Canım Allah yardımcın olsun çok zor..
aynı durumu geçen sene annem yaşamıştı. Kiracı çıktı evi gördüğümüzde gözlerimize inanamamıştık. Ben nasıl yaaa nasıl yaaa bu kadar olmaz pes demekten kendimi alamamıştım.
İnanırmısın özel yapım mermerden mutfak tezgahı yaptırmıştık, dolaplar felan orjinal meşe felan çok güzeldi. di diyorum çünkü gözlerime inanamamıştım allah seni inandırsın mermer yanar mı yaa mermer yanmış ve kulaklarıma inanamadım kadın ev bahçeli olmasına rağmen ve çok güzel halı yıkayabilecek ortam olmasına rağmen halıyı mutfakta yıkamış dolaplar çürümüş. Tuvaleti banyoyu hiç anlatmayım gördüğümde kusmuştum. Duvaelar keza öyle.. O güzelim ev olmuş hurda ev..
Maalesef iyi, temiz insanlara rastgelmek gerekiyor.
Canım o kadar kilo ile tabi yüzümüz genişliyor. (Her yerimiz genişlediği gibi)
Gebelikte burun büyümesi olurmuş zaten hep öyle derler...
Amaaaan boşver yaaa napalım...
valla bana burda ay hiç kilo almadın sadece göbeğin büyüdü filan diyolardı. izmire gittim annemlerin yanına erkek kardeşimin eşi aa abla çok kilo almışsın ben sadece 3 kilo almıştım senin kadarken dedi. dedim sen zaten 80 kilo hamile kaldın ben 55 kilo hamile kaldım sonuçta zayıf insanlar daha çok kilo alıyor. annem dedi senin burnun büyümüş eskiden küçücük burnun vardı kocaman olmuş yok kardeşim dedi abla kafan büyümüş senin alla alla dedim yaa abartmayın kafan büyümüş burnun büyümüş filan. büyüyebilir hamileyiz heralde.
günaydın arkadaşlarım bayadır giremedim gene bu topiğe umarım hepiniz iyisinizdir
flowercım sen bakma tatlım valla ben anlamıyorum bazen insanları en yakınlarımız bile acaba üzülürmü moreli bozulurmu demeden konuşuyo en yakınımız yaparsa bunu başka kimler yapmaz hamileyken herkezin gözü üstünde bide ben çok rahatsız oluyorum bu konudan herkez soruyo sırayla kaç kilo aldın az almıssın şişmissin yahuuu sananae çok aldıysa zayıflatçanmı iyimser sorsalar neyse ama kötü niyetle sorup ağız burun büken var ya ben onlara kızıyorum
ben ilk hamileliğimde ne barmaklarım şişti ne burnum aynı şekilde sadece göbekle girdim doğuma ama onda bile konuşanlar oldu çekemeyenler oldu hamilikte tuzlu şeyler yenilince evet burnun parmakların şişiyor doğru bide biizm doğumlar yaza gelicek ya sıcaklarla ödem yapar vucutlar şişeriz doğru ama buna çare yok tuz yemiycez o kadar ama kafan büyümüşü ilk duydum valla kemik olan şey nasıl büyür yaa sen moreli bozma doğurunca hepsi geçer nasılsa önemli olan bebeğin sağlıklı olsun gerisi boş konuşan konuşsun
Offff offf yedim de yedim...
artık midem de alıştı benim karıştırmalarıma... Yemek yedim yanında bol limonlu salata artı limonu da yedim üzerine hemen tatlı yenir mi ben yedim onun üzerine hemen meyve yenir mi ben onu da yedim.
ohhh afiyetler olsun yarasın bebeğine inaşallah:))
Sağol canım benim. Bugün çok yemicem diyorum ama yemekleri görünce dayanamıyorum. az biş şundan biraz bundan biraz ondan derken bir bakıyorum tepsi tabaklarla dolu ve ben silip süpürüyorum.
Herkese günaydın kızlar..
Dün akşam doktorda kontrollerim vardı..
Kızımı gördük ağzını açıp kapıyordu.hihoyyyt
Herşey yolunda dedi doktor.Allahıma çok şükür.
890 gr olmuş.
Boyu da 34 cm miş
Bu sabah da şeker testi için kan falan verdim şeker içtim 2 saat bekliycem tekrar gidicem..
Ayrıca tetanoz aşısı olucam bugün.
Offff offf yedim de yedim...
artık midem de alıştı benim karıştırmalarıma... Yemek yedim yanında bol limonlu salata artı limonu da yedim üzerine hemen tatlı yenir mi ben yedim onun üzerine hemen meyve yenir mi ben onu da yedim.
kızlar size söylemeyi unuttum sanırım benim şekerim dün sınırda çıktı yüklemeden 1 saat sonra tekrar kan verdim sınır 145 olmalı sanırım yanılmıyorsam beim141 çıktı dr biraz dikkat etmeliyiz dedi:))
ne güzel işte canım. benimde iştahım fazla yok bende ekmeği çok tüketiyorum yoksa bir çeşit yer kalkarım. ama meyve çok tüketiyorum allahtan.
Aman canım dikkat et ozaman...
Ohh afiyet olsun Capricim oğluşuna yarasın inş..
Ben bu kadar yemiyorum yaa şimdi bir tabak çorba içtim hatta...Acıkırsam sonra yine bişeyler atıştırırım...
kızlar size söylemeyi unuttum sanırım benim şekerim dün sınırda çıktı yüklemeden 1 saat sonra tekrar kan verdim sınır 145 olmalı sanırım yanılmıyorsam beim141 çıktı dr biraz dikkat etmeliyiz dedi:))
ama bir tabak çorbayla da olmaz ki...
Benim şansım bizim iş yeri yemekleri harika inan evde bulamayız...
Bir de bizim gözümüzün önünde yapılıyor ve denetlemesi de bize ait o açıdan gönül rahatlığıyla da yiyorum. Tabi çok çeşit oluyor çünkü hem diyet hem de normal menü yemekler çıkıyor. Ben istediğimden alıyorum.
Ama akşam yemeklerini çok yemiyorum. Çünkü öğlen yiyeceğimi zaten yemiş oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?