2010 Temmuz Anneleri : )

şu %100 yazanlardan alıyodum ama sanırım şeker oranı çok fazlaymış onların. 2 haftada 4 paket çukulata tükettim dedim doktoruma ondan olmamıştır meyve suyundan olmuştur dedi. böle tatlı ve soğuk acaip hoşuma gidiyodu ama içtikçe de içesim geliyodu yani. çay kahve içmiyim diye habire onlardan içiyodum. bir de hazır limonataya sardırmıştım. şimdi çok pişmanım nasıl düşünemedim diye. ama doktorum üzülmeyin dengelenir dedi.

maşallaaaahhhhhh tosuna canım allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldığımız günleride göstersin

günaydın kızlarr...
bugün hava çok kötü feci yağmur yağıyo, yeni saatede alışamadım, okulda sınav dönemii bugün hiç iyi başlamadı üffff çok canımm sıkkın((

yaaa canım bizim burda da öyle bi açılıyor bi kapanıyor bi yağmur atıştırıyor (

maşallah canım :))) sen şekere dikkat et yine benden de şekerden şüpelenildiği için şeker konusunda çok dikkatli davranıyorum. belki dikkat etmesem bebekte bende alıp başımızı gideriz şişerde şişeriz.

yaaa canım bende öyleydim sürekli tekrar tekrar izliyordum ))))

Ya benim bebeiğim biraz küçük mü ne 22. haftadayız kilosu 580 gr.
Doktor gayet güzel herşey normal dedi ama küçük bi bebek mi olacaak?

yok canım yaaa bizimkide 18. haftada 310 gram, 23. haftada 630 gram geldi doktor fazla diyor. küçük değil bebeğin.

Ayy Capricim çok sevindim canım ya bak sen bebişe büyümüş valla..Maaşallah annesi ona birde önden önden gidiyor...İnş.hayırlısı ile kucaklarımıza da alırız....

Günaydın canımm...Seninde gözünaydın olsunn...Maaşallah bebeğine...İnş.şeker sonucunda güzel çıkar biraz dikkt edersen dengelenir inş...

Herkesee kocaman kocamann günaydınlar....
Cuma günü bizimde doktor randevumuz vardı güzel geçtii...
Ama site bir türlü açılmadı sinir oldum buraya yazamadım...
ıdrar tahlili ve şker yüklemesi yapıldı...
Bildiğimiz şekerli su gibi birşey içirdiler bana...Çok tatlıydı yalnız..O arada muayeneye girdik..
Prensesimizi gördük babaannemiz de vardı ama kızım pek nazlı bir doğru düzgün yüzünü göstermedi babaannesine..Doktor da yüz görümlüğü istiyor diyo...Çok güzeldi...Bizde büyümüşüz...Ama sizinkileri duyunca benim bebeğim küçük geldi gözümeCADIARZU 773 gr.32 cm olmuş bebiişim benim...Doktor normal dedii...ıdrar sonucum çıktı o arada enfeksiyon çıktı biraz onun için ilaç yazdı su içmiyosun galiba dedi 2 lt.ye yakın su içmen lazım dedi...şeker sonucumu da öğrendim sonra oda çok iyi çok şükür 84 müş..ıçim rahatladı artıık...ışte bizden haberler böylee....

canım bebişlerin kilosu erkek ve kız olmalarındanda etkileniyor farklar ondanda kaynaklanıyor. maşallah canım nazlı prensesimize :))

GÜNAYDIN KIZLARR HEPİNİZE İYİ HAFTALARRRRR kaydirigubbakcemile3

günaydın canım hoşgeldiiinnnnn

Canım güsel haberlerine sevindim,bebişlerimiz büyüyo :CüvCüv:
rabbim hayırısı ile tamamına erdirsin de yanımızda büyüdüklerini görelimmm :Saruboceq:

herkese merhabalar güzel haberlerle gelen tüm arkadaşları kutlar, gözünüz aydın diyorum bizde perşembe günü gidecez bakalım biz nasıl haberler alacaz sizin kadar büyüdükmü şimdiden heyecanlıyım:)))

canım bebişlerin kilosu erkek ve kız olmalarındanda etkileniyor farklar ondanda kaynaklanıyor. maşallah canım nazlı prensesimize :))

Hımm ya tam oalrak bilmiyorum gerçi doktorum da gayet normal dedi..Birde herkesin kapasitesi farklı dedi ama ben yine de bebeğim daha iyi olsun istediğim için...Sağlıklı olsunlarda...
Canım güsel haberlerine sevindim,bebişlerimiz büyüyo :CüvCüv:
rabbim hayırısı ile tamamına erdirsin de yanımızda büyüdüklerini görelimmm :Saruboceq:

Saolasınnn...Evet çok şükür büyüyorlar..

Teşekkür ederiz teyzesi maşallah bebişlerimiz hızla büyüyor.
Ben de neden bir anda bu kadar karnım büyüdü diyordum ki halbuki bebiş büyümüş.
10 günde 2 kat ağırlığa ulaşmış. Bir önce ki normal kontrolde 478 gr gelmişti.
Aman sağlıklı olsunlar zamanında doğsunlar da hayırlısıyla rahatlıcaz...

kızlar resım nasıl yukluyosunuz ya ben hıc yapamıyorum.bu arada hepınızın gozu aydın arkadaşlar.allah tamamına erdırsın

Ayy Capricim çok sevindim canım ya bak sen bebişe büyümüş valla..Maaşallah annesi ona birde önden önden gidiyor...İnş.hayırlısı ile kucaklarımıza da alırız....

Teşekkür ederiz teyzesi size maşallah...

Allah hepimizi nazarlardan korusun.

Senin prenses de pek nazlı olacak...

Ben de suyu şu 1 haftadır düzenli içiyorum inan daaha çok rahatım. İlk etapta şişlik yapıyor ama akşamları olan rahatsızlıklarımda zalma oldu. Gerilmelerim bile azaldı hatta akıntım bile azaldı canım. Su gerçekten çok önemliymiş.

Merhabalar....Teşekkür ederim canım..Darısı senin başına inş.Sende güzel haberler getireceksin..
Herkese günaydın,

Güzel haberler veren arkadaşları tebrik ederim..Hepinizin gözüaydınn arkadaşlar..

Günaydınn Hayat..Çok teşekkürler...

Teşekkür ederiz Capricimm...
Ya normalde de içiyorum ama 2 lt değil tabi...
Bende şimdi biraz daha fazla dikkat etmeye başladımm...Ama kendimi hemen wc de buluyorum

Kızlar birde doktorum bebeğimin doğum şeklini aldığını söyledi bana..yerine yerleşmiş dedi..ınş.böyle giderse doğumun güzel olur dedi...Heyecan bastı benide...Size de söyledimi böyle birşey acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…