2010 Temmuz Anneleri : )

evet canım elini kolunu salladığında yere vurup acıtmasın diye :)) hemde altını falan değiştirirken üşümez tabi :))

sen ne yaptın alışveriş işini odamı yapıcaksın yoksa park yatakmı alıcaksın aldınmı bişeyler:ecrin_bebek:

canım arkadaşım bu erkeklerin işleri yokmu insanı hasta ederler devir borç verme devrimi kimseye güven yok kriz var piyasada inan canım bizde anne kadar sevdiğimiz insanlara yardımcı olduk ama kıymet bilenmi var boşver canım yavaş yavaş alırsınız ne yapacaksın büyük parçaları tek tek alırsan bizim gibi iyi olur her şeyi eksiksiz sağlıklı bebeğin olur inşallah canım

haklısın canım ( ama işte geldi başa ( bazen düşününce çok moralim bozuluyor şuan boşu boşuna hem kira ödüyorum hem kredi ödüyorum (( olabildiğince bebeğimi üzmemek için düşünmemeye kafamdan çıkartmaya çalışıyorum (

ben oda almıycam park yatak alıcam istersen sende ondan alırsın odasınıda ileride alırsın benim kardeşim yalnızca büyüyen beşik almıştı çekmeceleri var her şeyini bebeğin o çekmecelere koyuyordu bebek 4 yaşında hala kullanıyor yerin varsa onuda tavsiye ederim canım tabi ona kayınvalidesi aldı beşiği yatağı uyku seti komple 400 bizim kayınvalide yok akraba yok mecbur biz alıcaz:hulya:

babam olmasa canım bende mecburen sadece park yatak alırdım yada tek karyola.

Eklentiler

• $Broyal.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 32

bizede eşimin ailesinden fayda yok ( daha bu halde bizden bekliyorlar.

bizede eşimin ailesinden fayda yok ( daha bu halde bizden bekliyorlar.

aman aman canım eşine yansıtmadan mesafe koy ben neler çektim eşimin ailesinden ikl evlendim eşimin işleri iyiydi babası ortağı gibi kazandığının yarısını alıyordu ailecek hergün yanındaydılar para koyamadık kenera rahmetli kayınvalideyle başa çıkmak mümkün değildi hep iyi olmaya çalıştım olmadı zorla güzellik olmuyor fazla gidip gelme sana tavsiyem canım şimdi gözüm açıldı ama iş işten geçti artık üzüldüğümüz günler geri gelmiyor:gitme:

yaaa canım tek işimi kolaylaştıran eşim ailesine düşkün değil aylarca gitmesek aklına bile gelmez. bide kaynanam üvey. en baştan beri o mesafeyi koydum çünkü düğün olmadan canımı çok yaktılar. şimdi ayda yılda bir görüşüyoruz oluyor bitiyor.

babam olmasa canım bende mecburen sadece park yatak alırdım yada tek karyola.

saolsun babacığın çok güzel modeli canım sağlıkla kullanın benim anne rahmetli oldu baba var üzey annede var tabi ben çocuk olmuyor diye üzülüyordum bana boşver çocuğu ne yapacaksın diyorlardı tedaviler pahalı olduğu için para istemeyelim diye onlar hayatta bir çöp almaz canım boş ver ne yapalım biz alırız yavaş yavaş

bakın kızlar meleğim yüzünü gösterdi bana 2 gün önceki kontrolde
sırıtıp durdu poz verir gibi... kaydirigubbakcemile3

yaaa canım dün görememiştim demek ki açık zihinle bakmam gerekiyormuş maşallah direkt dönmüş ve bakmış :)))

günaydın kızlarr...
bugün hava çok kötü feci yağmur yağıyo, yeni saatede alışamadım, okulda sınav dönemii bugün hiç iyi başlamadı üffff çok canımm sıkkın((

Günaydın kızlar...

Cumartesi ayrıntılıya gittik maşallah bebişimizin herşeyi çok güzel çıktı. 890 gr olmuş tatlı bıdığım...

Sadece kontrole gittiğimde 24+2 iken kontrolde 25+5 çıktı yani 10 gün ilerden gidiyor. ınşallah bu durum problem değildir. Kontrol eden uzman şimdilik herşey normal görünüyor gayet güzel dedi ama insanın ister istemez aklında soru işareti kalıyor. Hayırlısı olsun.

Cuma günü giden arkadaşlarda inşallah iyi haberlerle gelmiştir. Geçmişi okuma fırsatım olmadı maalesef...

Günaydın capri iyi haberlerle döndüğüne sevindim bizde cuma ayrıntılıdaydık bizim bebişte 1 hafta önden gidiyormuş ama doktor önemli birşey değil dedi olabilir ileride geride dedi o satı yakalarmış sonradan neyese çok şükürler olsun ki yavrularımız çok iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…