evet canım elini kolunu salladığında yere vurup acıtmasın diye :)) hemde altını falan değiştirirken üşümez tabi :))
ahhh canımmm bizimde benzeri bir durum başımıza geldi. bizim planlı oldu zaten tedavi görüyorduk. ev almıştık evin biraz borcu kalmıştı eşim o parayı kısa bir süreliğine arkadaşına ödünç verdi ama o geri vermedi. bizde verdiğimiz söz yerine gelsin diye kalan o borç için kredi çekmek zorunda kaldık tabi oda bütçemize büyükçe bir delik açtı. bide ben işten ayrılınca iyice karıştı işler. boya fabrikasında çalışıyordum üretim sorumlusuydum sürekli solventin içinde hamileliğin ilk dönemleri kışa geldiği için iş yoktu ama yaz yaklaştıkça işler açılmaya başladı tabi üretimde başladı bebeğimizi tehlikeye atmaktansa biras sıkıntı çekmeyi daha uygun bulduk. o yüzden bizde yavaş yavaş alıyoruz bişeyleri henüz büyük malzemelere başlayamadık. bakalım yine söz vermiş şu gün ödicem diye öderse rahatlıcaz.
canım arkadaşım bu erkeklerin işleri yokmu insanı hasta ederler devir borç verme devrimi kimseye güven yok kriz var piyasada inan canım bizde anne kadar sevdiğimiz insanlara yardımcı olduk ama kıymet bilenmi var boşver canım yavaş yavaş alırsınız ne yapacaksın büyük parçaları tek tek alırsan bizim gibi iyi olur her şeyi eksiksiz sağlıklı bebeğin olur inşallah canım
ahhh canımmm bizimde benzeri bir durum başımıza geldi. bizim planlı oldu zaten tedavi görüyorduk. ev almıştık evin biraz borcu kalmıştı eşim o parayı kısa bir süreliğine arkadaşına ödünç verdi ama o geri vermedi. bizde verdiğimiz söz yerine gelsin diye kalan o borç için kredi çekmek zorunda kaldık tabi oda bütçemize büyükçe bir delik açtı. bide ben işten ayrılınca iyice karıştı işler. boya fabrikasında çalışıyordum üretim sorumlusuydum sürekli solventin içinde hamileliğin ilk dönemleri kışa geldiği için iş yoktu ama yaz yaklaştıkça işler açılmaya başladı tabi üretimde başladı bebeğimizi tehlikeye atmaktansa biras sıkıntı çekmeyi daha uygun bulduk. o yüzden bizde yavaş yavaş alıyoruz bişeyleri henüz büyük malzemelere başlayamadık. bakalım yine söz vermiş şu gün ödicem diye öderse rahatlıcaz.
sen ne yaptın alışveriş işini odamı yapıcaksın yoksa park yatakmı alıcaksın aldınmı bişeyler:ecrin_bebek:
ben oda almıycam park yatak alıcam istersen sende ondan alırsın odasınıda ileride alırsın benim kardeşim yalnızca büyüyen beşik almıştı çekmeceleri var her şeyini bebeğin o çekmecelere koyuyordu bebek 4 yaşında hala kullanıyor yerin varsa onuda tavsiye ederim canım tabi ona kayınvalidesi aldı beşiği yatağı uyku seti komple 400 bizim kayınvalide yok akraba yok mecbur biz alıcaz:hulya:
ben oda almıycam park yatak alıcam istersen sende ondan alırsın odasınıda ileride alırsın benim kardeşim yalnızca büyüyen beşik almıştı çekmeceleri var her şeyini bebeğin o çekmecelere koyuyordu bebek 4 yaşında hala kullanıyor yerin varsa onuda tavsiye ederim canım tabi ona kayınvalidesi aldı beşiği yatağı uyku seti komple 400 bizim kayınvalide yok akraba yok mecbur biz alıcaz:hulya:
bizede eşimin ailesinden fayda yok( daha bu halde bizden bekliyorlar.
aman aman canım eşine yansıtmadan mesafe koy ben neler çektim eşimin ailesinden ikl evlendim eşimin işleri iyiydi babası ortağı gibi kazandığının yarısını alıyordu ailecek hergün yanındaydılar para koyamadık kenera rahmetli kayınvalideyle başa çıkmak mümkün değildi hep iyi olmaya çalıştım olmadı zorla güzellik olmuyor fazla gidip gelme sana tavsiyem canım şimdi gözüm açıldı ama iş işten geçti artık üzüldüğümüz günler geri gelmiyor:gitme:
babam olmasa canım bende mecburen sadece park yatak alırdım yada tek karyola.
şeker biz yatıyoruz öptüm yarın görüşürüz :))
bakın kızlar meleğim yüzünü gösterdi bana 2 gün önceki kontrolde
sırıtıp durdu poz verir gibi... kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar...
Cumartesi ayrıntılıya gittik maşallah bebişimizin herşeyi çok güzel çıktı. 890 gr olmuş tatlı bıdığım...
Sadece kontrole gittiğimde 24+2 iken kontrolde 25+5 çıktı yani 10 gün ilerden gidiyor. İnşallah bu durum problem değildir. Kontrol eden uzman şimdilik herşey normal görünüyor gayet güzel dedi ama insanın ister istemez aklında soru işareti kalıyor. Hayırlısı olsun.
Cuma günü giden arkadaşlarda inşallah iyi haberlerle gelmiştir. Geçmişi okuma fırsatım olmadı maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?