sırnaşık şey aynı dertten muzdaribiz yaniii... gıcık oluyorum yaaa, yok ben bu kdr kilo almıstım yok sen neden cok aldın.. yok dogumdan sonra veremessinn, ya varya sırff bu konusanların inadınaa mankennnn olucammmm dgumdan sonra ALLAHIN izniylee:teytey:
Şuan sadece Kızımı saglıkla kollarıma alayım kilolar umrumda deıl
canım biz daha almadık bende internetten fikir olsun diye baktım ama biraz pahalı geldiler bana açıkçası. bende dışarıdan bakacağım yada bir arkadaşımın dükkanı var kumaşı kestirip ona diktirtebilirim de...
Tşkr ederim canım.Ben ablasına benzettim, babasıda kendine benzetiyor gamyoncuiremsuOYYY RABBİM ESİRGESİN MAŞALLAH OĞLUMUZA
KİME BENZİYOR DEDİ DR?
Sağol canım.
Ben diktirecek birini de bulamam pahalı mahalı alacam mecburen.
Oğlumun odasını Winnie The pooh lu yapıcaz.Stickerlar da yapıştırıcaz duvarlarına.
Oyyy yerim onu ben nasıl güzel olacak odaası da...İnşallah...
bende bana kilo almışsın falan diyenlere bizim evde ayna var diyorum artık ki ben çok kilo aldığımıda düşünmüyorum. hatta en son birisi bana erkek çocukları anneyi güzelleştirirmiş ama .... dedi. hiçbirşey umrumda değil benim içinde. sadece oğlum var benim hayatımda şu anda.
İpekböcüğü canım maşallah bebişine Allah'ım esirgesin...
yaa evet banada aynen şöyle yaklaşıyorlar.. ayyy çoook kilo almıssın ama yuzun güzelleşmişş lekede yok... önce bi moral bozup, yuzun guselleşmiş diyede teselli ediyorlar sanırım:umursamaz: aman seninde soyledıgın gibi umrumda deil kızımdan baskasıı....
ouff kızlar sinirim çok bozuk yaa.ev sahibi olsan bi dert kiracı olsan bi dert. kiracıyla bağrıştım şimdi gene bütün sinirlerim tepeme çıktı resmen kriz geçirdim yaa.beni buluyo böyle şeyler zaten yorgunluktan ölüyorum.
canım ya eşin çok mu yoğun o ilgilense bu stresli işlerle senin açından daha iyi olur sanki.
allah yardımcın olsun canım.
ouff kızlar sinirim çok bozuk yaa.ev sahibi olsan bi dert kiracı olsan bi dert. kiracıyla bağrıştım şimdi gene bütün sinirlerim tepeme çıktı resmen kriz geçirdim yaa.beni buluyo böyle şeyler zaten yorgunluktan ölüyorum.
Teyzeleri bu da benim oğluş....
[/url][/IMG]
Günaydın kızlar nasılsınız, Biz çok iyiyiz Allaha şükür çarşamba günü ayrıntılı yapıldı herşey normal çok şükür.:lepiün de TSH sonucumu aldım o da normal çıktı.alkisalkisalkisHep güzel sonuçlar alırız inşallah.:Saruboceq:
Papatya16 nasılsın bugün..??
Dün pek iyi değildin?
Herkese günaydın kızlar..
Dün akşam doktorda kontrollerim vardı..
Kızımı gördük ağzını açıp kapıyordu.hihoyyyt
Herşey yolunda dedi doktor.Allahıma çok şükür.
890 gr olmuş.
Boyu da 34 cm miş
Bu sabah da şeker testi için kan falan verdim şeker içtim 2 saat bekliycem tekrar gidicem..
Ayrıca tetanoz aşısı olucam bugün.
Benim de giydiğim kıyafete göre görüntüm değiştiği için bir diyorlar ayyyy ne kadar kilo almışsın asıl bundan sonra başlıyor sen çok şişeceğe benziyorsun diyorlar. Tabi benim o an yüzüm düşsede yoooo ideal kilomdayım diyorum. Bazen de çok iyi gidiyorsun çok fazla almamşısın diyorlar.
İğneli iğneli yorum yapanlara deli oluyorum. Yaaa sanki hiç hamile olmamışlar gibi psikolojiden anlamıyorlar çıldırtıyorlar beni...
valla bana burda ay hiç kilo almadın sadece göbeğin büyüdü filan diyolardı. izmire gittim annemlerin yanına erkek kardeşimin eşi aa abla çok kilo almışsın ben sadece 3 kilo almıştım senin kadarken dedi. dedim sen zaten 80 kilo hamile kaldın ben 55 kilo hamile kaldım sonuçta zayıf insanlar daha çok kilo alıyor. annem dedi senin burnun büyümüş eskiden küçücük burnun vardı kocaman olmuş yok kardeşim dedi abla kafan büyümüş senin alla alla dedim yaa abartmayın kafan büyümüş burnun büyümüş filan. büyüyebilir hamileyiz heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?