evet zeynepler çok şirin oluyo gerçekten ve ben çok seviyorum zeynep ismini çok latif bir isim bakalım bizim minik zeynep nasıl olucak büyüdüğü günleride görürüz inş.
sizin düşündüğünüz isimde güzelmiş nisa hayırlı kadın demek anlamı çok hoş.
bende zeynep düşünüyorum:)))bayanssulusmilezeynep ece olabilir
ohh ne güzel rahatınız yerinizde desenize senin adına çok sevindim canım
benim kızım her sabah alarm sayesinde uyanıyo önce babasını yolluyoruz sonra uyutmamak için durmaksızın tekmeliyo sonrada iş başı yapana kadar pıt pıt içimde inanılmaz ama haftasonu alarm çalmasa bile kendi otomatik alarm gb aynı saatte tekmelemeye başlıyo hanım efendi kahvaltısını aynı saatte istiyo cokacimcoook
ya ben mart annelerinin hallerini okudum ama çok üzüldüm yaa offff zor günler bekliyo bizide bunlar iyi günlerimiz(
günaydın kızlarr. misskapris senin aldığın tişörtün aynısından bi tane ben de aldım.1 tane de nazar boncuklu bişey aldım.
ayyy gerçekten ne kadar zor günler geçiriyorlar. özellikle bebeğin boyunun kilosunun başkası ile kıyaslanması ne kadar yanlış. zaten hayatım boyunca kıyaslanmaktan nefret etmişimdir. hele etrafında sürekli bilirkişiler varsa yandın demek. mesela benim etrafımda geçen sene doğum yapmış çok insan var beni her gördüklerinde engin tıp bilgilerinden bahsediyorlar deli oluyorum.(doktor bile o kadarını bilmiyordur emin olun) bide çok şişmansın diyorlar çıldırıyorum ya.
Teyzeleri bu da benim oğluş....
[/url][/IMG]
Günaydın kızlar nasılsınız, Biz çok iyiyiz Allaha şükür çarşamba günü ayrıntılı yapıldı herşey normal çok şükür.:lepiün de TSH sonucumu aldım o da normal çıktı.alkisalkisalkisHep güzel sonuçlar alırız inşallah.:Saruboceq:
ayyy gerçekten ne kadar zor günler geçiriyorlar. özellikle bebeğin boyunun kilosunun başkası ile kıyaslanması ne kadar yanlış. zaten hayatım boyunca kıyaslanmaktan nefret etmişimdir. hele etrafında sürekli bilirkişiler varsa yandın demek. mesela benim etrafımda geçen sene doğum yapmış çok insan var beni her gördüklerinde engin tıp bilgilerinden bahsediyorlar deli oluyorum.(doktor bile o kadarını bilmiyordur emin olun) bide çok şişmansın diyorlar çıldırıyorum ya.
Hadi ama kızlar kimse nevresim takımı almadı mı?
Teyzeleri bu da benim oğluş....
[/url][/IMG]
Günaydın kızlar nasılsınız, Biz çok iyiyiz Allaha şükür çarşamba günü ayrıntılı yapıldı herşey normal çok şükür.:lepiün de TSH sonucumu aldım o da normal çıktı.alkisalkisalkisHep güzel sonuçlar alırız inşallah.:Saruboceq:
İpek böcüğü maşallah oğluna Rabbim onu sana saklasın korusun...
ipekböcüğü herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım çok tatlı oğluşun kocaman olmuş maşallah....
Tşkr ederim kızlar...İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza...maaşallah ne kadar da tatlı paşa. allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklamayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?