Herkese günaydın.
10 lu hastane çıkışımızın fotoları görmek isteyenler.)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12662521&posted=1#post12662521
valla inşallah bebişlere yarıyodur gerçekten, yoksa bizi doğumdan sonra zorlu bir süreç bekliyor bilmiyorumkismile bide ben akşamları gidiyorum hep kontrole ve dr.un tartısında rahat 2 kilo fazla çıkıyorum, resmen kavga ediyorum ordaki tartıyla.. en hızlı kilo alıcağımız döneme girdik yemesekte alıyoruz işte :sm_confused:
55 tl canım..Markası Mini Damla..canım güle güle kullanın çok şirin yaa
bayıldımmm ne kadra almıştın bunu
amin hepimize giydirmek nasip olsun inş.:Saruboceq:canım hayırlı olsun çok çook güzelmiş minişin cicileri,hayırlısı ile cicilerini giysin minik kızımız...sağlıcakla varsınlar yanımıza...
:1hug:
günaydınn kızlarr...
Ooo akşamları evet insan fazla çıkıyor..Ama ben de genelde akşama doğru falan gidiyorum..
Bu arada benim de kilolar atağa geçti.
7,5-8 kilo aldım..bilmiyorumkismile
Yürüyüşe de ara vermiştim belki de ondan..
dün öğlen tekrar başladım ama yürüyüşe..
Evt en fazla kilo alacağımız dönemdeyiz..Dikkaattttbilmiyorumkismile
günaydınn kızlarr...
evet evet evetalsanaalsanasmilesabah kilomla akşam kilom nerdeyse 1 kilo farkediyoOoo akşamları evet insan fazla çıkıyor..Ama ben de genelde akşama doğru falan gidiyorum..
Bu arada benim de kilolar atağa geçti.
7,5-8 kilo aldım..bilmiyorumkismile
Yürüyüşe de ara vermiştim belki de ondan..
dün öğlen tekrar başladım ama yürüyüşe..
Evt en fazla kilo alacağımız dönemdeyiz..Dikkaattttbilmiyorumkismile
günaydınn kızlarr...
gunaydın canım nasılsınnn
evet evet evetalsanaalsanasmilesabah kilomla akşam kilom nerdeyse 1 kilo farkediyo(
bende 7,5 8 kilo aldım..ben yürüyüşe hiç dikkat etmiyorum..sen kaç dk yürüyosun deniz güneş??
günaydınnopuyorumnanaktansulecik bu arada kızçemin ismi zeynep olcak inş listeye eklersen sevinirim canıma.s.
günaydınn kızlarr...
Kızlar bu hızlı resimden yüklediğimizde nereyi nereye kopyalıyoruz.
Deniz'cim sen biliyordun galiba...
evet evet evetalsanaalsanasmilesabah kilomla akşam kilom nerdeyse 1 kilo farkediyo(
bende 7,5 8 kilo aldım..ben yürüyüşe hiç dikkat etmiyorum..sen kaç dk yürüyosun deniz güneş??
GÜNAYDIN CANIM NASILSINIZ BUGÜN ?:1hug:
tşk. ederiz linacım iyiyiz çok şükür sen ve bebişin nasılsınız?
Ben ilk aylar daha iyi gidiyordum ama Nisan başınsan beri atağa geçttim..ohaoldumsmile
Yürüyüşe ara vermiştim dün öğlen tekrar başladım.
Dün 40 dk yakın yürüdüm hafif tempolu yani sallana sallana yürümüyorum, gerçekten yürüyüş amaçlı yürüyorum ..
bakalım ay sonu doktorumda ve beslenme uzmanında randevum var..eyvahedigeldismile
ben de beslenme uzmanından destek almak istemiştim ama çevremde ki herkes sen hamilesin ne rejimi bebeğe yazık değilmi diye dramaya bağladılar ben de gidemedim keşke gitseymişim 29. hafta ve ben 10 kilo almış durumdayım kilo bi yana bebeğime yaraması önemli olan bana 10 kilonun çoğu bana yaradı gb geliyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?