2010 Temmuz Anneleri : )

evet aynen inşallah bu sefer temiz kirasını düzgün ödeyen insanlara denk geliriz. ben de görünce şok oldum. yani banyo dolabı yaptırmıştım ben kendim oturuyodum o evde sonra da 1-2 ay sonra nişanlanınca taşındım kiracıya sıfır verdik parkeleri boyayı banyo dolabını filan. yani banyo dolabını görseniz resmen koyu kahverengi. kapakları bile beyaz renk olmuş koyu kahve.şimdi düşünüyoruz nasıl ağartçaz diye. tesisat galvanizdi musluğunuzdan pas aktı napim diyo. tesisatı değiştiriyoz şimdi ya haber ver ya temizle nasıl oturdun kullandın öyle koyu kahve pislik içinde zaten bütün pencere çamları çatlak dış çelik kapı kanırtılmış vestiyer şişmiş çürümüş mutfak dolapları çürümüş evi su bast diyo bizim off çok acaip çok.bi dünya masraf kredi almaya uğraşıyoruz. hemen kiraya veremezsek yandık yani.

Canım o kadar kilo ile tabi yüzümüz genişliyor. (Her yerimiz genişlediği gibi)

Gebelikte burun büyümesi olurmuş zaten hep öyle derler...

Amaaaan boşver yaaa napalım...

yok allahtan söleyenler yabancı değil kendi annem kardeşim kafaya takmam yani.

günaydın arkadaşlarım bayadır giremedim gene bu topiğe umarım hepiniz iyisinizdir

flowercım sen bakma tatlım valla ben anlamıyorum bazen insanları en yakınlarımız bile acaba üzülürmü moreli bozulurmu demeden konuşuyo en yakınımız yaparsa bunu başka kimler yapmaz hamileyken herkezin gözü üstünde bide ben çok rahatsız oluyorum bu konudan herkez soruyo sırayla kaç kilo aldın az almıssın şişmissin yahuuu sananae çok aldıysa zayıflatçanmı iyimser sorsalar neyse ama kötü niyetle sorup ağız burun büken var ya ben onlara kızıyorum

ben ilk hamileliğimde ne barmaklarım şişti ne burnum aynı şekilde sadece göbekle girdim doğuma ama onda bile konuşanlar oldu çekemeyenler oldu hamilikte tuzlu şeyler yenilince evet burnun parmakların şişiyor doğru bide biizm doğumlar yaza gelicek ya sıcaklarla ödem yapar vucutlar şişeriz doğru ama buna çare yok tuz yemiycez o kadar ama kafan büyümüşü ilk duydum valla kemik olan şey nasıl büyür yaa sen moreli bozma doğurunca hepsi geçer nasılsa önemli olan bebeğin sağlıklı olsun gerisi boş konuşan konuşsun

ya önemli değil bizimkler yapar öle bazen dengesiz konuşmalar ama kötü niyetli değillerdir ben takmam onları elalem sölese sinirlenirim de herkes sadece çok şiştin diyo. aslında gerçekten çok şiştim yani ama kilo almadım yüzüm filan aynı ama göbeğim 8 aylık gibi filan. profa gittik suyum fazlaymış bakalım yarın şeker testi yapılcak şekeri kestim 1 haftadır hiç şekerli bişey yemedim umarım fazla yüksek çıkmaz.

Offff offf yedim de yedim...

artık midem de alıştı benim karıştırmalarıma... Yemek yedim yanında bol limonlu salata artı limonu da yedim üzerine hemen tatlı yenir mi ben yedim onun üzerine hemen meyve yenir mi ben onu da yedim.

ohhh afiyetler olsun yarasın bebeğine inaşallah:))

slm kızlar
çok mutluyum oğluma boğazı göstericem
kendim gibi sukolik yapıcam onu da
bu akşam yola çıkıyoruz istanbuldayım hafta sonu
istanbullu arkadaşlar belki alışveriş yapmaya zamanım kalır diye soruyorum nerelerde bulurum uygun ve kaliteli bebek malzemeleri bilgisi olan var mı?

ohhh afiyetler olsun yarasın bebeğine inaşallah:))

Sağol canım benim. Bugün çok yemicem diyorum ama yemekleri görünce dayanamıyorum. az biş şundan biraz bundan biraz ondan derken bir bakıyorum tepsi tabaklarla dolu ve ben silip süpürüyorum.

Sağol canım benim. Bugün çok yemicem diyorum ama yemekleri görünce dayanamıyorum. az biş şundan biraz bundan biraz ondan derken bir bakıyorum tepsi tabaklarla dolu ve ben silip süpürüyorum.

ne güzel işte canım. benimde iştahım fazla yok bende ekmeği çok tüketiyorum yoksa bir çeşit yer kalkarım. ama meyve çok tüketiyorum allahtan.

Gözün aydın canım ,,,prensesinede maşallahhh

kızlar size söylemeyi unuttum sanırım benim şekerim dün sınırda çıktı yüklemeden 1 saat sonra tekrar kan verdim sınır 145 olmalı sanırım yanılmıyorsam beim141 çıktı dr biraz dikkat etmeliyiz dedi:))

Ohh afiyet olsun Capricim oğluşuna yarasın inş..
Ben bu kadar yemiyorum yaa şimdi bir tabak çorba içtim hatta...Acıkırsam sonra yine bişeyler atıştırırım...

Aman canım dikkat et ozaman...

ne güzel işte canım. benimde iştahım fazla yok bende ekmeği çok tüketiyorum yoksa bir çeşit yer kalkarım. ama meyve çok tüketiyorum allahtan.

Ben sabah kahvaltılarında çeyrek ekmek yiyorum, öğle yemeğinde hiç yemiyorum
(bazen hatta nadiren bir dilim ufacık kepek ekmeği yiyorum) akşamları da kahvaltı yaparsak ekmek yiyorum ama normal yemek varsa yine çeyrek ekmek yiyorum. Amaaaaa ben de yemekleri hiç affetmiyorum. meyveyi zaten hiç söylemeyim aklına ne gelirse yiyorum. Günlük 4 tane ceviz, 3 tane kuru kayısı hiç aksatmıyorum. Günlük sabah ve akşam üstü birer kupa süt ve her gün bir kase yoğurt yiyorum.

anlıcan benim boğaz kuvvetli hele ki şu 2 haftadır muazzam şekilde açıldı da açıldı...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ohh afiyet olsun Capricim oğluşuna yarasın inş..
Ben bu kadar yemiyorum yaa şimdi bir tabak çorba içtim hatta...Acıkırsam sonra yine bişeyler atıştırırım...

ama bir tabak çorbayla da olmaz ki...

Benim şansım bizim iş yeri yemekleri harika inan evde bulamayız...

Bir de bizim gözümüzün önünde yapılıyor ve denetlemesi de bize ait o açıdan gönül rahatlığıyla da yiyorum. Tabi çok çeşit oluyor çünkü hem diyet hem de normal menü yemekler çıkıyor. Ben istediğimden alıyorum.

Ama akşam yemeklerini çok yemiyorum. Çünkü öğlen yiyeceğimi zaten yemiş oluyorum
.

Aman csnım dikkat et... Neymiş bu gebelik şekeri böyle yaa bir çok kişi de çıktı. Benim daha yapılmadı. Doktorum da bişe söylemedi. Acaba bu gittiğimde mi yapılacak bilemiyorum ki...

Canım hergün de böyle çorba içmiyorum tabiki de üstüste yememeye çalışıyorum...Midem de daha rahat etmiş oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…