım buarada bu akşam benim göbiş bi oynak kızımın artık hareketlerini çok hissediyorum resmen göbeğim sağa sola oynuyo artık gözle görülüyor senin nasıl hareketleri hissediyomusun çok
ya bende kendime söyleniyorum ama ben hariç herkes normal olduğumu söylüyor
1.62 boyum var ve şuan 59 kilo geliyorum akşamları sabahları 58 :))
50 kilo ile hamile kalmıştım zaten :))
ya ben aslında pek fırsat bulamıyorum diye iş yoğıunluğundan yiyemiyorum sanırım işte ama haftasonu bi iştahım açılıyo 32 haftadan itibaren izinli olursam evde ozamn alıcam kiloları kaydirigubbakcemile3
iyi geceler kızlar nasılsınız?
ya ben aslında pek fırsat bulamıyorum diye iş yoğıunluğundan yiyemiyorum sanırım işte ama haftasonu bi iştahım açılıyo 32 haftadan itibaren izinli olursam evde ozamn alıcam kiloları kaydirigubbakcemile3
sen de bankacısın ben de :)
yoğunluk deyince direk mesleğe baktım :)
ben de bankacıyım iş yoğunluğu demiyorum yiyorum da yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?