2010 Temmuz Anneleri : )

Hımmm...
O zaman ya paraya kıyıcaksın ya da doktorunu değiştireceksin.

Canım baştan bunu bilmiyor muydun??:kedi:
CADIARZU Ona göre doktor ya da hastane seçseydin keşke.bilmiyorumkismile

benim hamile kaldıktan sonra doktor seçme şansım olmadı. bizim bebeğimiz olmuyordu tüp bebeğe gidecektik. son ay bu doktordan randevu aldım olmazsa tüpe gidicem dedim sonra hamile olduğumu öğrenince adamın ellerine sarıldık resmen. sonra adamla arkadaş gibi olduk. eşiyle tanıştık eşimle filan yemekler yedik filan. adam çok ilgili çok ta iyi bir doktor. bugünlere geldik. napıcam bakalım.

Çok ilginç ya..Yararlanman lazım aslında anlamadım bende..bilmiyorumkismile

Ne yapmayı planlıyorsun????

bilmiyorum bazı arkadaşlar diyo niye en kötüsünü düşünüyosun olmaz bişey ne küvezi git yap doğumunu. biz hiç düşünmedik aklımıza bile getirmedik böle şeyler diyo. ama ben pimpirikliyim. yani metropolitanda küvez bedeli günlük 2 buçuk milyar.batarız. herşeyi düşünmek lazım diye düşünüyorum. medicak park hem ssk geçiyo hem güzel bir hastane ordan iyi bir doktor bulabilsem. referanslı yani. internetten bakıp ta gidemem.

Flowersun medical park hastaneleri aldıgım sağlamm kaynaklardan A sınıfı hastane oldugunu öğrendim..Bence iyidir Medical PArk ..Ben medical Park Göztepeye gidiyorum,doktorum da çok çok iyi bir doktor..Riskli gebelikler uzamanı ayrıca..bir çok arkadaşımı o doğurttugu için bende kendisini tercih ettim..Bilgin olsun diye yazıyorum canım..

flowersun, bence bu konuyu açık açık dr.un konuşmalısın, endişelerinden bahsedersen ona belki farklı bi öneri sunabilir, dr.lar ayarlıyolar bazen olmazlar oluveriyor

Selam şekerler nasılsınız uzun zamandır giremedim eskile şöyle bir göz gezdirdim herkes iyi çok sevindim

senin doktorun kim? belki göztepenin doktoruna görünsem bahçelievlerde doğum yapabiliyorumdur.

flowersun, bence bu konuyu açık açık dr.un konuşmalısın, endişelerinden bahsedersen ona belki farklı bi öneri sunabilir, dr.lar ayarlıyolar bazen olmazlar oluveriyor

evet ara ara konuştum. ama o da bilmiyor heralde medipol hastanesinde doğum yaparsın o zaman hem ucuza gelir hem de yeni doğan bakım ünitesi çok iyidir ssk da karşılar dedi. ben de ikna olmuştum. ama şimdi aradım bir sürü hastaneyi medipolü de medical parkı da onlar diyor ki dışardan doktor gelirse hiçbir şekilde sskdan faydalanamazsınız. bir konuşucam tabi ne önericek bilmiyorum.

ben geldim kızlar.şey sorucam yaa ben hacışakir deterjanı aldım oglumun kiyafetlerini yıkamayı düşünüyorumda ama nasıl yapmam lazım bilmiyorum.makindemi yoksa eldemi yıkanmalı

kızlar herkese slm ;
bu gün konrolümüz vardı gittik şeker yüklememiz yapıldı sonucu ii çıktı oğluşumda çok iyiydi 850 gr olmuş minişim herşey yolunda yani:))) çok mutlyum:))))

ben geldim kızlar.şey sorucam yaa ben hacışakir deterjanı aldım oglumun kiyafetlerini yıkamayı düşünüyorumda ama nasıl yapmam lazım bilmiyorum.makindemi yoksa eldemi yıkanmalı

İkisi de olur..Elde de olur ya..bilmiyorumkismile
Makinede yıkayacaksan hassas program dememe gerek yok sanırım..:kedi:

kızlar herkese slm ;
bu gün konrolümüz vardı gittik şeker yüklememiz yapıldı sonucu ii çıktı oğluşumda çok iyiydi 850 gr olmuş minişim herşey yolunda yani:))) çok mutlyum:))))

Maşallah tosuna

kızlar herkese slm ;

622 gr için bana iri bir bebek dedi. seninkine göre zayıf bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…