ayy evet yaa
inşallah vaktinde gelirlrrr
hazırlık yaptın mı neler aldın
bakın kızlar meleğim yüzünü gösterdi bana 2 gün önceki kontrolde
sırıtıp durdu poz verir gibi... kaydirigubbakcemile3
ay inanın hiç birşey almadım yaaa sadece 2 paket yenidoğan bebek bezimiz var
işlerle uğraşmaktan bebeğime vakit ayıramıyorum ya çok kötü mafoldumben
ben de alamadım çok üzülüyorum bakamıyorum bile hiç vakit yok
dün hatta ağladım
psikolojim çok kötü bugünlerde hormonlar iyice arttı heralde
ay sorma şekerim benimde dengem allak bullak
bu hormonlar yedi bitirdi bizi aklinialirimsmile
arada cadılaşıyorum...kaydirigubbakcemile3
meraba kızlar iyi pazarlar
selam kızlar çok güzel bi pazar var izmirde yaz yağmuru gibi güneşli yağmur yapdı ama hemen geçti bizde kocam oğlum ben ve pıtırcık kahvaltı ettik dışarda yürüyüş yaptık gezdik parka gittik biizm içinde iyi oldu
hamilelik insanın dengelrini çok bozuyor herşeyden bir mutsuzluk duyuyorsun hepimizin başında aynı dert var inşallah üztesinden geliriz çünkü kendimiiz yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor malesef
kıslaaarrrr oğluşumun bebek şekerlerini böyle yapmaya karar verdim hatta 8 tane patik ördüm bile)))
kıslaaarrrr oğluşumun bebek şekerlerini böyle yapmaya karar verdim hatta 8 tane patik ördüm bile)))
bravo arkadaşım benimde elimden gelse yapardım çok şirin
ayy canım yaa ne hızlısın
sizleri görünce daha da telaşlanıyorum
acaba geç mi kalıyorum diyeee
bende boş duracağıma bir bebiş battaniyesi öreyim dedim komşum artık hazırlar var gereksiz dedi:hulya:
ayy canım yaa ne hızlısın
sizleri görünce daha da telaşlanıyorum
acaba geç mi kalıyorum diyeee
kışın bebişin altınamı sereceksin sıcak tutsun diyesağol canım yapması çok zevkli :)) çok kısa sürüyor zaten :) bende pek örgü bilmem ama heveslendim işte :)
yok canım yaaa geç kalmıyorsun sadece ben bu aralar işten ayrılmış olmanın verdiği boşluğu bişeylerle doldurmaya çalışıyorum. sadece patiklerini örüp koyucam süslemesini son haftalarda yaparım artık :))
ben heveslendim sakallı ipten ördüm canım yumuşacık bebeğin altına halı gibi oldu :)))
kışın bebişin altınamı sereceksin sıcak tutsun diye
katrem tv mi zliyodum yoksun bayağıdır ağrıların varmış geçmiş olsun canım yabu allahın izniyle bebeğin sağlıklı doğduktan sonra biraz maddiyata bakıyor alışverş olayı toplu paran varsa hepsini gidip bir günde toptan alırsın. bize bebeğimiz hamilelik sürpriz oldu hazırlığımız yoktu maddi olarak evimizi tadilat yaptırdık araba aldık biraz borcumuz vardı onun için her ay bir şeyini alıp koyayımdiyorum bayağı birşeyi oldu:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?