2010 Temmuz Anneleri : )

Ooo akşamları evet insan fazla çıkıyor..Ama ben de genelde akşama doğru falan gidiyorum..
Bu arada benim de kilolar atağa geçti.
7,5-8 kilo aldım..bilmiyorumkismile
Yürüyüşe de ara vermiştim belki de ondan..
dün öğlen tekrar başladım ama yürüyüşe..

Evt en fazla kilo alacağımız dönemdeyiz..Dikkaattttbilmiyorumkismile

canım güle güle kullanın çok şirin yaa
bayıldımmm ne kadra almıştın bunu
55 tl canım..Markası Mini Damla..
canım hayırlı olsun çok çook güzelmiş minişin cicileri,hayırlısı ile cicilerini giysin minik kızımız...sağlıcakla varsınlar yanımıza...
:1hug:
amin hepimize giydirmek nasip olsun inş.:Saruboceq:

8 kilomu süpersin maşallah, çok iyi gidiyosun, bende yürüyüş yapamadım bu hafta hiç ama bu akşam başlamak istiyorum yeniden, olmaz böyle çünkü eyvahedigeldismile

Kızlar bu hızlı resimden yüklediğimizde nereyi nereye kopyalıyoruz.

Deniz'cim sen biliyordun galiba...

evet evet evetalsanaalsanasmilesabah kilomla akşam kilom nerdeyse 1 kilo farkediyo(
bende 7,5 8 kilo aldım..ben yürüyüşe hiç dikkat etmiyorum..sen kaç dk yürüyosun deniz güneş??
günaydınn kızlarr...

günaydınnopuyorumnanaktansulecik bu arada kızçemin ismi zeynep olcak inş listeye eklersen sevinirim canıma.s.

gunaydın canım nasılsınnn

tşk. ederim canım iyim çok şükür bu aralar biraz yoğunum. bende geçen hafta kontrole gittim bebişim 29 cm ve 620 gram olmuştu yarında şeker ve kan testlerimi yaptırıcam bende toplamda 7.5 kilo almışım doktor 1.5 kilo fazlan var dedi 1 ayda 3 kilo birden almışım ya sanırım biraz daha dikkat etmem gerek. ee sizler neler yapıyosunuz bakalım bebişler nasıl? herkes çok güzel cicişler almış ya ben daha pek bişi almadım

kızıma yeni bira adaş daha gelio demek tabi canım hemen eklerim.

evet evet evetalsanaalsanasmilesabah kilomla akşam kilom nerdeyse 1 kilo farkediyo(
bende 7,5 8 kilo aldım..ben yürüyüşe hiç dikkat etmiyorum..sen kaç dk yürüyosun deniz güneş??

Ben ilk aylar daha iyi gidiyordum ama Nisan başınsan beri atağa geçttim..ohaoldumsmile
Yürüyüşe ara vermiştim dün öğlen tekrar başladım.
Dün 40 dk yakın yürüdüm hafif tempolu yani sallana sallana yürümüyorum, gerçekten yürüyüş amaçlı yürüyorum ..
bakalım ay sonu doktorumda ve beslenme uzmanında randevum var..eyvahedigeldismile

ben de beslenme uzmanından destek almak istemiştim ama çevremde ki herkes sen hamilesin ne rejimi bebeğe yazık değilmi diye dramaya bağladılar ben de gidemedim keşke gitseymişim 29. hafta ve ben 10 kilo almış durumdayım kilo bi yana bebeğime yaraması önemli olan bana 10 kilonun çoğu bana yaradı gb geliyor kaydirigubbakcemile3

Rejim yapmıyorum ki ben..
Malesef insanlar bu konuda pek bilinçli değil.
Gebe programı ayrı ve amaç kilo vermek değil..Amaç bebeği besleyip anneye de sadece yeterli ölçüde kilo aldırmak.
Seni yönlendiriyor, yemen ve yememen gereken besinleri söylüyor, her kontrolde durumuna göre yani az kilo aldıysan ona göre çok kilo aldıysan ona göre ufak tefek değişiklikler yapıyor..Mesela benim arada sabah kahvaltısında simitim vardı sonradan onu kaldırdıbilmiyorumkismile(örnek) Bu gibi şeyler.

Ona bakarsan benim de hiç kilo almamam lazımdı ama mutlaka alıyorsun..
Ama beslenme uzmanım şimdiye kadar bana ''iyi gidiyorsun aşırı bir durum yok^^ dedi hep..Bu ay sonu bilemicem tabii ne dicek.bilmiyorumkismile

Bende diyet falan yok ne bulursam yiyorum kendimi hiç sıkamam yani doğumdan :CüvCüv:sonra veririm nasıl olsa bebişime fayda olsun diye yiyiyorum cokacimcoooktemeli sağlam atalım ki sonra da sorun çıkmasın değilmi.guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…