İkisi de olur..Elde de olur ya..bilmiyorumkismile
Makinede yıkayacaksan hassas program dememe gerek yok sanırım..:kedi:
tşk ederim canım
bende çınarlının tam yerini bilmiyorum daha :)) uzakta ama olsun inşallah çantamızı alıp sakince gideriz hasteneye öyle kolay olur doğumumuz
kızlar herkese slm ;
bu gün konrolümüz vardı gittik şeker yüklememiz yapıldı sonucu ii çıktı oğluşumda çok iyiydi 850 gr olmuş minişim herşey yolunda yani:))) çok mutlyum:))))
622 gr için bana iri bir bebek dedi. seninkine göre zayıf bile.
Merhabaaa...
Ayy süperrr maaşallah bebişine hatce...Büyümüş...Gözünaydınn canım..
canım bence zayıf değil aramızda 2 hafta var ben 3 hafta önce gitmiştim en son o zaman 353 gr dıbilmiyorumkismile
evet inşallah öle kolay olur dediğin gibi peki şifa hastanesi hakkında ne düşünüyosun onada iyi diyolar ama bilemiyorum bide kardeşim benim geçen sene eşrefpaşa hastanesinde staj yaptı abla özel hastane gibi diyor ama belediye hastanesi ve hastalrına çok iyi muamele ediyolarmış
Amin canm inşallah tansiyonunda düzelir inşallah belki bebişi görmeye gidince heycanlanmışındır ondan böle yükselmiş olabilir sen şimdi kaçınca haftaya girdin
benim ilk hamileliğimde bebeğim düşmüştü ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım Bornova Şifada olmuştum ve memnun kalmıştım ama dr ların muaynanesi hastanede o yüzden çok hızlı oluyo muayene hemen şak şak, bende sevmiyorum öyle, arkadaşım orda çalışıyo diye tercih etmiştim ama doğum için istemedim gitmek..
Buca doğum hastaneside öyle özel gibi biliyomusun, randevular için özel muaynanesine gidiyorum dr. un ama tetkikleri falan hastanede yapıyoruz, çok yeni temiz bi hastane zaten ondan kafam karıştı benimde kesin çınarlıda olur diyodum şimdi acaba ordamı olsa diye düşünüyorum
Kızlar ben bu akşam erken çıkıyorum işten...
Bugün sağlık durumum pek iç açıcı değildi hala da aynı gidip biraz dinleneyim evde...
Herkese iyi akşamlar olsun...Yarın görüşmek üzere....
kimse yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?