2010 Temmuz Anneleri : )

ayy evet yaa
inşallah vaktinde gelirlrrr
hazırlık yaptın mı neler aldın

ay inanın hiç birşey almadım yaaa sadece 2 paket yenidoğan bebek bezimiz var
işlerle uğraşmaktan bebeğime vakit ayıramıyorum ya çok kötü mafoldumben

ay inanın hiç birşey almadım yaaa sadece 2 paket yenidoğan bebek bezimiz var
işlerle uğraşmaktan bebeğime vakit ayıramıyorum ya çok kötü mafoldumben

ben de alamadım çok üzülüyorum bakamıyorum bile hiç vakit yok
dün hatta ağladım
psikolojim çok kötü bugünlerde hormonlar iyice arttı heralde

ben de alamadım çok üzülüyorum bakamıyorum bile hiç vakit yok
dün hatta ağladım
psikolojim çok kötü bugünlerde hormonlar iyice arttı heralde

ay sorma şekerim benimde dengem allak bullak
bu hormonlar yedi bitirdi bizi aklinialirimsmile
arada cadılaşıyorum...kaydirigubbakcemile3

ay sorma şekerim benimde dengem allak bullak
bu hormonlar yedi bitirdi bizi aklinialirimsmile
arada cadılaşıyorum...kaydirigubbakcemile3

ben de hem de ne cadılaşma
bazen eşimin suratına bakasım gelmiyo:dilcikar:
o da bitanem yaa elinden geleni yapmaya çalışıyo
ben herşeye bi kulp buluyorum
inşallah bir an önce normale dönerim
yoksa benim gibisine kimsekatlanmaz :tomato:

selam kızlar çok güzel bi pazar var izmirde yaz yağmuru gibi güneşli yağmur yapdı ama hemen geçti bizde kocam oğlum ben ve pıtırcık kahvaltı ettik dışarda yürüyüş yaptık gezdik parka gittik biizm içinde iyi oldu

hamilelik insanın dengelrini çok bozuyor herşeyden bir mutsuzluk duyuyorsun hepimizin başında aynı dert var inşallah üztesinden geliriz çünkü kendimiiz yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor malesef

selam canım hoşgeldin

hem kendimiz yıpranıyoruz hem de bebişler

valla kıslar bende aynı durumdayım. geçen gün dinledim hamilelik döneminde ruh halimizden, vücudumuzda salgılanan hormonlardan bebekte etkileniyormuş. mesela stresli bir hayatımız varsa bebekte doğduktan sonra strese yatkın oluyormuş. o yüzden sizi mutlu eden şeylerle uğraşın sizi mutlu eden programları izleyin müzikleri dinleyin ki bebeğiniz doğduğunda mutlu bir bebek olsun dedi. elimden geldiğince mutlu hissetmeye çalışıyorum kendimi tabi böyle oluncada bir anım bir anımı tutmuyor ((

iyi pazarlar herkeze :CüvCüv:nasılsınız kızlar nasıl gidiyo

kıslaaarrrr oğluşumun bebek şekerlerini böyle yapmaya karar verdim hatta 8 tane patik ördüm bile )))

Eklentiler

• $resim-004.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 27
kıslaaarrrr oğluşumun bebek şekerlerini böyle yapmaya karar verdim hatta 8 tane patik ördüm bile )))

bende boş duracağıma bir bebiş battaniyesi öreyim dedim komşum artık hazırlar var gereksiz dedi:hulya:

bravo arkadaşım benimde elimden gelse yapardım çok şirin

sağol canım yapması çok zevkli :)) çok kısa sürüyor zaten :) bende pek örgü bilmem ama heveslendim işte :)

ayy canım yaa ne hızlısın
sizleri görünce daha da telaşlanıyorum
acaba geç mi kalıyorum diyeee

yok canım yaaa geç kalmıyorsun sadece ben bu aralar işten ayrılmış olmanın verdiği boşluğu bişeylerle doldurmaya çalışıyorum. sadece patiklerini örüp koyucam süslemesini son haftalarda yaparım artık :))

bende boş duracağıma bir bebiş battaniyesi öreyim dedim komşum artık hazırlar var gereksiz dedi:hulya:

ben heveslendim sakallı ipten ördüm canım yumuşacık bebeğin altına halı gibi oldu :)))

ayy canım yaa ne hızlısın
sizleri görünce daha da telaşlanıyorum
acaba geç mi kalıyorum diyeee

katrem tv mi zliyodum yoksun bayağıdır ağrıların varmış geçmiş olsun canım yabu allahın izniyle bebeğin sağlıklı doğduktan sonra biraz maddiyata bakıyor alışverş olayı toplu paran varsa hepsini gidip bir günde toptan alırsın. bize bebeğimiz hamilelik sürpriz oldu hazırlığımız yoktu maddi olarak evimizi tadilat yaptırdık araba aldık biraz borcumuz vardı onun için her ay bir şeyini alıp koyayımdiyorum bayağı birşeyi oldu:hulya:

kışın bebişin altınamı sereceksin sıcak tutsun diye

ahhh canımmm bizimde benzeri bir durum başımıza geldi. bizim planlı oldu zaten tedavi görüyorduk. ev almıştık evin biraz borcu kalmıştı eşim o parayı kısa bir süreliğine arkadaşına ödünç verdi ama o geri vermedi. bizde verdiğimiz söz yerine gelsin diye kalan o borç için kredi çekmek zorunda kaldık tabi oda bütçemize büyükçe bir delik açtı. bide ben işten ayrılınca iyice karıştı işler. boya fabrikasında çalışıyordum üretim sorumlusuydum sürekli solventin içinde hamileliğin ilk dönemleri kışa geldiği için iş yoktu ama yaz yaklaştıkça işler açılmaya başladı tabi üretimde başladı bebeğimizi tehlikeye atmaktansa biras sıkıntı çekmeyi daha uygun bulduk. o yüzden bizde yavaş yavaş alıyoruz bişeyleri henüz büyük malzemelere başlayamadık. bakalım yine söz vermiş şu gün ödicem diye öderse rahatlıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…