2010 Temmuz Anneleri : )

bende çınarlının tam yerini bilmiyorum daha :)) uzakta ama olsun inşallah çantamızı alıp sakince gideriz hasteneye öyle kolay olur doğumumuz

evet inşallah öle kolay olur dediğin gibi peki şifa hastanesi hakkında ne düşünüyosun onada iyi diyolar ama bilemiyorum bide kardeşim benim geçen sene eşrefpaşa hastanesinde staj yaptı abla özel hastane gibi diyor ama belediye hastanesi ve hastalrına çok iyi muamele ediyolarmış

kızlar herkese slm ;
bu gün konrolümüz vardı gittik şeker yüklememiz yapıldı sonucu ii çıktı oğluşumda çok iyiydi 850 gr olmuş minişim herşey yolunda yani:))) çok mutlyum:))))

Merhabaaa...
Ayy süperrr maaşallah bebişine hatce...Büyümüş...Gözünaydınn canım..

ayyyy nasıl uyku bastırdı yaaa...

Gözlerim kapanıyor.

benim ilk hamileliğimde bebeğim düşmüştü ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım Bornova Şifada olmuştum ve memnun kalmıştım ama dr ların muaynanesi hastanede o yüzden çok hızlı oluyo muayene hemen şak şak, bende sevmiyorum öyle, arkadaşım orda çalışıyo diye tercih etmiştim ama doğum için istemedim gitmek..
Buca doğum hastaneside öyle özel gibi biliyomusun, randevular için özel muaynanesine gidiyorum dr. un ama tetkikleri falan hastanede yapıyoruz, çok yeni temiz bi hastane zaten ondan kafam karıştı benimde kesin çınarlıda olur diyodum şimdi acaba ordamı olsa diye düşünüyorum

Amin canm inşallah tansiyonunda düzelir inşallah belki bebişi görmeye gidince heycanlanmışındır ondan böle yükselmiş olabilir sen şimdi kaçınca haftaya girdin

Evet haklısın canm doktorada soyledım heycanlanıyorum burda belkı tansıyonumu bu tetiklemiştir diye...
ALLAH nasıp ederse cumartesı 25 olucas.. yani 24+5 teyım şuan...

Kızlar ben bu akşam erken çıkıyorum işten...
Bugün sağlık durumum pek iç açıcı değildi hala da aynı gidip biraz dinleneyim evde...
Herkese iyi akşamlar olsun...Yarın görüşmek üzere....

kızlar hamileyiz diye bir dergi aldım çok güzel 3 tl fiyatı da ucuz. güzel bilgiler var. bir de bebek diye bir dergi var o bu ay 6.5 tl olmuş. ikisini de aldım. ama güzel bilgiler var içinde.

evet annemin tanıdığının kızıda buca doğumda yapçakmış oda çok memnunmuş peki fiyatlar nasıl bucada biliyomusun

Kızlar ben bu akşam erken çıkıyorum işten...
Bugün sağlık durumum pek iç açıcı değildi hala da aynı gidip biraz dinleneyim evde...
Herkese iyi akşamlar olsun...Yarın görüşmek üzere....

geçmiş olsun canım dinlen biraz bakalım

iyi akşamlar kızlar kimseler varmı

merhaba herkese ...

az önce ilk defa o da tesadüfen fark ettim.
göğüslerimden sıvı geliyor. birinden beyaz diğerinden şeffaf geldi.
böyle birşey yaşayan var mı aranızda?
normal herhalde ama biraz tuhaf hissettim :1rolleyes:

Ben varım :) Merhabalar ben aslında ağustos annesiym tabi sezeryan olmassam eğer sezeryan olursam temmuz annesi olacağım :teytey:

iyi geceler dün akşam ben çıktıktan sonra yazmışsın yeni gördüm
bizde park beşik alacaktık ama son anda fikir değiştirip mobilya beşik aldık :)))
eğerki beşiği biyerden biyere taşımayı düşünmüyorsan mobilya beşikler daha iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…