senin hastanen hangisi? doktorun kim?
Hımmm...
O zaman ya paraya kıyıcaksın ya da doktorunu değiştireceksin.
Canım baştan bunu bilmiyor muydun??:kedi:CADIARZU Ona göre doktor ya da hastane seçseydin keşke.bilmiyorumkismile
bilmiyordum. yani medipolde yaparsam sskdan faydalanırım sanıyodum.
Hımmm...
O zaman ya paraya kıyıcaksın ya da doktorunu değiştireceksin.
Canım baştan bunu bilmiyor muydun??:kedi:CADIARZU Ona göre doktor ya da hastane seçseydin keşke.bilmiyorumkismile
Çok ilginç ya..Yararlanman lazım aslında anlamadım bende..bilmiyorumkismile
Ne yapmayı planlıyorsun????
Flowersun medical park hastaneleri aldıgım sağlamm kaynaklardan A sınıfı hastane oldugunu öğrendim..Bence iyidir Medical PArk ..Ben medical Park Göztepeye gidiyorum,doktorum da çok çok iyi bir doktor..Riskli gebelikler uzamanı ayrıca..bir çok arkadaşımı o doğurttugu için bende kendisini tercih ettim..Bilgin olsun diye yazıyorum canım..
flowersun, bence bu konuyu açık açık dr.un konuşmalısın, endişelerinden bahsedersen ona belki farklı bi öneri sunabilir, dr.lar ayarlıyolar bazen olmazlar oluveriyor
senin doktorun kim? belki göztepenin doktoruna görünsem bahçelievlerde doğum yapabiliyorumdur.
ben geldim kızlar.şey sorucam yaa ben hacışakir deterjanı aldım oglumun kiyafetlerini yıkamayı düşünüyorumda ama nasıl yapmam lazım bilmiyorum.makindemi yoksa eldemi yıkanmalı
kızlar herkese slm ;
bu gün konrolümüz vardı gittik şeker yüklememiz yapıldı sonucu ii çıktı oğluşumda çok iyiydi 850 gr olmuş minişim herşey yolunda yani:))) çok mutlyum:))))
kızlar herkese slm ;
bu gün konrolümüz vardı gittik şeker yüklememiz yapıldı sonucu ii çıktı oğluşumda çok iyiydi 850 gr olmuş minişim herşey yolunda yani:))) çok mutlyum:))))
kızlar herkese slm ;
kızlar herkese slm ;
İkisi de olur..Elde de olur ya..bilmiyorumkismile
Makinede yıkayacaksan hassas program dememe gerek yok sanırım..:kedi:
Maşallah tosuna
süper çok sevindim. darısı başıma.
Gözün aydın çookk çok güzel bir haberrr:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?