Bende diyet falan yok ne bulursam yiyorum kendimi hiç sıkamam yani doğumdan :CüvCüv:sonra veririm nasıl olsa bebişime fayda olsun diye yiyiyorum cokacimcoooktemeli sağlam atalım ki sonra da sorun çıkmasın değilmi.guclubacismile
Hamileyken yemeyipte ne zaman yiyecez zaten normal zamanda dikkat ediyorum hamileyken yemekte sınır yok özgürümyerimseniben, doğumdan sonra kısıtlamalara başlarım ama şimdi yaşasın yemek yemek:lepi:Ben de bu ay başından beri biraz aştım..abur cubur dondurma falan, evdekiler uydum galiba..hemen geldi kilolarbilmiyorumkismile:kedi:
ya aslında benım korkum nerde dogum yapacagım degıl de ben hamıle kalmadan once doktora gıttıgımde catı darlgı var demıslerdı hatta doktor esımle nasıl bırlıkte olduguma bıle sasırmıstı benım korkum bu dogumda bana sorun olup olmayacagı ve gıttıgım zaman bunu anlabılecekler mi
Ben illa aynı ve tek doktora gidilmesi şartını düşünmüyorum.Bir doktora giderim,eğer beni tatmin etmezse tercihimi başka bir doktor yönünde de kullanabilirim..Önemli olan hamileliğimde beni tatmin etmesi,bana moral vermesi...
aynen bende öyle bu ay kızartmalar tatlılar dışardan abur cubur yedim sürekli bir ayda 3 kilo gelmiş korktum doğrusu hemen kestim bu tür yiyecekleri hem sağlıklıda değiller zaten:)
Bende toplamda 9 kilo aldımakannehirAma bu ay ne kadar olur bilmem hiç tartı ile gözgöze gelmek istemiyorum morelim bozuluyor...Bende hiiç kilo almaya alışık değilim 2 gr.alsam onu hemen verirdim ilk defa böyle birşey yaşayınca çok değişik duygular yaşıyorum yanisempatiksalakcinniÇevremdekilerde kızıyor böyle deyince sen gayet iyisin zaten hiç yemiyosun hamilelerin ağzı hiç boş durmaz bebeğin büyümicek diyip kızdırıyorlar...
Aman arkadaşların canı çekmesin de, :kedi:benim de canım karışık kızartma istiyor son günlerde valla..bilmiyorumkismile
ya yine siz benden iyi gidiyorsunuz. ben sizden hafta olarak gerideyim ama 10 kilo almışım. nasıl oluyor anlamdım çok fazla yemek düşkünü de değilim ama almışım işte. artık akşam ve öğlen yemeklerinden ekmeği kaldırdım. sadece sabahları ince 5 dilim ekmek yiyorum o kadar.
Zaten bu aralar benim favori yiyeceğim ne de güzel oluyor değilmidelikafaduldenAman arkadaşların canı çekmesin de, :kedi:benim de canım karışık kızartma istiyor son günlerde valla..bilmiyorumkismile
Aman arkadaşların canı çekmesin de, :kedi:benim de canım karışık kızartma istiyor son günlerde valla..bilmiyorumkismile
Bende toplamda 9 kilo aldımakannehirAma bu ay ne kadar olur bilmem hiç tartı ile gözgöze gelmek istemiyorum morelim bozuluyor...Bende hiiç kilo almaya alışık değilim 2 gr.alsam onu hemen verirdim ilk defa böyle birşey yaşayınca çok değişik duygular yaşıyorum yanisempatiksalakcinniÇevremdekilerde kızıyor böyle deyince sen gayet iyisin zaten hiç yemiyosun hamilelerin ağzı hiç boş durmaz bebeğin büyümicek diyip kızdırıyorlar...
ya yine siz benden iyi gidiyorsunuz. ben sizden hafta olarak gerideyim ama 10 kilo almışım. nasıl oluyor anlamdım çok fazla yemek düşkünü de değilim ama almışım işte. artık akşam ve öğlen yemeklerinden ekmeği kaldırdım. sadece sabahları ince 5 dilim ekmek yiyorum o kadar.
Zaten bu aralar benim favori yiyeceğim ne de güzel oluyor değilmidelikafadulden
mecburen değil:umursamaz: ben seve seve yapıp bi güzel yiyorumsositosositoBenimde tam tersine eşimin canım çekiyor herşeyden ölüyoruz gülmekten ya...Ben mi o mu hamile belli değil zaten...Geçende istemiş canı karışık kızartma yaptık mecburen:roflol::roflol:
Ben hafta sonu kahvaltıya bile yaptım yani,:sm_cool: çok güzel oluyor çok:teytey:
Güzel oluyordur herhalde..
Daha yemedim en son ne zaman yediğimi de hatırlamıyorum..
Yiycem amaa heheheheeeee:jeyyar:lülülülülülü
mecburen değil:umursamaz: ben seve seve yapıp bi güzel yiyorumsositososito
canım bende son doktoruma kadar dört doktor değiştirdim ama bunları hamileliğimin ilk üç ayında yaptım. eğer doktor tatmin etmiyorsa tabiki değiştireceksin ama bana göre son dönemlerde doktor değişikliği bana mantıklı gelmiyor. sonuçta bebeğin ve seninle ilgili herşeyi o biliyor. bu sadece benim fikrim tabi.
hepimize hayırlı doğumlar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?