2010 Temmuz Anneleri : )

Bizim bıdık da baloncuk çıkarıyordu görünce şok olmuştum.

Ne tatlılar yaa Allah'ım esirgesin.

Sabah şeker testi için kan aldılar sonra 50 ml şeker içirdiler.2 saat sonra tekrar kan alacaklar ama şu an o şekerli sudan mıdır nedir, midem bulanıyor.:bbo:.Halsiz gibi de oldum ya..

Açım tabii..:bbo:

Ayy..:sinifsinif:

Bu arada benim kız da hiç durmuyor :)))hihoyyyt

Misscapris benim de bugün üzerimde esprili hamile bluzu var..
Ayak izleri var üzerinde..

Sabah foto çekecektim ama makineyi bulamadım ya evin içinde.

günaydınn arkadaşlar...
güzel haberlerle gelen herkese tebrikler kuzucuklarınıza ve sizlere maşallah diyorum...
biz bayadır görmedik kızımı haftaya cuma gitcez inş. görmeye benim zeynep'imde çok hareketli artık özellikle akşamları sürekli hareket halinde:)

mucize işte bu meleklerle içimizde opuyorumnanaktan
ALLAHIM nazarlardan esirgesin bebeklerimizi
öyle gerçekten..Allah esirgesin hepsini.:Saruboceq:

Hadi bakalım hayırlısı.
Bundan sonra doktor beni ayda 1 çağırdı..Yani 1 mayısta giderim artık.cokacimcoook

canım senin kızın adı zeynep mi olcek yerimseniben

Kızlar fotoğrafımı çektim şimdi...

Birazdan gönderirim.

günaydın kızlarr. misskapris senin aldığın tişörtün aynısından bi tane ben de aldım.1 tane de nazar boncuklu bişey aldım.

evet canım Zeynep Dila olcak inş. sen ne koyucaksın?

canım ben de Nisa Işıl düşünüyorum ama fikirler çabuk değişiyor kısmet bakalım
Az çok zeynep imin nasıl olacağını tahmin edebiliyorum Şuleciğim çok sanslısın
1.si çoook süslü olacak bayanssulusmile 2. cilveli mi cilveli olacak(her yaş grubunda) 3. konuşmayı öğrendiğinde inanılmaz bıdı bıdı konuşacak ,çok paylaşımcı ve arkadaş canlısı olacak v.s. v.s.
yani tanıdığım bütün zeynep ler böyle

kızlar mart annelerinin forumunu okuyorum. amaaan ne dertler. kimisi 41.2 olmuş hala doğum başlamamış. kimisi kaynana derdi kimisi emzirme derdi. bebeklerin kontrolleri problemleri filan. bi bakın isterseniz faydası mı olur içiniz mi kararır bilmiyorum ama .

günaydınlar:))) nasılsınız güzel anneler?

bugün o kadar çok zor uyandım ki gözlerimi açamıyordum bebeğimde nasıl tekmeler atıyor du acıkmışdı galiba. kahvaltımızı da ettik karnımız doydu birazdan bide yürüyüşe çıkacağız.

bu arada deniz güneşcim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. hadi inşallah şekerinde iyi çıkar

evet zeynepler çok şirin oluyo gerçekten ve ben çok seviyorum zeynep ismini çok latif bir isim bakalım bizim minik zeynep nasıl olucak büyüdüğü günleride görürüz inş.
sizin düşündüğünüz isimde güzelmiş nisa hayırlı kadın demek anlamı çok hoş.

günaydın canım. evet acıkınca tekme atıyoılar. biz de dün yine karşıda bizim evle uğraştık baya bi aç kaldım gece 10a kadar bişi yiyemedim. tekme üstüne tekme attı valla.

günaydın canım. evet acıkınca tekme atıyoılar. biz de dün yine karşıda bizim evle uğraştık baya bi aç kaldım gece 10a kadar bişi yiyemedim. tekme üstüne tekme attı valla.

oyyy yazık valla. ev sahibi olmak gerçekten çok zor haklısın. bizde kiracıyız ama evlendiğimde tuttuğumuz evi komple tadilat yaptırıp pisliği ile biz uğraşmıştık. şimdi oradan taşındık daha biz eşyaları taşırken yan komşu bizim evi tuttu çok temiz boya bile yapmaya gerek yok diye. kiracının en azından birazcık temiz olması lazım yoksa çok zor canım. bundan sonra inşallah size daha iyi kiracılar nasip olur kolay gelsin sanada.

ohh ne güzel rahatınız yerinizde desenize senin adına çok sevindim canım
benim kızım her sabah alarm sayesinde uyanıyo önce babasını yolluyoruz sonra uyutmamak için durmaksızın tekmeliyo sonrada iş başı yapana kadar pıt pıt içimde inanılmaz ama haftasonu alarm çalmasa bile kendi otomatik alarm gb aynı saatte tekmelemeye başlıyo hanım efendi kahvaltısını aynı saatte istiyo cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…