arkadaslar slm bende bebegimi hissettmeyince paronayak oluyorum hissedince dünyalar benim oluyor.ne yapacagım bilmiyorum doktorada git git nereye kadar ruh hastası olucam.uykum kaçıyor dengem bozuldu 2 gündür tam hissetmiyorum hani şöyle pat pat diye vuruyor göbegimizden bile görüyoruz ya o yok iki gündür ne yapacagımı bilmiyorum.SıZE SORUM SU PAT PAT DıYE TAM HERGÜN HıSSEDıYORMUSUNUZ?*:teselli:
ya kızlar benim canım sıkıldı bişeye. ben doktorumdan çok memnunum çok ta seviyorum çok emek verdi bize 4 4lük. ama ssk ile bağlantılı hiç bir hastaneyle anlaşması filan yok. dolayısıyla ben onunla doğum yaparsam metropolitandan çok pahalı bir doğum yapmak zorundayım üstelik ssk geçmiyor. ssk geçen hastanelerde doğum yaparsam da oranın doktoruyla doğum yapmak mecburiymiş.yoksa yine ssk geçmiyormuş. yani ya ssk geçmeden kendi doktorumla doğum yapıp risk alcam ya da doktor değiştirip yeni bir ssk geçen hastane ve doktor arayışına giricem. sonuçta sadece doğum değil Allah korusun küvez olursa nolcak. yani canım sıkıldı. doktora nasıl söylicem başka doktora gideceğimi ve ona doğum yapacağımı adam arkadaşımız gibi oldu habire cepten telefonla konuşuyoruz.
SEYTAN DİYOR GİT BİR ULTRASON ALETİ AL yat kalk dinle. inanın bazen ne yapacagımı bilmiyorum. öyle sinirliyim su an sormayın ne yapsam
ya kızlar benim canım sıkıldı bişeye. ben doktorumdan çok memnunum çok ta seviyorum çok emek verdi bize 4 4lük. ama ssk ile bağlantılı hiç bir hastaneyle anlaşması filan yok. dolayısıyla ben onunla doğum yaparsam metropolitandan çok pahalı bir doğum yapmak zorundayım üstelik ssk geçmiyor. ssk geçen hastanelerde doğum yaparsam da oranın doktoruyla doğum yapmak mecburiymiş.yoksa yine ssk geçmiyormuş. yani ya ssk geçmeden kendi doktorumla doğum yapıp risk alcam ya da doktor değiştirip yeni bir ssk geçen hastane ve doktor arayışına giricem. sonuçta sadece doğum değil Allah korusun küvez olursa nolcak. yani canım sıkıldı. doktora nasıl söylicem başka doktora gideceğimi ve ona doğum yapacağımı adam arkadaşımız gibi oldu habire cepten telefonla konuşuyoruz.
hangi haftandasın bilmiyorum ama inan hareketlerin şiddeti her hafta farkediyo, iki hafta öncesine kadar bu kadar sık olmazdı o şiddetli pat patlar 1 - 2 saat olmadığı olurdu ama şimdi çok sıklaştı, bide bebeğin erkekmi, duyduğum kadarıyla erkekler kızlara göre daha durgun olurlarmış, hıı bide bebek sürekli döndüğü için içerde sık sık pozisyon değiştiyo şuan sırtını senin karnına dayamışta olabilir,
Fantastika cım sana bişiy sorcam sana doktor doğum tarihi ne dedi doktor bide bende izmirde doğumu yapmak istiyorum annemlerin yanında hastanenden memnunmusun nerde yapmayı düşünüyosun doğumu
fantastika 24+2 haftalık hamileyim cinsiyetim kız bebek bilmiyorum ben ilk kez bu geçtigimiz cumartesi pat diye ilk hissettim onun öncesi kalp atımı gibi pıt pıt dı bu beni çok sevindirmişti ama ondan sonra bu kadar kuvvetli hiç vurmadı bilmiyorum yaa çok canım sıkılıyor uykularım kaçtı valla düzen bozuldu doktor 28. haftadan sonraki hartekjetler önemli bizim için diyo
doğum için 4 temmuz dedi dr. temmuzun ilk haftası olurmuş.. doğumu hangi hastanede yapıcağıma bende henüz karar vermedim açıkçası, dr.um hem buca doğum hastanesinde hemde çınarlıda yapabiliyo doğumu bunun dışında alternatif varmı sormadım, çınarlıyı düşünüyorum şimdilik ama orda ssk yok, bucada ssk var zaten devletin hastanesi, keşke özel hastane olsaydı ama ssk da geçseydi :) bu sefer gittiğimde konuşayım dr.la. sen izmirde nereyi düşünüyosun canım
fantastika 24+2 haftalık hamileyim cinsiyetim kız bebek bilmiyorum ben ilk kez bu geçtigimiz cumartesi pat diye ilk hissettim onun öncesi kalp atımı gibi pıt pıt dı bu beni çok sevindirmişti ama ondan sonra bu kadar kuvvetli hiç vurmadı bilmiyorum yaa çok canım sıkılıyor uykularım kaçtı valla düzen bozuldu doktor 28. haftadan sonraki hartekjetler önemli bizim için diyo
doğum için 4 temmuz dedi dr. temmuzun ilk haftası olurmuş.. doğumu hangi hastanede yapıcağıma bende henüz karar vermedim açıkçası, dr.um hem buca doğum hastanesinde hemde çınarlıda yapabiliyo doğumu bunun dışında alternatif varmı sormadım, çınarlıyı düşünüyorum şimdilik ama orda ssk yok, bucada ssk var zaten devletin hastanesi, keşke özel hastane olsaydı ama ssk da geçseydi :) bu sefer gittiğimde konuşayım dr.la. sen izmirde nereyi düşünüyosun canım
yavsibcim bu senin vucut yapınlada ilgili olabilir biliyomusun yani zayıfsındır ama karın kasların çok kuvvetlidir, bence dr.dan bebeğinin iyi olduğunu öğreniyosun nasılsa, hiç böyle kendine dert etme, çok güçlü hissetmesende hava kabarcığı gibi hafifte olsa hissediyosun dimi canım, onlara dikkat edersin, aynen benimde bi arkadaşım hiç hissedemiyorum derdi ama gayet sağlıklı bi kızı oldu, sen sol tarafına yat, bide ballı bi süt iç bak nasıl kıpırdıcaktır o yaramaz
Canım banada buca tıp merkezini tavsiye ettiler bide özel sigortam var ama bilmiyorum doğumu karşılarmı kimisi karşılıyo kimisi 1sene geçmesi lazım diyo karşılarsa kent hastaneside iyi diyolar daha gelip bide görüşmmem lazım yani
Valla zor işler..
Benim de hastanem özel ama doğumun bir kısmını SGk karşılayacağı için fazla sarsmayacak bizi.Doktorum da oranın doktoru zaten.
Bu saatten sonra doktoru değiştirmek de mantıklı mı bilemem..
Doktorunla anlaşsan, SGK lı hastaneye gelse doğumu yaptırmaya,bilmiyorumkismile bazıları öyle yapıyor.(doktora da ayrıca doğum parasını vericen tabi).
öyle düşünüyodum hastanennin kendi doktoruyla yapmazsam sskdan faydalanamıyormuşum.
tamam iyi bir yer bulabilirsen bana da söle izmire gelince bende görişiyim ama çınarlı bize uzak zannedersem biz eşrefpaşada oturuyoz bu arada doktorlar bana temmuzun ilk haftası diyolardı ama ayrıntılı ultrasona girince 26 haziran doğum tarihi dedi
ben dışarı çıkmam lazım geç kalmazsam gelince görüşürüz
Valla zor işler..
Benim de hastanem özel ama doğumun bir kısmını SGk karşılayacağı için fazla sarsmayacak bizi.Doktorum da oranın doktoru zaten.
Bu saatten sonra doktoru değiştirmek de mantıklı mı bilemem..
Doktorunla anlaşsan, SGK lı hastaneye gelse doğumu yaptırmaya,bilmiyorumkismile bazıları öyle yapıyor.(doktora da ayrıca doğum parasını vericen tabi).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?