2010 Temmuz Anneleri : )

Ben de bu ay başından beri biraz aştım..abur cubur dondurma falan, evdekiler uydum galiba..hemen geldi kilolarbilmiyorumkismile:kedi:

aynen bende öyle bu ay kızartmalar tatlılar dışardan abur cubur yedim sürekli bir ayda 3 kilo gelmiş korktum doğrusu hemen kestim bu tür yiyecekleri hem sağlıklıda değiller zaten:)

Ben de bu ay başından beri biraz aştım..abur cubur dondurma falan, evdekiler uydum galiba..hemen geldi kilolarbilmiyorumkismile:kedi:
Hamileyken yemeyipte ne zaman yiyecez zaten normal zamanda dikkat ediyorum hamileyken yemekte sınır yok özgürümyerimseniben, doğumdan sonra kısıtlamalara başlarım ama şimdi yaşasın yemek yemek:lepi:

canım banada aynı şeyleri söylemişlerdi. ama ben çok fazla takılmıyorum çünkü o gebelik öncesi bir durumdu. gebelik sırasında rahim kendisi için en uygun pozisyonu alıyor. ve doktorlar zaten doğumdan bir kaç hafta önce çatı muayenesi yapıyor dolayısıyla duruma göre hareket ederler. bunları düşünüp bence sıkma canını.

canım bende son doktoruma kadar dört doktor değiştirdim ama bunları hamileliğimin ilk üç ayında yaptım. eğer doktor tatmin etmiyorsa tabiki değiştireceksin ama bana göre son dönemlerde doktor değişikliği bana mantıklı gelmiyor. sonuçta bebeğin ve seninle ilgili herşeyi o biliyor. bu sadece benim fikrim tabi.

hepimize hayırlı doğumlar olsun.

Bende toplamda 9 kilo aldımakannehirAma bu ay ne kadar olur bilmem hiç tartı ile gözgöze gelmek istemiyorum morelim bozuluyor...Bende hiiç kilo almaya alışık değilim 2 gr.alsam onu hemen verirdim ilk defa böyle birşey yaşayınca çok değişik duygular yaşıyorum yanisempatiksalakcinniÇevremdekilerde kızıyor böyle deyince sen gayet iyisin zaten hiç yemiyosun hamilelerin ağzı hiç boş durmaz bebeğin büyümicek diyip kızdırıyorlar...

aynen bende öyle bu ay kızartmalar tatlılar dışardan abur cubur yedim sürekli bir ayda 3 kilo gelmiş korktum doğrusu hemen kestim bu tür yiyecekleri hem sağlıklıda değiller zaten:)

Aman arkadaşların canı çekmesin de, :kedi:benim de canım karışık kızartma istiyor son günlerde valla..bilmiyorumkismile

ya yine siz benden iyi gidiyorsunuz. ben sizden hafta olarak gerideyim ama 10 kilo almışım. nasıl oluyor anlamdım çok fazla yemek düşkünü de değilim ama almışım işte. artık akşam ve öğlen yemeklerinden ekmeği kaldırdım. sadece sabahları ince 5 dilim ekmek yiyorum o kadar.

Aman arkadaşların canı çekmesin de, :kedi:benim de canım karışık kızartma istiyor son günlerde valla..bilmiyorumkismile

ya benimde öyle özellikle sağlıksız şeyleri canım çekiyo ketçaplı mayonezli yiyeceklere bayılıyorum ama ben abartıyorum galiba yememek için zor tutuyorum bazen kendimi offf neden zararlı şeyler insanı daha çok cezbediyo yaa:)))

Canım naptın 5 dilim ekmekmi ben toplam da bile 5 dilim ekmek yemiyorumCADIARZU

Benimde tam tersine eşimin canım çekiyor herşeyden ölüyoruz gülmekten ya...Ben mi o mu hamile belli değil zaten...Geçende istemiş canı karışık kızartma yaptık mecburen:roflol::roflol:

sanırım böyle gidersem senin haftana gelince bende 9 kiloyu geçerim bile:) bana da çevremdekiler az yiyorsun diyor ama ben kilo yapan şeyleri çook tüketiyorum yoksa benim görümcemde hamile ben onun yediğinin yarısını yemiyorum eğer onun kadar yesem 100 kiloyla bitiririm hamileliği kesin:))

Kahvaltı da 5 dilim mi?
Ben de günde 3 dilim ekmek yiyorum..Bazen 4..

Benimde tam tersine eşimin canım çekiyor herşeyden ölüyoruz gülmekten ya...Ben mi o mu hamile belli değil zaten...Geçende istemiş canı karışık kızartma yaptık mecburen:roflol::roflol:
mecburen değil:umursamaz: ben seve seve yapıp bi güzel yiyorumsositososito

Ben sürekli riskli bir hamilelik yaşadığım için özellikle de 2. trimestr de,hamileliğimin herhangi bir zamanında da doktor değiştirmekte sakınca görmüyorum..
Bir doktor hem riskli hem de ikiz hamilelik yaşadığımı bildiği halde bana ayda 1 kontrole gel diyorsa,beni öğrencilerine yönlendiriyorsa,özel muaynanesine gittiğimizde 2,5 saat beklemek zorunda kalmışsam,nst deki 100 e varan kasılmalarımı ciddiye almıyorsa,idrar yolları enfeksiyonum var dediğimde bana vajinal akıntı için fitil verip idrar yolları enfeksiyonu için bir şey önermiyorsa,kasılmalarım için hiç bir şey önermeyip anca kanama vs olursa kullan diyorsa ,doktora telefonla acil durumlarda ulaşamıyorsam v.s v.s benim başka bir doktor arayışı içinde olmam gayet doğal diye düşünüyorum...Ki doktorum ne kadar başarılı,ünlü bir prof olsa bile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…