2010 Temmuz Anneleri : )

maşallah canım bıdıkınaa korkmaa satın onden veya geriden gitmesı bişe ifade etmıor benm doktorumda demişti mutlaka bebek kendı satını yakalar diorlar ii olmasınaa çok sevındımmm allah sağlıkla versin kucağına

Teşekkürler kızlar...

Allah hepimizin bebişini sağlıklıca, zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.

Şimdi birkaç yazı okudum da dediğiniz gibi ilerde veya geride olmasının bir öenemi yokmuş çok şükür.

Capri gözünaydın canım.
Çok güzel bir duygu değil mi
Biz de cuma günü gitmiştik her dakika onun videosunu izlemek istiyorum.
Bana çok benziyor oğluşum bu sabah aynada kendi kendimi sevdim resmen çünkü sabah uyandığımda elim yüzüm şişmiş oğlumun aynısı olmuşum sanki.
Ona aşığım ben resmen.Rabbim nasıl güzel bir duygu.
Allahım kollarımıza gelmelerini naasip et....

günaydın kızlar. biz de ctesi ayrıntılıya gittik. bebeğim iyiymiş çok şükür ama suyu fazlaymış ve bebek 5 gün önden gidiyomuş. 622gr. dedi. şekerin yükselmiş muhtemelen dedi. ctesi şeker taraması yapılacak. bu arada meyve suyunu ve tüm şeker ve çukulatayı hayatımdan çıkardım.ama onun haricinde bebeğim sağlıklıymış.

Günaydın canım...

Senin adına da çok sevindim. Şükürler olsun.

Maşallah kuzularımıza canım yaa Allah'ım korusun onları...

Sana benzediğini görmek de insanı ayrı bir heyecanlandırır ve mutlu eder.:dance::dance:

Ben de bizim bıdığı aynı babasına benzettim. Görüntünün birinde parmağını emiyordu kuzum yaaa...

Maşallah canım milletin suyu az olur sneinki fazla işte ne güzel bu bi problem yaratıyormu ki?
Bebişine de maşallah.
Şeker tuz hep zararlı şeyleer fazlasından kaçınmak lazım.
Az kaldı dikkat edeeersek problemsiz tamamlayacağız işte.
Bebişlerimize her şey değer.

kızlar bebeğin önden gitmesi önemli değil iri bi bebek olduğunu gösteriiyor ama gene de şekere dikkat edin. ben meyvesuyunu abartmıştım.çok abartmayın hiçbişeyi.

fazla olması insanı rahatsız ediyor daha da ağır ve şiş benim göbeğim ve erken doğuma sebep oluyor. ama şekeri kesersem düzelirmiş dengelenirmiş.haftasonu şeker yükleme yapılacak ve artık hep dikkat edicem şekere.

Evet bana benzemesi güzel de babamız birsaz bozuk bu duruma.
Yaa bi tarafı da bana benzeseydi keşke diyo.
Ben de cinsiyetiniz aynı ya yetmez mi diyorum:)))
O da haklı tamamen ona benzese ben de azıcık burukluk duyardım.
Ama sağlıklı olsun da ggerisi hiç önemli değil zaten zamanla değişirler de ben ce.
Doğduktyan sonra bile naaasıl değişiyolar.

Günaydın şeker...

Maşallah kuzuna Allah'ım esirgesin.

İnsan tatlı yiyeceklere hayır demekte çok zorlanıyor yaa. Yemicem diyorum azaltıcam diyorum ama kendime hakim olamıyorum.

Benim bebiş de 24+2 iken 25+5 çıktı canım. Onun dışında çok şükür herşey güzel...

elleriyle yüzünü kapattı hiç te hareket etmedi. bütün gün karnımda tepinir durur. ayrıntılıda uyuyodu. şans işte. dedim ki doktora benim oğlum doktorları sevmiyo ne zaman doktora gitsek ya uyuyo ya yüzünü kapatıyo ya da kafayı plesentaya gömüyo. hiçbişi göremiyoz. ama bi ara sadece yüzünden bir fotoğraf aldı. onu avatara koyarım şimdi. annemler bana benzetti. bakalım kısmet. sağlıklı olsun da. bu arada mobilyalarını da aldık kuzunun. baya bi iş hallettik.

kızlar bebeğin önden gitmesi önemli değil iri bi bebek olduğunu gösteriiyor ama gene de şekere dikkat edin. ben meyvesuyunu abartmıştım.çok abartmayın hiçbişeyi.

Canım sen hazır meyve sularını mı fazla içtin?

benim 22+5 ken 23+3 çıktı.aslında 4 gün önde. o önemli değil de suyu fazla. bir de hararet oluyodu bende çok şekeri kesince biraz düzeldi.

Ya benim bebeiğim biraz küçük mü ne 22. haftadayız kilosu 580 gr.
Doktor gayet güzel herşey normal dedi ama küçük bi bebek mi olacaak?

Ya benim bebeiğim biraz küçük mü ne 22. haftadayız kilosu 580 gr.
Doktor gayet güzel herşey normal dedi ama küçük bi bebek mi olacaak?

23.hafta 622 gr için bebek iri dedi bana prof. 500-550 arası olması lazım dedi. şekere dikkat etmezseniz bebek çok iri doğar dedi.

Canım babalar kendilerine benzesin istiyorlar. Babanızın bozuk olması normal...

Bizde benim içimde canımdan bir parça olunca, bebişimi sahiplenme duygum fazla olduğundan bu duruma o nedenle bozulmadım.

Ama babamıza sana benziyor dediğimde yüzündeki keyfi görüceksin...

23.hafta 622 gr için bebek iri dedi bana prof. 500-550 arası olması lazım dedi. şekere dikkat etmezseniz bebek çok iri doğar dedi.

Aaaaa öyle mi oluyomuş ben bilmiyordum.
Sen de dikkat eet canım o zaman.

evet 2 haftadır üzüm suyu ve elma suyuna dadanmıştım. sabah kahvaltıda öğleden sonra falan acaip tükettim yani. bir de çukulata tatlı yiyince abartmış oldum sanırım.

Ben gebeliğin ilk başlangıcında bunu merak etmiştim. Hazır meyve sularını içelim mi diye...

Burdan bir arkadaş kusura bakmasın şimdi ismini hatırlayamıyorum içmememizin daha iyi olacağını söylemişti. Kendi üretim tesisinde çalışıyormuş. Ben de o gün bu gündür mümkün olduğunca içmiyorum. Hafta da bir çok nadir iki kez madensuyuna az bişe elma suyu karıştırıp içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…