Günaydın kızlar.....
Evet canım ben de zaten ondan dolayı dedim sana... Yata yata karpuzda büyür diye... :roflol::roflol:
İskenderuna geldim canım eşimşn arkadaşı İsdemir de çalışıyor.
hımmm bende isdemire yakın çalışıorumm o bölgedeyimm ama buralar biraz tozlu isdemirden dolayı iskenderun öyle değil tertemiz mis gibi umarım şehrin içinede gitmişsindir .. tabi adanaya oranlaa küçücükkk :):)
gunaydın cnmm neden gece geç mi uyudun ben bu aralar erkenden uyuyorum 9:30 gibi boshayallersmile boshayallersmile ne olcak benm bu halimm
Hayır olsun inşallah canım. Çok şükür bizde oğluşumla kıpır kıpır bir güne başladık. Yarın birbirimizi görücez onun heyecanı olsa gerek...
Bugün ben de aynı durumdayım ama çok işim var çünkü yarın denetlememiz var. Yetiştirmem gereken bir sürü iş var.
Evet canım havası çok berbat oranın yaa ilk gittiğimde bu ne yaa burda insan birkaç senede hasta olur dedim.:1shok:
Ama İskenderun'u çok beğendim. Küçük, şirin sahili felan çok hoşuma gitti.alkisalkisalkis
Zaten bana deniz olsun, su olsun tamam o yer benim için vazgeçilmez bir yerdir.:teytey::teytey:
Yengeç burcuyum yaa işte bebişlerimiz de öyle olacak kısmet olursa...:Saruboceq:
kolay gelsin capricim demek denetleme yarın, sonrasında rahatlarsınız biraz..
jujum üzülme ben de aldım başımı gidiyorum inşallah çoğu bebeğimize yaramıştır kaydirigubbakcemile3kızlar bu arada sabah tartıldım bir hafta öncesine göre 1 kilo almışım ohaoldumsmile 29. hafta itibarıyla 12 kilo aldım toplam :1shok: gerçi geçen ayda bi hafta 1 kilo almıştım bir hafta 200 gr falan inşallah bu ayda öyle olur yoksa her hafta 1 kilo alırsam vay halime mafoldumben
kızlar bu arada sabah tartıldım bir hafta öncesine göre 1 kilo almışım ohaoldumsmile 29. hafta itibarıyla 12 kilo aldım toplam :1shok: gerçi geçen ayda bi hafta 1 kilo almıştım bir hafta 200 gr falan inşallah bu ayda öyle olur yoksa her hafta 1 kilo alırsam vay halime mafoldumben
kızlar bu arada sabah tartıldım bir hafta öncesine göre 1 kilo almışım ohaoldumsmile 29. hafta itibarıyla 12 kilo aldım toplam :1shok: gerçi geçen ayda bi hafta 1 kilo almıştım bir hafta 200 gr falan inşallah bu ayda öyle olur yoksa her hafta 1 kilo alırsam vay halime mafoldumben
günaydın kızlar ve minik melekler gününüz gönlünüz aydın olsun
zemuszemus
jujum üzülme ben de aldım başımı gidiyorum inşallah çoğu bebeğimize yaramıştır kaydirigubbakcemile3
:):) bnm evde tartı yokkk hastanede yüzleşiorum kilolarımlaa :):) boylesi daha iyi umurım bebeklere yarar bizim bu kilolar boshayallersmile
Canım ben de senden geri kalırım sayılmaz benim tek avantajım görüntü de çok fazla durmuyor ama tartılar hiç iç açıcı rakamlar göstermiyor.
Birine söylesem inanmaz. Ben de en son 10 kilo felan almıştım 11 olmuşumdur herhalde...:mymeka::mymeka::mymeka:
Herkese günaydın.
10 lu hastane çıkışımızın fotoları görmek isteyenler.)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12662521&posted=1#post12662521
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?