Herkese günaydın kızlar..
Dün akşam doktorda kontrollerim vardı..
Kızımı gördük ağzını açıp kapıyordu.hihoyyyt
Herşey yolunda dedi doktor.Allahıma çok şükür.
890 gr olmuş.
Boyu da 34 cm miş
Bu sabah da şeker testi için kan falan verdim şeker içtim 2 saat bekliycem tekrar gidicem..
Ayrıca tetanoz aşısı olucam bugün.[/QUO
canım yaa miniş yemek yiyo annesine oyunlar yapıyor
mucize işte bu meleklerle içimizde opuyorumnanaktan
ALLAHIM nazarlardan esirgesin bebeklerimizi
öyle gerçekten..Allah esirgesin hepsini.mucize işte bu meleklerle içimizde opuyorumnanaktan
ALLAHIM nazarlardan esirgesin bebeklerimizi
günaydınn arkadaşlar...
güzel haberlerle gelen herkese tebrikler kuzucuklarınıza ve sizlere maşallah diyorum...
biz bayadır görmedik kızımı haftaya cuma gitcez inş. görmeye benim zeynep'imde çok hareketli artık özellikle akşamları sürekli hareket halinde:)
günaydınn arkadaşlar...
güzel haberlerle gelen herkese tebrikler kuzucuklarınıza ve sizlere maşallah diyorum...
biz bayadır görmedik kızımı haftaya cuma gitcez inş. görmeye benim zeynep'imde çok hareketli artık özellikle akşamları sürekli hareket halinde:)
canım senin kızın adı zeynep mi olcek yerimseniben
evet canım Zeynep Dila olcak inş. sen ne koyucaksın?
evet zeynepler çok şirin oluyo gerçekten ve ben çok seviyorum zeynep ismini çok latif bir isim bakalım bizim minik zeynep nasıl olucak büyüdüğü günleride görürüz inş.canım ben de Nisa Işıl düşünüyorum ama fikirler çabuk değişiyor kısmet bakalım
Az çok zeynep imin nasıl olacağını tahmin edebiliyorum Şuleciğim çok sanslısın
1.si çoook süslü olacak bayanssulusmile 2. cilveli mi cilveli olacak(her yaş grubunda) 3. konuşmayı öğrendiğinde inanılmaz bıdı bıdı konuşacak ,çok paylaşımcı ve arkadaş canlısı olacak v.s. v.s.
yani tanıdığım bütün zeynep ler böyle
günaydınlar:))) nasılsınız güzel anneler?
bugün o kadar çok zor uyandım ki gözlerimi açamıyordum bebeğimde nasıl tekmeler atıyor du acıkmışdı galiba. kahvaltımızı da ettik karnımız doydu birazdan bide yürüyüşe çıkacağız.
bu arada deniz güneşcim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. hadi inşallah şekerinde iyi çıkar
günaydın canım. evet acıkınca tekme atıyoılar. biz de dün yine karşıda bizim evle uğraştık baya bi aç kaldım gece 10a kadar bişi yiyemedim. tekme üstüne tekme attı valla.
günaydınlar:))) nasılsınız güzel anneler?
bugün o kadar çok zor uyandım ki gözlerimi açamıyordum bebeğimde nasıl tekmeler atıyor du acıkmışdı galiba. kahvaltımızı da ettik karnımız doydu birazdan bide yürüyüşe çıkacağız.
bu arada deniz güneşcim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. hadi inşallah şekerinde iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?