2010 Temmuz Anneleri : )

bende zeynep düşünüyorum:)))bayanssulusmilezeynep ece olabilir

ya ben mart annelerinin hallerini okudum ama çok üzüldüm yaa offff zor günler bekliyo bizide bunlar iyi günlerimiz(

bizde sabah eşim giderken kalkıyoruz oğluşumda tabi benden önce kalkıyor valla şimdi uyanık olduğu tekmelediği saatlere dikkat et doğduktan sonra o zamanlarda uyanık oluyor diyorlar eğer öğleyse benim oğlum beni ne gece nede gündüz uyutmayacak gibi( olsun ama canım feda bebeğime

ya ben mart annelerinin hallerini okudum ama çok üzüldüm yaa offff zor günler bekliyo bizide bunlar iyi günlerimiz(

ayyy gerçekten ne kadar zor günler geçiriyorlar. özellikle bebeğin boyunun kilosunun başkası ile kıyaslanması ne kadar yanlış. zaten hayatım boyunca kıyaslanmaktan nefret etmişimdir. hele etrafında sürekli bilirkişiler varsa yandın demek. mesela benim etrafımda geçen sene doğum yapmış çok insan var beni her gördüklerinde engin tıp bilgilerinden bahsediyorlar deli oluyorum.(doktor bile o kadarını bilmiyordur emin olun) bide çok şişmansın diyorlar çıldırıyorum ya.

Teyzeleri bu da benim oğluş....
[/url][/IMG]

Günaydın kızlar nasılsınız, Biz çok iyiyiz Allaha şükür çarşamba günü ayrıntılı yapıldı herşey normal çok şükür.:lepiün de TSH sonucumu aldım o da normal çıktı.alkisalkisalkisHep güzel sonuçlar alırız inşallah.:Saruboceq:

aynen canım ya bide kayınvalideler ve eşleri ne kadar düşüncesizce davranıyorlar çok zor gerçekten bide lohusalık döneminde zaten insan daha hassas olurmuş ona göre davranması lazım aslında etraftakilerin ama malesef düşüncesiz insanlar çok fazla.

Kızlar nevresiim uyku seti falan aldınız mı?
Ben yine internetten alıcam ama fikir olsun size bi sorayım hangi markalar güzel anlatsanıza.

İpek böcüğü maşallah oğluna Rabbim onu sana saklasın korusun...

ipekböcüğü herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım çok tatlı oğluşun kocaman olmuş maşallah....

maaşallah ne kadar da tatlı paşa. allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklamayı nasip etsin.

Hadi ama kızlar kimse nevresim takımı almadı mı?

ya mart anneleri neler yaşıyormuş kızlar ohaoldumsmile
çok şükür diyelim şimdiki halimize bunlar sanırım rahat günlerimiz

sırnaşık şey aynı dertten muzdaribiz yaniii... gıcık oluyorum yaaa, yok ben bu kdr kilo almıstım yok sen neden cok aldın.. yok dogumdan sonra veremessinn, ya varya sırff bu konusanların inadınaa mankennnn olucammmm dgumdan sonra ALLAHIN izniylee:teytey:

Şuan sadece Kızımı saglıkla kollarıma alayım kilolar umrumda deıl

canım biz daha almadık bende internetten fikir olsun diye baktım ama biraz pahalı geldiler bana açıkçası. bende dışarıdan bakacağım yada bir arkadaşımın dükkanı var kumaşı kestirip ona diktirtebilirim de...

ayyyyy kızlar yaaa bizleri neler bekliyor öyle bugünlerimiz ne kadar rahatmış da haberimiz yokmuş...

ınşallah o günleri de en hafif şekilde atlatırız.

OYYY RABBİM ESİRGESİN MAŞALLAH OĞLUMUZA
KİME BENZİYOR DEDİ DR?

canım ben mothercare de begendım cok tatlılar.. ayrıca fıyatlarda fena deıl.. 2. ürünü aldıgında % 50 indirimli ve cok kalıtelı.. ben acele etmek ıstemedıgım için almadım ama ordan dusunuyorum

İpek böcüğü maşallah oğluna Rabbim onu sana saklasın korusun...

ipekböcüğü herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım çok tatlı oğluşun kocaman olmuş maşallah....

maaşallah ne kadar da tatlı paşa. allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklamayı nasip etsin.
Tşkr ederim kızlar...İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza...

Ben nevresim takımını taç dan aldım organik 65 lira. Çok güzel nevresimleri bak istersen bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…