Ben gebeliğin ilk başlangıcında bunu merak etmiştim. Hazır meyve sularını içelim mi diye...
Burdan bir arkadaş kusura bakmasın şimdi ismini hatırlayamıyorum içmememizin daha iyi olacağını söylemişti. Kendi üretim tesisinde çalışıyormuş. Ben de o gün bu gündür mümkün olduğunca içmiyorum. Hafta da bir çok nadir iki kez madensuyuna az bişe elma suyu karıştırıp içiyorum.
Günaydın kızlar...
Cumartesi ayrıntılıya gittik maşallah bebişimizin herşeyi çok güzel çıktı. 890 gr olmuş tatlı bıdığım...
Sadece kontrole gittiğimde 24+2 iken kontrolde 25+5 çıktı yani 10 gün ilerden gidiyor. İnşallah bu durum problem değildir. Kontrol eden uzman şimdilik herşey normal görünüyor gayet güzel dedi ama insanın ister istemez aklında soru işareti kalıyor. Hayırlısı olsun.
Cuma günü giden arkadaşlarda inşallah iyi haberlerle gelmiştir. Geçmişi okuma fırsatım olmadı maalesef...
günaydın kızlarr...
bugün hava çok kötü feci yağmur yağıyo, yeni saatede alışamadım, okulda sınav dönemii bugün hiç iyi başlamadı üffff çok canımm sıkkın((
günaydın kızlar. biz de ctesi ayrıntılıya gittik. bebeğim iyiymiş çok şükür ama suyu fazlaymış ve bebek 5 gün önden gidiyomuş. 622gr. dedi. şekerin yükselmiş muhtemelen dedi. ctesi şeker taraması yapılacak. bu arada meyve suyunu ve tüm şeker ve çukulatayı hayatımdan çıkardım.ama onun haricinde bebeğim sağlıklıymış.
Capri gözünaydın canım.
Çok güzel bir duygu değil mi
Biz de cuma günü gitmiştik her dakika onun videosunu izlemek istiyorum.
Bana çok benziyor oğluşum bu sabah aynada kendi kendimi sevdim resmen çünkü sabah uyandığımda elim yüzüm şişmiş oğlumun aynısı olmuşum sanki.
Ona aşığım ben resmen.Rabbim nasıl güzel bir duygu.
Allahım kollarımıza gelmelerini naasip et....
Ya benim bebeiğim biraz küçük mü ne 22. haftadayız kilosu 580 gr.
Doktor gayet güzel herşey normal dedi ama küçük bi bebek mi olacaak?
Günaydın kızlar...
Cumartesi ayrıntılıya gittik maşallah bebişimizin herşeyi çok güzel çıktı. 890 gr olmuş tatlı bıdığım...
Sadece kontrole gittiğimde 24+2 iken kontrolde 25+5 çıktı yani 10 gün ilerden gidiyor. İnşallah bu durum problem değildir. Kontrol eden uzman şimdilik herşey normal görünüyor gayet güzel dedi ama insanın ister istemez aklında soru işareti kalıyor. Hayırlısı olsun.
Cuma günü giden arkadaşlarda inşallah iyi haberlerle gelmiştir. Geçmişi okuma fırsatım olmadı maalesef...
günaydın kızlar. biz de ctesi ayrıntılıya gittik. bebeğim iyiymiş çok şükür ama suyu fazlaymış ve bebek 5 gün önden gidiyomuş. 622gr. dedi. şekerin yükselmiş muhtemelen dedi. ctesi şeker taraması yapılacak. bu arada meyve suyunu ve tüm şeker ve çukulatayı hayatımdan çıkardım.ama onun haricinde bebeğim sağlıklıymış.
Herkesee kocaman kocamann günaydınlar....
Cuma günü bizimde doktor randevumuz vardı güzel geçtii...
Ama site bir türlü açılmadı sinir oldum buraya yazamadım...
İdrar tahlili ve şker yüklemesi yapıldı...
Bildiğimiz şekerli su gibi birşey içirdiler bana...Çok tatlıydı yalnız..O arada muayeneye girdik..
Prensesimizi gördük babaannemiz de vardı ama kızım pek nazlı bir doğru düzgün yüzünü göstermedi babaannesine..Doktor da yüz görümlüğü istiyor diyo...Çok güzeldi...Bizde büyümüşüz...Ama sizinkileri duyunca benim bebeğim küçük geldi gözümeCADIARZU 773 gr.32 cm olmuş bebiişim benim...Doktor normal dedii...İdrar sonucum çıktı o arada enfeksiyon çıktı biraz onun için ilaç yazdı su içmiyosun galiba dedi 2 lt.ye yakın su içmen lazım dedi...şeker sonucumu da öğrendim sonra oda çok iyi çok şükür 84 müş..İçim rahatladı artıık...İşte bizden haberler böylee....
GÜNAYDIN KIZLARR HEPİNİZE İYİ HAFTALARRRRR kaydirigubbakcemile3
Herkesee kocaman kocamann günaydınlar....
Bildiğimiz şekerli su gibi birşey içirdiler bana...Çok tatlıydı yalnız..O arada muayeneye girdik..
Prensesimizi gördük babaannemiz de vardı ama kızım pek nazlı bir doğru düzgün yüzünü göstermedi babaannesine..Doktor da yüz görümlüğü istiyor diyo...Çok güzeldi...Bizde büyümüşüz...Ama sizinkileri duyunca benim bebeğim küçük geldi gözümeCADIARZU 773 gr.32 cm olmuş bebiişim benim...Doktor normal dedii...İdrar sonucum çıktı o arada enfeksiyon çıktı biraz onun için ilaç yazdı su içmiyosun galiba dedi 2 lt.ye yakın su içmen lazım dedi...şeker sonucumu da öğrendim sonra oda çok iyi çok şükür 84 müş..İçim rahatladı artıık...İşte bizden haberler böylee....
canım bebişlerin kilosu erkek ve kız olmalarındanda etkileniyor farklar ondanda kaynaklanıyor. maşallah canım nazlı prensesimize :))
Canım güsel haberlerine sevindim,bebişlerimiz büyüyo :CüvCüv:
rabbim hayırısı ile tamamına erdirsin de yanımızda büyüdüklerini görelimmm :Saruboceq:
maşallaaaahhhhhh tosuna canım allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldığımız günleride göstersin
yok canım yaaa bizimkide 18. haftada 310 gram, 23. haftada 630 gram geldi doktor fazla diyor. küçük değil bebeğin.
Ayy Capricim çok sevindim canım ya bak sen bebişe büyümüş valla..Maaşallah annesi ona birde önden önden gidiyor...İnş.hayırlısı ile kucaklarımıza da alırız....
Teşekkür ederiz teyzesi size maşallah...Herkesee kocaman kocamann günaydınlar....
herkese merhabalar güzel haberlerle gelen tüm arkadaşları kutlar, gözünüz aydın diyorum bizde perşembe günü gidecez bakalım biz nasıl haberler alacaz sizin kadar büyüdükmü şimdiden heyecanlıyım:)))
Herkese günaydın,
Güzel haberler veren arkadaşları tebrik ederim..Hepinizin gözüaydınn arkadaşlar..
Teşekkür ederiz teyzesi size maşallah...
Allah hepimizi nazarlardan korusun.
Senin prenses de pek nazlı olacak...
Ben de suyu şu 1 haftadır düzenli içiyorum inan daaha çok rahatım. İlk etapta şişlik yapıyor ama akşamları olan rahatsızlıklarımda zalma oldu. Gerilmelerim bile azaldı hatta akıntım bile azaldı canım. Su gerçekten çok önemliymiş.
kızlar resım nasıl yukluyosunuz ya ben hıc yapamıyorum.bu arada hepınızın gozu aydın arkadaşlar.allah tamamına erdırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?