Canım bende öle zannediyodumda sarımsağın dengeliyi bir özelliği varmış nitekim öle oldu dün yani öle okadar düşünce 3diş yemek zorunda kaldım zor oldu ama ve hemen tesirini gösterdi aklınızda bulunsun yükseği düşürüyor düşüğü yükseltiyor dengeliyor anlıycağın
benimki prenses :) haftaya kontrolümüz var bakalım, demek 28. haftadan sonra yaşam riski artıyomuş hı, bizimde 27 bitiyo bu hafta, gerçekten bu aşamaya kadar gelmek süper maşallah aslında kendimizi daha rahat hissetmemiz gerekirken tam tersi oluyor dimi, hareketleri hissetmeye başladıktan sonra kaybetme korkusu çok fazla oluyor
çok geçmiş olsun, benimde düşüktür tansiyonum, zaten aslına önemli olan yüksek olmaması, düşükte sarsıyo insanı ama hasarı olmaz, dr bana endişe etme demişti, ama yükselmesi çok tehlikeliymiş hamilelikte, ben çok düşünce şekerli bişeyler yiyorum nispeten iyi geliyor canım aklında bulunsun
canım doktorunu arasan olmazmı acaba şekerinmi düştü senin yada yükselmiş olabilirmi şeker testi yaptırdınmı sen yada belki bir kırgınlıktır ama uyuşma neden oldu onu anlamadım
Kızlar dun dr. daydım tansiyonum 9-14 tü.. dr. gecmıste nasıl oldugunu sordu , son 5 senedır ılk defa bu kdr goruyorum tansıyonumu dedım.. hep düşüktur benım tansıyonum bilmiyorumkismile
Dr. tahlıl fln aldı olmadı 1 hafta takıp ederız dedı.. eve gelınce ölctum tansıyonum 6 bucuk- 11 bucuktu..
Bu arada Benım can kızım 814 gr olmuşşş :asigim:
ALLAHIM Hayırlısıyla kızıma kavusmamı nasıp ett... Ve butun arkadaslarımın kuzularına kavuimasını nasıp ett :Saruboceq:
Kızlar dun dr. daydım tansiyonum 9-14 tü.. dr. gecmıste nasıl oldugunu sordu , son 5 senedır ılk defa bu kdr goruyorum tansıyonumu dedım.. hep düşüktur benım tansıyonum bilmiyorumkismile
Dr. tahlıl fln aldı olmadı 1 hafta takıp ederız dedı.. eve gelınce ölctum tansıyonum 6 bucuk- 11 bucuktu..
Bu arada Benım can kızım 814 gr olmuşşş :asigim:
ALLAHIM Hayırlısıyla kızıma kavusmamı nasıp ett... Ve butun arkadaslarımın kuzularına kavuimasını nasıp ett :Saruboceq:
Maşallah prensesine canım...
Aynen dediğin gibi hareketleri hissetmeye başladıktan sonra ve son ultrason görüntülerinden sonra daha bir farklı bağlandım. Kaybetme korkusu saıyor insanı o nedenle ben hiç düşünmemeye çalışıyorum. Bazen dengem bozuluyır ister istemez düşünüyorum o zamanlarda da sağolsunlar burdaki arkadaşlar beni çok rahatlatıyorlar...
İnşallah hepimiz sağlıklıca, zamanında yavrularımızı kucağımıza alırız.
benimde bu cumartesi 28. haftaya giricek inşallah ve artık ağır geliyor gece uykusuzluk başladı sırtıma bıçak batar gibi bişey oluyor tansiyondu şekerdi dietti Allahtan kuzucuğum devamlı tekme atıp duruyor herşeyi unutturuyor bana dediğin gibi kaybetme korkusu hepsinden beter vallaha devamlı olumlu düşünmeye çalışıyorum bende
amin capricim, evet ultrasondan sonrada insan farklı hissetmeye başlıyo dimi, bakalım haftaya son halini görücez artık siması net olarak belli olurmuş, ben onuda kafama takmıştım hani ultrasonda görmek çok güzel ama aşama aşama büyüdüğünü görüyosun ya, çok stres oldum hep ben bi an evvel yüzünün son halini görüceğim zamanlar gelsin istedim :)) dr rahatlattı sağolsun hepimiz böyleydik büyücek korkma diye :))
aynı günlerde doğum yapıcaz o zaman yakamozcum hayırlısıyla, o tekmelerde iyiki var yoksa insan kafayı yer gerçekten, rahatlatıyo bizi.. önceden iznimi doğumdan sonraya bırakırım diye düşünüyodum ama sanırım beklmeden çıkıcam izne, haftalar ilerledikçe şikayetlerim arttı baya dinlenmek istiyorum artık, sen çalışıyomusun
Canım bende geztasyonel diyabet çıktı şekerli şeylerden çok uzağım bide diyet verdi doktor heralde ondan halsiz düştüm dünde tansiyonum ondan düştü bide şekeri limon çok düşürürmüş diettede herşey az az yiyebiliyorum 3kaşık 5kaşık yani onuda doymuyorum şekerim aç gözlü oldum o yediğimide bebişim silip süpürüyor aç danalar gibi geziniyorum delikafadulden
Bugün ben de bu izin konusunu düşündüm. Çalışabildiğim kadar çalışırım iznim doğum sonrasına kullanırım diyordum ama bu ayı zor çıkarıcam galiba...
amin capricim, evet ultrasondan sonrada insan farklı hissetmeye başlıyo dimi, bakalım haftaya son halini görücez artık siması net olarak belli olurmuş, ben onuda kafama takmıştım hani ultrasonda görmek çok güzel ama aşama aşama büyüdüğünü görüyosun ya, çok stres oldum hep ben bi an evvel yüzünün son halini görüceğim zamanlar gelsin istedim :)) dr rahatlattı sağolsun hepimiz böyleydik büyücek korkma diye :))
aynı günlerde doğum yapıcaz o zaman yakamozcum hayırlısıyla, o tekmelerde iyiki var yoksa insan kafayı yer gerçekten, rahatlatıyo bizi.. önceden iznimi doğumdan sonraya bırakırım diye düşünüyodum ama sanırım beklmeden çıkıcam izne, haftalar ilerledikçe şikayetlerim arttı baya dinlenmek istiyorum artık, sen çalışıyomusun
Bugün ben de bu izin konusunu düşündüm. Çalışabildiğim kadar çalışırım iznim doğum sonrasına kullanırım diyordum ama bu ayı zor çıkarıcam galiba...
:)) geçmiş olsun canım şekerde meyve falanda yasak oluyo ya o çok kötü, bende de çıkar diye düşünüyodum ama çıkmadı şükür, ama diyet yapıyorum bende geçen ay 4 kilo aldım bilmiyorumkismile dr dan fırçayı yiyince mecburen toparlandım şimdi faydalı olmadığını düşündüğüm hiç bişeyi yemiyorum bide tuzlu yemiyorum hiç acayip rahat ettim tuzu kesince çok şişiyodum çünkü, aslında sende acıktıkça light yoğurt falan ye, çiğ sebze ye.. üfff hani hamilelik yemek konusunda özgürlüktü, bişey anlamadım ben bu işten :sinifsinif:
Canım ben çalışıyodum evlenip gelince istanbula burda iş bakınıyorum derken hamile olduğumu öğrendim eşimde hamileyken boşver çalışma dedi bende düşündüm çalışmak istemedim sende gerçekten dinlenmen gerekiyorsa izne ayrıl zorlama kendini ben bile bu durumda zorlanıyorum sabah erken kalk işe git zor oluyodur yoruluyosundur çok buarada 3gün sonra bizim evlilik yıl dönümümüz ne yapmam lazım bilemiyorum aklıma bişey gelmiyor
:uhm:
Valla bedenen çok şükür bir şikayetim yok henüz ama içimden hiçç işe gelmek gelmiyor ya son günlerde.
Bu sabah netten baktım 32.hafta bitince kanuni doğum izni alabiliyormuşuz.mirmirmirmir
SEYTAN DİYOR GİT BİR ULTRASON ALETİ AL yat kalk dinle. inanın bazen ne yapacagımı bilmiyorum. öyle sinirliyim su an sormayın ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?