Günaydın kızlar...
Cumartesi ayrıntılıya gittik maşallah bebişimizin herşeyi çok güzel çıktı. 890 gr olmuş tatlı bıdığım...
Sadece kontrole gittiğimde 24+2 iken kontrolde 25+5 çıktı yani 10 gün ilerden gidiyor. İnşallah bu durum problem değildir. Kontrol eden uzman şimdilik herşey normal görünüyor gayet güzel dedi ama insanın ister istemez aklında soru işareti kalıyor. Hayırlısı olsun.
Cuma günü giden arkadaşlarda inşallah iyi haberlerle gelmiştir. Geçmişi okuma fırsatım olmadı maalesef...
Capri gözünaydın canım.
Çok güzel bir duygu değil mi
Biz de cuma günü gitmiştik her dakika onun videosunu izlemek istiyorum.
Bana çok benziyor oğluşum bu sabah aynada kendi kendimi sevdim resmen çünkü sabah uyandığımda elim yüzüm şişmiş oğlumun aynısı olmuşum sanki.
Ona aşığım ben resmen.Rabbim nasıl güzel bir duygu.
Allahım kollarımıza gelmelerini naasip et....
günaydın kızlar. biz de ctesi ayrıntılıya gittik. bebeğim iyiymiş çok şükür ama suyu fazlaymış ve bebek 5 gün önden gidiyomuş. 622gr. dedi. şekerin yükselmiş muhtemelen dedi. ctesi şeker taraması yapılacak. bu arada meyve suyunu ve tüm şeker ve çukulatayı hayatımdan çıkardım.ama onun haricinde bebeğim sağlıklıymış.
Günaydın kızlar...
Cumartesi ayrıntılıya gittik maşallah bebişimizin herşeyi çok güzel çıktı. 890 gr olmuş tatlı bıdığım...
Sadece kontrole gittiğimde 24+2 iken kontrolde 25+5 çıktı yani 10 gün ilerden gidiyor. İnşallah bu durum problem değildir. Kontrol eden uzman şimdilik herşey normal görünüyor gayet güzel dedi ama insanın ister istemez aklında soru işareti kalıyor. Hayırlısı olsun.
Cuma günü giden arkadaşlarda inşallah iyi haberlerle gelmiştir. Geçmişi okuma fırsatım olmadı maalesef...
Maşallah canım milletin suyu az olur sneinki fazla işte ne güzel bu bi problem yaratıyormu ki?
Bebişine de maşallah.
Şeker tuz hep zararlı şeyleer fazlasından kaçınmak lazım.
Az kaldı dikkat edeeersek problemsiz tamamlayacağız işte.
Bebişlerimize her şey değer.
Günaydın canım...
Senin adına da çok sevindim. Şükürler olsun.
Maşallah kuzularımıza canım yaa Allah'ım korusun onları...
Sana benzediğini görmek de insanı ayrı bir heyecanlandırır ve mutlu eder.:dance::dance:
Ben de bizim bıdığı aynı babasına benzettim. Görüntünün birinde parmağını emiyordu kuzum yaaa...
günaydın kızlar. biz de ctesi ayrıntılıya gittik. bebeğim iyiymiş çok şükür ama suyu fazlaymış ve bebek 5 gün önden gidiyomuş. 622gr. dedi. şekerin yükselmiş muhtemelen dedi. ctesi şeker taraması yapılacak. bu arada meyve suyunu ve tüm şeker ve çukulatayı hayatımdan çıkardım.ama onun haricinde bebeğim sağlıklıymış.
kızlar bebeğin önden gitmesi önemli değil iri bi bebek olduğunu gösteriiyor ama gene de şekere dikkat edin. ben meyvesuyunu abartmıştım.çok abartmayın hiçbişeyi.
Günaydın şeker...
Maşallah kuzuna Allah'ım esirgesin.
İnsan tatlı yiyeceklere hayır demekte çok zorlanıyor yaa. Yemicem diyorum azaltıcam diyorum ama kendime hakim olamıyorum.
Benim bebiş de 24+2 iken 25+5 çıktı canım. Onun dışında çok şükür herşey güzel...
Canım sen hazır meyve sularını mı fazla içtin?
Ya benim bebeiğim biraz küçük mü ne 22. haftadayız kilosu 580 gr.
Doktor gayet güzel herşey normal dedi ama küçük bi bebek mi olacaak?
Evet bana benzemesi güzel de babamız birsaz bozuk bu duruma.
Yaa bi tarafı da bana benzeseydi keşke diyo.
Ben de cinsiyetiniz aynı ya yetmez mi diyorum:)))
O da haklı tamamen ona benzese ben de azıcık burukluk duyardım.
Ama sağlıklı olsun da ggerisi hiç önemli değil zaten zamanla değişirler de ben ce.
Doğduktyan sonra bile naaasıl değişiyolar.
23.hafta 622 gr için bebek iri dedi bana prof. 500-550 arası olması lazım dedi. şekere dikkat etmezseniz bebek çok iri doğar dedi.
evet 2 haftadır üzüm suyu ve elma suyuna dadanmıştım. sabah kahvaltıda öğleden sonra falan acaip tükettim yani. bir de çukulata tatlı yiyince abartmış oldum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?